sâmbătă, 9 octombrie 2010

St. James's Park

 St. James's Park se intinde pe 23 hectare si uneste Buckingham Palace de Trafalgar Square, Muzeul Cavaleriei si este la doar cativa pasi de Big Ben. Foarte dragut si bine ingrijit, iar pe iarba erau puse la soare sezlonguri pentru cei care vor sa-si refaca bronzul de peste vara, gratuit bineinteles. N-am avut timp sa stau si eu, insa maine imi iau o carte si ma intind la soare pentru ca au anuntat vreme foarte frumoasa.  Si apropo de pub-uri, Corinas, e sa stii ca NU se fumeaza nicaieri in interior. Cand am intrat prima oara intr-un pub, nu stiam ce este in neregula pana cand mi-am dat seama ca nu simt miros de fum:) In pub-uri au flori pe masa, dar si la intrare, agatate pe sus, iar cei care vor sa fumeze stau afara. Nu exista loc de fumatori si de nefumatori in acelasi local si asta ma bucura foarte mult:) Iar in unele statii de tren, statii de suprafata, scrie mare ca in aceasta statie, fumatul este interzis. Nici macar pe peron nu ai voie! De fapt, nu am simtit miros de tigara de cand am venit aici:)


Corina spunea...

:-)) In primul rand, apreciez tonul tau respectuos: nu mi-ai mai spus "Corinoaso", ceea ce e grozav!
E foarte frumos parcul! Auzisem ceva de fumat, ce sa zic, aiurea! Cu siguranta ca m-as inscrie in randul alora care stau afara, chit ca ploua sau ninge, tigara sa traiasca! :-)))

Daniel spunea...

Imi bag pula in Londra ta de kkt !

Zuzele spunea...

Buey, Corinoaso nu e jignitor! E un alint, tantaloaioca mica:))

Zuzele spunea...

Tine-o tot asa, Daniel! Esti bine..ce sa zic..

Mamoru spunea...

Daniel, de ce esti asa frustrat ? in loc sa-ti bagi p&%@ in Londra, mai bine ti-ai baga-o unde stii tu mai bine: in palma . hai , spor la treaba !
Londra e OK , insa sa nu stai prea mult pe aici...sunt multe kestii de vizitat, e un oras CURAT , chiar impecabil ,chiar si in perferie...unde e mai apectuos ca centrul Bucurestiului. ai nevoie de cel putin o saptamana ca sa apuci sa vezi macar obiectivele cele mai importante. daca esti fan shopping , ai de unde alege ... daca esti fan arta&cultura , ai ce vizita, daca esti fan bere, incearca pub-urile , daca esti frustrat si N.F. ( asa ca Daniel ) , poti sa incerci o englezoaica de minim 80de kile care sprijina peretele barului cu 2 beri in mana... Enjoy !

Corina spunea...

Alint? Hm, un alint cam ca cele pe care vad ca vi le lasa trogloditul "daniel" si va murdareste frumusetea de blog!

Daniel spunea...

Mamoru, pun pariu ca nu ai fost in viata ta in Londra...mai de graba merg pe Luna, pe Marte, pe Pluto sau la o mlastina de la marginea orasului decat in metropola aia imputita;...in afara de Turnul Big Ben, palatul reginei, n-ai ce vedea...veverite vezi in parcuri si la noi, destule chiar...daca vreti sa vedeti negri, arabi si indieni facandu-si necesitatile pe mijlocul strazii, "fetite" care se dezbraca in metrou si cocalari emo si betivi, Londra este raspunsul tuturor, chiar mai rau ca-n Bucuresti si din punct de vedere al curateniei. dar ce stiu tiganii manelisti ca Mamoru! Rusine =)) :))

Zuzele spunea...

Daniel, in primul rand invata sa scrii corect romaneste, iar in al doilea rand nu te-a invitat nimeni sa citesti cele scrise aici! Vad ca esti interesat, desi ai asemenea pareri aberante despre Londra. Nu stiu unde locuiesti tu, dragule, dar sa ajungi sa lauzi Bucurestiul si sa injuri Londra, ai mari probleme...
Probabil ca tu ai 80 de ani si ai facut excursie cu ghidul numai la Big Ben si imi pare rau pentru tine daca ai ajuns la Londra si ai vazut numai asta. Habar n-am unde ai vazut tu indieni si negri facandus-i necesitatile in mijlocul strazii...sunt toalete peste tot, foarte curate si GRATUITE. Nu isi face nimeni nici o necesitate nicaieri, asta poate doar in imaginatia ta bolnava si negativista. Nici o fetita nu se dezbraca in metrou, desi poate tu ti-ai fi dorit asta. Am fost si in pub-uri si n-am vazut nici un emo betiv. Este adevarat ca sunt oameni mai altfel decat vezi tu in cartierul in care stai, dar diferiti in bine, nu in rau. Oameni care se simt bine in pielea lor si care nu deranjeaza pe nimeni, foarte respectuosi, indiferent cati cercei au in spranceana.
Cat despre curatenie, ai o problema serioasa, domnule Pinochio! Este cel mai curat loc in care am fost vreodata, iar periferia lor nu este comparabila nici macar cu buricul Bucurestiului. Parcuri curate, toalete publice impecabile, drumuri ca-n palma, infrastructura de nota 100, transport civilizat, vanzatoare foarte dragute...
La sfarsitul comentariului, razi ca un bou si zici RUSINE. Cui oare? Te uitai cumva in oglinda cand scriai minciunile astea?

Daniel spunea...

eu te rog sa lasi cu snobismul si rautatea asta a ta...nu-mi spune mie, orasul e mare, iar acele fotografii nu reprezinta toata metropola. O persoana apropiata a muncit la ''london''-ul tau drag pentru o bucata buna de timp si mi-a descris zonele pe care le-a vazut. Nu poti sa-mi spui ca nu stiu sa scriu, daca nu ai argumente, un om poate strecura fara voia lui o greseala in mesaj, atunci cand il scrie in graba. Invata sa acepti si parerile celor din jur.

Zuzele spunea...

N-am de ce sa accept parerile eronate ale unui neica nimeni care a auzit el de la nu stiu ce prieten cum e aici! Si tu nu-mi poti spune mie cum e aici din moment ce eu sunt aici si vad foarte bine! Ai vrea cumva sa accept ca iarba este albastra cand eu o vad verde? Nu mai abera, dragule! Mai intai sa vii tu aici si apoi sa vorbesti ca asa si eu auzisem multe...de la diversi..si m-am convins ca e cu totul altfel!

Mamoru spunea...

nu va mai obositi sa ii publicati comentariile oligofrenului asta...el vorbeste din ce a auzit de la un alt neica nimeni care a muncit in Londra pt o bucata de timp (pe santier probabil sau la spalatorie de masini, fan Salam/Guta declarat)... povesti prin viu grai de la tara , in care tiganii se pisha in mijlocul drumului si cocalarii beti se iau de bagaboantele care se dezbraca pt un rom la birtu din sat...asta e poveste fix de la el de la tara , nici pe departe o poveste a vietii din Londra.
@Daniel- ariciule, inainte sa vb, incearca sa iti permiti macar avionul pana aici si pe urma sa ne povestesti o experienta reala. pana atunci,ramai pe Luna!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search