miercuri, 27 octombrie 2010

El este Catalin Ivanof, bucatarul VIP-urilor!

Chiar daca este mare, chiar daca mainile lui au gatit pentru personalitati importante care ne-au vizitat patria si chiar daca vedetele autohtone isi fac rezervare pentru o masa pregatita de el, marturisesc ca nu stiam de existenta lui Catalin Ivanof, bucatar cu experienta, Chef la restaurantul Il Giardino Segreto din Bucuresti. Din auzite il cunosc foarte bine, insa aseara am avut ocazia sa-l cunosc si personal. Chiar daca este o vedeta in domeniul sau, foarte respectat in bransa si foarte apreciat de cei care i-au degustat preparatele, Catalin este modest si un tip foarte bine educat. Si mai are o calitate: este foarte iubit de o buna prietena de-a mea!:)

Aseara a avut loc o petrecere cu VIP-uri, oameni de afaceri, colaboratori, prieteni si clienti fideli ai restaurantului Il Giardino Segreto , iar Catalin a gatit, spre deliciul celor prezenti, atat preparate cu specific italian, cat si purcei de lapte cu mar in gura, fructe de mare, prajituri delicioase. Mese intinse pe care se odihneau mozzarella, prosciutto, icre negre, aperitive, branzeturi delicioase, patiserii preparate in casa, prajituri de-ti lasau gura apa si diverse alte minunatii pe care nu le stiu dupa nume, insa si acum imi ploua in gura cand mi le amintesc.


Atat de apreciata a fost mancarea incat insusi Columbeanu Ion si al sau fiu, Irinel, au zabovit la coada la bufet, rabdatori pentru ca stiau din start ca merita efortul. Seniorul Columbeanu a apreciat si dulciurile si a trecut de mai multe ori prin sectorul cu prajituri, mai ales ca Iri s-a ascuns intr-un colt al restaurantului imediat ce a dat cu ochii de Mariana Rosca, cea careia i-a dat si un nume de scena, "blonda lui Iri". Deja patit cu blondele care au vandut prin presa povestea lor de amor, Iri a preferat sa se retraga la o masa si sa nu mai dea apa la moara blondelor dornice de afirmare. Chiar daca Monica este in America, tatal milionarului s-a erijat intr-un caine de paza al casniciei lor, promitandu-i norei ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a anula ideea divortului.

Monica Anghel a cantat exceptional! Stiam asta deja, insa m-am bucurat ca am avut prilejul sa o mai ascult si m-a uns pe suflet vocea ei. Este fericita. Foarte fericita. Si pana acum zambea, insa acum radiaza de-a dreptul. Se vede de la o posta ca este implinita, mai ales ca din primul rand o sorbea din priviri sotul ei, cel alintat "Gughi". Sunt un cuplu frumos! Chiar ma bucur pentru Monica! Abia astept sa-l vad si pe bebe:)


Enache si Marciuc au onorat si ei evenimentul, mai ales ca trubadurul (s-)a si dat (in) spectacol, dupa cum bine il stiti. Este un artist care ridica lumea in picioare, insa in timpul liber prea se comporta ca un pusti imatur care incearca sa evite discutiile serioase prin maimutareli infantile. Am vazut-o, in schimb, pe Iuliana, devorand vreo 2 farfurii din preparatele lui Catalin. Ori ii era foarte foame, ori mananca pentru doi, asa cum se zvoneste. Adrian nu a comentat acest zvon si a inceput sa cante atunci cand a fost intrebat daca iubita lui este insarcinata.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search