joi, 21 octombrie 2010

A venit Mos Craciun!

Cred ca ati intuit ca sunt un mare fan al cosmeticelor de orice fel (Zuza G adica; si Zuzei O ii plac cremutele si parfumelele si toate minunile astea, insa ea o sa fie in curand interesata de biberoane si ceai pentru colici, si mai putin de ultimele aparitii de la sectorul de cosmetice:)) Imi place la nebunie sa incerc chestii noi, iar atunci cand imi cumpar o crema sau un sampon sau un demachiant sau un orice consider ca am avut o zi frumoasa! Tocmai de aceea, atunci cand primesc in dar ceva sunt de 10 ori mai fericita!

Continuare mai jos

Ieri, Mihaela , o adevarata impatimita a cosmeticelor, avand in vedere ca administreaza 11 bloguri in care vorbeste numai despre cremute, sampoane si alte minunatii menite a ne face mai frumoase, mi-a trimis la serviciu o punguta albastra pe care scria PHYTO. In urma cu o zi postasem un mesaj pe blogul Frumusetea este in natura ta prin care o anuntam ca mi-ar placea si mie sa fiu una dintre norocoasele care au posibilitatea de a testa o crema de fata plina de promisiuni. Sfatuita de una dintre prietenele blogului ca Mihaela mai are inca un concurs in plina desfasurare in urma caruia poti primi produse pentru par, Phyto, am mai trimis un comentariu, insa nu speram ca ma voi numara printre norocoase. Asadar, ieri dimineata cand nu aveam nici macar un pic de chef de munca, ma suna un curier sa ma anunte ca are un cadou pentru mine, iar in 10 minute era la usa biroului:) Normal ca am desfacut repejor punguta in care am gasit crema 1.618 de la 3 Chenes, un brand frantuzesc de care marturisesc ca nu auzisem pana atunci cand am intrat pe blogul ei si o cutie mare in care se aflau patru samponele Phyto, din game diferite, fiecare cu masca sau balsamul ei, dar si alte tratamente pentru par.Aici sunt detalii despre concurs!

M-am documentat un picut aseara si am hotarat sa testez  tratamentul pentru scalp, Phytopolleine, un ulei parfumat care are in compozite extracte de rozmarin, eucalip, lamaie, chiparos si care se aplica pe scalp, masand cateva minute. Ideal este sa astepti cateva ore inainte de a spala parul, insa pe prospect scrie ca sunt suficiente si 30 de minute. Eu am stat cam o ora. Nu numai ca miroase demential, revigorant, proaspat, cele patru uleiuri din compozitie inducandu-ti o stare de relaxare si pace sufleteasca de parca o mie de degete fine te mangaie prin par, dar pielea capului incepe sa te furnice un pic si parca este mentolata:)) Nu stiu cum poate fi pielea mentolata, dar ma rog, intelegeti voi ce vreau sa spun! :P Mi-a placut rau de tot senzatia si, dincolo de acest efect, uleiurile si ceilalti compusi din Phytopolleine au efect astringent, calmant, stimulant si revigorant, indepartand matreata si sebumul in exces, dar si curata scalpul de scuame, tratandu-ti problemele pentru totdeauna, nu doar pentru moment, asa cum fac multe dintre produsele aflate pe piata. Un tratament complet dureaza patru luni si este suficient sa aplici uleiul doar o data pe saptamana!


Dintre cele patru tipuri de sampoane, am ales samponul si masca pentru par vopsit, Phytocitrus. Inainte sa aplic samponul ma asteptam la un miros medicamentos, de sampon-tratament, avand in vedere si designul recipientelor, unul foarte serios si profi, care nu prea se joaca cu culorile, ca pe rafturile supermarketurilor. Singurele culori care se regasesc pe produsele Phyto sunt alb si albastru, iar acest lucru, mie imi inspira calitate si seriozitate. Spuneam de miros... Ei bine, nu este unul medicamentos, ci o explozie de fructe (doar se cheama Phytocitrus, doooh!!). Lamaie, portocala, grapefruit, nu mi-am dat seama foarte bine, insa un parfum foarte fresh care ma facut sa respir adanc de cateva ori pentru a-l adulmeca mai bine:)

Si asta nu e tot! Desi aveam parul plin de ulei si am aplicat doar o cantitate micuta de sampon, parul mi s-a umplut de spuma, iar deja dupa a doua samponare, parul scartzaia de curatenie! Dupa ce am aplicat si masca, s-a domolit si s-a inmuiat ca untul la soare, iar dupa limpezire, asa ud, era foarte stralucitor. Uscat, parca era un par de bebelus, pufulet din ala moale pe care abia il atingi, fragil si matasos. Am consultat si oglinda din baie care imi spune imediat daca un sampon este bun pentru parul meu sau nu dupa stralucirea parului si felului in care se aseaza dupa ce il usuc normal, fara coafare. Trebuie sa fie intins, dar nu pleostit, drept, dar nu lipit de cap, nu valvoi, dar nici cu firele lipite unele de celelalte, iar dimineata cand ma trezesc, forma sa-si revina, indiferent cum am dormit. Atunci cand parul este aspru si samponul nu mi-a facut bine, bretonul sta in 10 directii si varfurile sunt intoarse ba in interior, ba in exterior, ceea ce urasc maxim!
In cazul PhytoCitrus, rezultatul era si a fost si dimineata, de nota 20, de parca as fi fost la coafor! Revin cu detalii si despre celelalte 3, PhytoBrush , PhytoNectar si PhytoJoba

Dupa samponare si balsamare, mi-am hranit epiderma insetata dupa un dus fierbinte cu o cantitate generoasa din crema 1.618 anti-age, anti-radicali liberi, hidratanta si restructuranta de la 3 Chenes (pret 150 lei). Parfumul este foarte placut si discret, mie imi pare ca miroase a struguri, desi are in compozitie nalba, jojoba, anason, canepa este onctuoasa si intial am crezut ca pielea ramane grasa, insa crema intra repede in piele si dupa cateva minute era foarte fina si matasoasa, absolut deloc lucioasa. Am folosit-o si dimineata, este o baza excelenta pentru machiaj si pielea nu s-a ingrasat toata ziua, desi am cam alergat astazi prin oras. Revin cu detalii dupa cateva zile, sa vad cum se mai comporta si pe viitor, insa la prima vedere o iubesc!
Ps: poza cu crema 3 Chenes este furata de la Ema:)
Ps: si tot saptamana asta am castigat si un fond de ten Vichy pe blog la Anca, dar si un gel Bioderma Sebium, pe pagina lor de Facebook. Am fost cam norocoasa saptamana asta, ceea ce va doresc si voua!:)
thecrimelord19 spunea...

tu esti cu capul ? fetita mai sunt 2 luni pana la Craciun =))

ralu spunea...

http://www.perfecte.ro/fashion-beauty/pe-kim-nici-macar-negrul-nu-o-subtiaza.html
fetelor ce ziceti de asta?

Zuzele spunea...

- Crimelord, stiu ca mai sunt 2 luni pana la Craciun, dar cateodata Mosul vine de mai multe ori pe an:)
- Ralu, Kim este o femeie voluptoasa, cu forme, insa parca este prea dolofoana. Bine, acum depinde si cu cine o compari, insa pentru mine, cel putin, fundul ala este mult prea mare :P

Claudia spunea...

... si totusi de unde se pot cumpara produsele phyto ?

Zuzele spunea...

Claudia, se gasesc in farmacii!:) Si apropo, aseara am testat PhytoNectar Nourishing Oil Treatment, o formula presamponare destinata parului deshidratat si uscat, agresat de produsele de styling,permanent, soare, apa sarata, etc. Chiar daca nu prea ma incadrez in destinatarii tratamentului, l-am aplicat pe toata lungimea firului si l-am lasat sa actioneze jumatate de ora. Credeam ca imi va lua o vesnicie sa-l scot din par pentru ca mi se parea uleios, insa nici vorba. Chiar dupa limpezire, parca eram din reclama la Axion si imi atingea, degetele sa vad cat de uleioase sunt si nimic. Nici urma de grasime, iar parul a devenit fffffff moale si stralucitor:)

Claudia spunea...

abia ce-am folosit de la phyto urmatoarele:
-Huile d'Ales Pre-Shampoo Intense Hydrating Oil Treatment
-Phytojoba Intense Hydrating Shampoo
-Phytojoba Intense Hydrating Mask
-Phyto 7 Daily Hydrating Botanical Cream

aveam parul fffffff uscat, desi sunt proaspat tunsa

am zis ca merita investitia, exact ca atunci cand iei medicamente pentru o afectiune

din pacate un sac de bani aruncati pe fereastra... rezultatul... o infima diferenta si atat. nici par moale, nici par hidratat, nici par stralucitor. si nu, nu sunt vopsita.

nu as recomanda....

MS spunea...

Draga Claudia ,

Cu atatea produse folosite si nu ai fost multumita ? Nu pot sa cred ... sincer ma cam lasa masca . Cum le-ai folosit ?

Zuzele spunea...

Claudia, eu am folosit toate produsele de care scrii tu si sincer iti spun ca mi-au placut foarte mult, dar foarte mult!
Nu poti spune ca nu merita investitia si ca sunt bani aruncati pe fereastra, nu poti generaliza!
Eu iti spun ca mi-au facut foarte mare bine si imediat cum gasesc putin timp, voi scrie impresiile mele. Chiar nu inteleg de ce nu ti-au placut, mai ales ca spui ca ai parul foarte uscat.
Ai folosit produsele pana la ultima picatura? Ai terminat tot tratamentul sau ai testat o singura data si ai renuntat?
Chiar incerc sa inteleg de ce ai fost dezamagita si eu si cateva prietene sunt atat de multumite...

MS spunea...

Zuza .... incerc sa gasesc linkul de review pe 3Chenes ... Mi-l poti da tu te rog ?PUP

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search