vineri, 29 octombrie 2010

Promotie de toamna-iarna Ivatherm

Fetele care s-au indragostit iremediabil de Lotiunea Micelara Ivatherm poate vor sa stie ca in lunile noiembrie si decembrie exista o promotie in farmaciile care comercializeaza produsele Ivatherm: la o lotiune cumparata, primesti inca una cadou. Avantajos, zic eu, avand in vedere ca una singura costa in jur de 40 lei! Spor la cumparaturi!:)
PS: si mai exista o oferta si la gama UNA- pe care am primit-o si eu si, dupa 3 aplicari, pot spune ca este divina!!! UNA crema pentru fata+ UNA crema contur de ochi (GRATIS) Si aici este o promotie demna de luat in seama pentru ca UNA pentru ochi costa in jur de 90 lei.
Ema, Brasov spunea...

De la Iwatherm am incercat: crema matifianta, laptele demachiant (stii tu, cel primit cadou intr-o revista)- produse de care sunt multumita si o crema de ingrijire pentru picioare (modesta, dupa parerea mea). Totusi promotia asta, daca imi aduc bine aminte, parca si in iulie a fost, nu?

Zuzele spunea...

Habar nu am, Ema!:) Oricum, eu mai am doar o sticluta din rezerva pe care mi-am facut-o in mai cu ajutorul The One :)) asa ca ma bate gandul sa trec pe la farmacie si sa profit de promotia asta!:)

Anonim spunea...

Zuzelor, stiti cumva cati ml are o sticla?

Zuzele spunea...

Anonim, 250 ml are o sticla:)

Cristina Cioba spunea...

Salut Zuzelor! Aveti o leapsa la mine!

Pupici!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search