sâmbătă, 30 octombrie 2010

Leapsa de pus pe ganduri

Am primit de la Miss Sunshine o lista de intrebari interesante care te fac asa un pic sa iti pui imaginatia la incercare:) Le provoc si pe Ema, Madelline, Adela, Corinoasa, mamica lui Ayan, Maria si pe orice alt prieten de-al nostru care vrea sa raspunda la intrebarile urmatoare :) Daca vreti, puteti da si voi leapsa si prietenilor vostri!
CONTINUAREA, AICI



  1. Esti intr-o situatie unde drepturile individului nu exista. Trebuie sa alegi intre Umilinta si Bataie. Tu ce alegi si de ce?

Well, aici ma provoci:) Nimic nu ma scoate mai tare din pepeni ca nesimtirea crasa si nepasarea fata de drepturile individului, indiferent de context. Si daca pot  fi si draguta si amabila si zambareata, atunci cand mi se intampla ceva de genul, imi scot coltii si devin instantaneu Oana Zavoranu plus mama-sa la un loc:)) Incerc sa evit scandalul, dar atunci cand trebuie sa ma umilesc pentru drepturile mele, vad rosu. La urma urmei, sunt taur!:D Nu ma bat, nu m-am batut vreodata, insa ridic tonul si nu mai tin cont de locul in care ma aflu sau de persoana care imi incalca drepturile. Si nu numai pentru mine ma transform in mahalagioaica, ci si pentru cei care ma insotesc. Mi s-a intamplat sa ma bag in seama si atunci cand era vorba de personae absolut straine si sa incerc sa fac dreptate. Ma enerveaza la culme functionarii nesimtiti, doctorii spagari, vanzatoarele prost-crescute, cei care imi vand calitate execrabila la suprapret, controlorii RATB care alearga un student amarat ca nu a avut bilet si il ameninta in fel si chip cu Politia si mai stiu eu ce, dar pe smecherasul care le zice “dispari ma ca n-am bilet” il lasa in pace cu saru’mainile de rigoare, si lista este lunga…

  1. 3+4= 5 este posibil?
Da, daca adunarea este facuta de Cristian Adomnitei! Il stiti p-asta nu? E fostul ministru al Educatiei care s-a contrazis cu elevii unei scoli generale pe tema: “cate stele sunt pe drapelul UE?” Copii au spus ca sunt 12 stele, insa ministresul insista ca 15 si le mai si dadea elevilor cate un bobarnac virtualJ) Mai tarziu, cand lumea i-a spus ca e prost, Adomnitei a dat vina pe consilieri, ca ei l-au informat gresit:))

  1. Daca cineva maine iti pune pe masa 1 milion de euro si iti spune sa omori pe cel mai bun prieten/a, ai face-o?
Daca sunt cash… :) Glumesc! Nu, sigur ca nu! Doar daca prietena aia cea mai buna este, pe ascuns, mai mult decat prietena cu iubitul meu! Atunci as face-o gratis!:D

  1. Esti la un pas sa iti realizezi cel mai mare vis al tau. Pentru a reusi trebuie sa faci un compromis pe care in mod normal nu l-ai face. De retinut e ca de nu faci acel compromis s-a zis cu visul tau pentru todeauna. Ce faci? 
        Mda, nu-mi face nici o placere sa renunt la crème si sampoane, dar daca sunt absolut nevoita, o fac!:D

  1. Ai inselat, furat vreodata?
Merg pe principiul “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!” si cum inselatul este cel mai grav lucru pe care il poate face partenerul meu, atunci cu siguranta nu i-as trada increderea. Daca ne referim la acest gen de inselat pentru ca mai poti insela asteptarile cuiva, poti dezamagi pe cineva care avea incredere in tine sin u vorbim de relatia cu un barbat, ci cu prietenii, familia, etc. Furat…doar priviri!:))

  1. Ce parere ai despre zicala: ¨Creeaza-i unui om DORINTA si se va fute pe ele principii, vise, etc
Pai, daca vorbim de dorinta unei pitipoance de a avea un BMW X20, nu cred ca mai tine cont ca barbatul care i-l poate oferi este insurat! 

7. Spui intotdeauna adevarul?

Atunci cand ii spun iubitului meu ca il iubesc, da! :P

      8. Ti s-a facut vreodata o observatie negativa in pat? daca da care a fost aceasta.

Da, ca trag tot cearsaful pe mine:))

9. Esti in situatia de a decide intr-o situatie fara iesire. Trebuie sa ordoni moartea a unui milion de oameni pentru a salva alti 5 miliarde. Daca nu-i sacrifici pe cei 1 milion , atunci vor muri toti. Care e decizia ta?

Hmm, as incerca sa distrug meteoritul ala care vine spre Pamant inainte sa omoare aia 1 milion de oameni :)) Eu asa am vazut in filme! L-as trimite pe Bruce Willis in misiune si ar iesi cu happy-end!

     10. Ce aplicatie/formula matematica ne poate da raspunsul =123456789 ?

Elena Udrea plus gentile Hermes din dotare!:D

 11. Pentru ce suma ti-ai inchiria timp de o saptamana partenera/ul?

L-as da gratis daca s-ar ajunge in aceasta situatie si el ar fi dispus sa se lase inchiriat!

 12. Daca nu ai avea ce manca ai da in cap cuiva?

De ce, pica mancarea din capul aluia? Cred ca l-as implora mai degraba sa ma ajute pentru va “vorba dulce mult aduce”J

 13. Cand ai facut ultima oara sex si cu cine?

Sex fac pitipoancele cu babalacii care le intretin! Eu iubesc un barbat frumos si tanar, deci…:D

 14. Iti prinzi partenerul in pat cu o alta persoana in timpul actului sexual. Cum reactionezi?

Mi-am imaginat tabloul asta si inca nu am ajuns la vreo concluzie. Initial am spus ca vai si amar de pielea lor, dar cred ca as fi atat de socata si panicata si dezamagita si lovita, incat cred ca as fugi daca m-ar mai tine picioarele.

15. Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi care ar primele 7 lucruri pe care le-ai face?

Pai cred ca fiecare dintre noi putem fi Dumnezeu in fiecare zi. Atunci cand dai un covrig unui copil mort de foame, iar daca ii mai oferi si o haina pentru ca tremura de frig pe strazi, esti cel mai important om din lume pentru el. Cand iei de pe strada un catel lovit de masina care agonizeaza la marginea drumului si il duci la doctorul care il face bine, esti Dumnezeu. Cand esti bogat si donezi bani pentru o operatie care salveaza viata unui om, atunci esti Dumnezeul lui. Cand ajuti un batran bolnav care nu are ce manca si nici bani pentru medicamente, ii va multumi lui Dumnezeu, dar si tie. Vei fi la egalitate cu EL, in ochii sarmanului.

      16. Dai bani la cersetori?

      Mai mult mancare pentru ca stiu ca ajunge in stomacul lor, pe cand banii, merg direct in portofelul celui   care i-a trimis la cersit.

      17. Maine e sfarsitul lumii. ai 24 de ore la dipozitie. cei ai face in aceste 24 de ore?

     As strange langa mine toate persoanele pe care le iubesc si am sfarsi impreuna!

     18. Esti intr-o celula de 2/2 cu inca un partener de 10 ani. In tot acest timp ai fost pus/a la cele mai groaznice chinuri posibile. Intr-o zi ti se ofera posibilitatea de a scapa toate acestea. Trebuie doar sa-i oferi cele mai goznice chinuri colegului de celula timp de 2 ani. Ce alegi? Sa te chinuie in continuare sau sa-l chinui tu pe colegul de celula?

     Daca a violat un copil, da, l-as chinui!

     19. Intr-o zi te suna cineva si iti spune ca stie cel mai groaznic secret al tau. daca nu-i dai ce si cat vrea va spune tuturor. Daca s-ar afla, acel secret ar distruge tot ce ai cladit, ai pierde totul. ce vei face in continuare?

    As cauta si eu un secret groaznic din trecutul lui cu care l-as santaja!:))


    20. O parere personala obiectiva despre autorul care ti-a trimis leapsa. minim  50 de caractere.

    Pai, “Miss Sunshine” cred ca spune totJ Frumoasa, solara, politicoasa (nu s-a certat cu functionara de la Posta atunci cand a scos-o din pepeni:P), scrie corect romaneste (calitate tot mai rara in zilele noastre), romantica, inteligenta, citita (alta calitate rara in era messului si feisbucului), sincera si deloc pupincurista:)
Cristina Cioba spunea...

awww, saru'mana Zuzo, ma bucur sa citesc parerea asta despre mine!! esti o scumpica, si mi'au placut tare mult raspunsurile tale!

pupici, Zuzi:P

Ema, Brasov spunea...

Ma onoreaza faptul ca m-ai nominalizat la aceasta leapsa. Din anumite motive, care tin de evenimente prin care am trecut, voi evita sa mai particip la astfel de provocari care contin si intrebari personale. Te rog frumos sa nu te superi. In afara de acest aspect, sunt intrebari la care chiar nu doresc sa-mi pun imaginatia la contributie... Sunt de domeniul filmului SAW :)
Iti multumesc pentru intelegere!

Totusi la doua intrebari voi raspunde aici:
15. Daca as fi Dumnezeu pentru o zi:
Click dreapta-format-yes, I'm sure-reinstall "new soft"-upgrade-run!
Si astfel, voi face sa dispara pentru totdeauna: suferinta, minciuna, hotia, prostia, saracia, boala, ura.
20. Din articole, din poze, din modul cum raspunzi la comentarii imi face placere sa cred ca esti o persoana sociabila, frumoasa, careia ii place viata. Mai stiu ca iubesti si esti iubita.
O viata frumoasa!
Ema

Zuzele spunea...

@ Ema, nu este absolut nici o problema, draga mea! Si pe mine ma onoreaza ca gandesti asa frumos despre mine! Te pup si multa sanatate!:*

@Miss Raza de Soare:), chiar mi-a facut placere sa raspund la intrebarile tale! Pupi

Madelline spunea...

Eu am sa'ti raspund la toata intrebarile. Stii ca pe mine trebuie doar sa ma provoci. :))

1. Sa zicem....ca sunt o persoana care atunci cand are dreptate, ARE DREPTATE...si nu prea reuseste nimeni sa ma scoata din ale mele. Deci as face orice. Sunt in stare de orice sa arat ca am dreptate, si tu stii asta, Tinkerbell :D.

2.Din februarie pana acum am schimbat 6 contabile, asa ca acest calcul simplu poate fi unul complique. Am vazut si chestii mai absurde in lunile astea. Deci...daca este facut de una din fostele mele contabile (nici actuala nu e prea breaza)este foarte posibil.

3. Nu exista prieteni, doar cunostinte, cunostinte bune sau apropiate de sufletul tau. Nici macar el/ea (de langa tine) nu'ti asa bun prieten. Pana la urma el/ea te dezamageste cel mai tare, atunci cand o face.

4. Nu am facut compromisuri niciodata. Nu stiu cum sa'ti raspund pentru ca am niste principii de viata pe care nu mi le zdruncina nimeni. Nu cred ca as face nici de data asta. (Spun asta pentru ca de cele mai multe ori mi s'au cerut compromisuri de ordin sexual) PAS !!!!

5. De inselat nu am facut'o niciodata. Nu'mi sta in fire. De obicei cand ceva nu merge, vorbesc, daca nu se rezolva plec si las tot in urma. Prefer asa decat sa insel. De furat probabil ca am facut'o cel putin odata cand eram copil. Oricum tin minte cand am furat toata globurile dintr'un brad al vecinilor, pentru ca mai apoi sa le pun in bradul meu. Deci da, am furat.

6. Notiunea de dorinta, este diferita in viziunea fiecaruia. Depinde cum vedem fiecare si cum putem stapani/manevra aceasta dorinta. De obicei dorintele mi le indeplinesc singura. Am avut grija sa pot sa faca asta. Restul, ce vin din partea celorlalti, sunt surprize. Sunt intr'adevar si persoane care confunda dorinta cu TREBUIE NEAPARAT SI CU ORICE PRET.

7. De cele mai multe ori da si crede'ma ca am mult de pierdut din cauza asta. Dar nu pot sa ma abtin. :D

8. Da, ca sunt cam lenesa. :)) Si ce ? :D

9. Cred ca asta e caz de Chuck Norris. :)))) De obicei ma ocup de management, dar nu de cel cu vietile oamenilor. Dar da, l'as suna pe Chuck Norris.

10. Numarul de pantofi din debaraua mea plus cei ai Gabrielei plus cei care urmeaza sa'i achizitionam. :))))))) Eu zic ca asta e exact asa 123456789. :D

11. Pentru nicio suma. Sunt posesiva. Ce'i al meu e doar al meu.

12. Nope. L'as suna pe iubitul meu si mi'ar pregati repede, repede ceva delicios. Asa fac de fiecare data cand nu am ce manca. :)))

13. Azi de dimineata, cu iubitul meu. Cred ca el era. Eram pusin somnoroasa. :))

14. Focul mistuie tot, si nu lasa nicio urma. :D

15. Ok.
1. L'as aduce pe tata inapoi.
2. As da timpul inapoi, vreau sa fiu ar copil.
3. As face in asa fel incat l'as cunoste pe Cata mai devreme.
4. As face in asa fel sa fie si clasa de mijloc, si asta ar insemna ca cei care sunt acum pe strazi ar avea casa si un minin de trai decent.
5. As face in fiecare zi sa fie o zi superba de primavara si as da o ,,lege,, sa ninga numai 3 zile de craciun, si sa nu ploua deloc.
6. As face in asa fel sa am cate o pereche de pantofi care imi plac.
7. As da tuturor sa manance cheesecake. Stiu ce zic. :)))

16. Nu prea dau bani, prefer sa dau de mancare. Mi s'a intamplat sa fiu refuzata.

17. Ceea ce n'am facut niciodata pana acum.

18. Hmmmm...depinde ce a facut nenea/tanti acela/aceea. Dar cred ca l'as lasa pe el/ea sa fie schingiuit. :))

19. So what ! Nu ma intereseaza. Sunt o persoana asa de transparenta ca nu ma intereseaza parerea celor din jur, mai ales daca vine dintr'o barfa. Cel mai bine e sa nu le dai atentie si sa'ti vezi de viata in continuare.

20. Gabos sau Tinker Bella este cea mai vesela, mica si optimista persoana pe care o cunosc. Este mereu disponibila si o iubesc mult. Este una dintre persoanele mele de incredere. Este inteligenta si foarte, dar foarte haioasa. Mulsumim ca eczisti !!!

Zuzele spunea...

Wow, Madelline, ce pomelnic interesant ai scris! Multumeeeeeeeeeesc!!!! Si multumesc pentru aprecieri! Nu pot sa zic decat idem! pup

Anonim spunea...

sar'na mult, maine ma conformez si raspund,ok?pupici calzi ca painea :-))

Zuzele spunea...

Multumesc Ayandari :* si ai mei sunt calzi ca un vin fiert cu scortisoara sorbit la buza partiei :))

Ana-Maria spunea...

Zuza G, si eu - la fel ca Ema - din motive strict personale nu pot sa raspund la aceasta provocare. :) Daca as fi sincera in raspunsuri... as provoca durere atat mie cat si altor persoane dragi mie.
Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si m-ai nominalizat. :*

Zuzele spunea...

Uff:) Hai ma fetelor ca puteti sa va amuzati, nu trebuie luate in serios intrebarile astea:) Eu nu le-am luat, dupa cum bine puteti citi, am incercat sa fac haz de necaz, dar va respect decizia! Va pup dulce!

Ana-Maria spunea...

Merci, G! :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search