sâmbătă, 2 octombrie 2010

Womanity by Thierry Mugler, parfumul cu miros de scoici stricate

Pe cat de mult imi plac Angel si Alien de la Thierry Mugler, pe atat de mult urasc noul parfum, Womanity
Judecand dupa nume si dupa ambalaj m-as fi asteptat sa fie un parfum fresh, floral, usor dulceag si, fericita ca vad o noua sticla pe raftul T.M, am pus pe un tester de hartie si am dus repede la nas, dornica sa miros noua minune a lui Thierry. Surpriza, insa!
Cu mana pe inima, pot spune ca nu am mirosit in viata mea un parfum mai urat! M-a traznit pur si simplu si mi-a intors stomacul pe dos in secunda doi. Ideea de baza este ca asa ar trebui sa miroasa orice femeie, insa Doamne fereste de asa ceva!
Eram la Sephora la Plaza, cu o prietena, si aveam deja hartiute parfumate cu cateva dintre iubitele mele, Dior Addict, Midnight Poison, Opium, Ange ou Demon, 1 Million de la Paco Rabanne- foarte misto ambele variante-, Hypnotic Poison, Chanel Cristalle Eau Verte, etc.

Un nor placut parfumat plutea in jurul meu si mi-a trebuit mie sa incerc Womanity! Un miros de scoici stricate amestecat cu cel de alge imputite, exact mirosul ala pe care il degaja algele aduse de valuri pe mal, dupa trei zile de stat la soare. Am intrebat-o pe o domnisoara daca stie ce note ar trebui sa aiba si mi-a ridicat din umeri, strambandu-se si ea. Mai devreme am cautat pe net si am aflat ca are in compozitie smochine, caviar (?!?!), sare si lemn de smochin. Cred ca acel caviar folosit a fost unul stricat, iar sarea aia culeasa de pe algele alea imputite de care scriam mai sus. Nu inteleg cum poate mirosul de caviar sa fie atat de minunat incat sa fie inclus intr-un parfum...


In toate parfumurile am gasit ceva frumos. Chiar daca nu mi-a placut la prima vedere unul, macar am pastrat testerul de hartie si il mai adulmecam din cand in cand, incercand sa ma imprietenesc cu el. Ei bine, acest Womanity mi-a intors stomacul de dos si nu vreau sa-l mai simt niciodata, dar niciodata. In seara asta, o prietena care este mare fan Thierry Mugler, era ferm convinsa ca-i va placea si a pulverizat din belsug pe mana. S-a cam strambat, insa din orgoliu n-a mai dat inapoi si a sustinut toata seara ca e relativ ok, ca nici nu-i place, dar nici nu-i displace, insa eu si o alta prietena am stat la distanta de ea toata seara pentru ca raspandea miros de mlastina in jurul ei. Si, asa cum scrie si aici, pacat ca dupa minunatele Angel, Innocent si Alien, au scos pe piata asa ceva. Yackkk
Chiar va rog sa-l testati si voi si sa-mi spuneti cum va place! Poate ca oi fi eu nebuna, cine mai stie...
byanca spunea...

stai linistita k mama mea avea la un moment dat un parfum care mirosea exact k si spray-ul pt insecte , jur , si ea il adore si imi zicea k ei ii miroase fresh :)))). cred k oamenii percep foarte diferit mirosurile cel putzin vazand eu asta cred pentru ca nu e unicat cazul prezentat de tine si si eu stiu cateva parfumuri care imi intorc stomacul pe dos insa altzii le indragesc.

Zuzele spunea...

Byanca, eu sunt foarte toleranta cand vine vorba de parfumuri. Imi place aproape tot ce se gaseste la Sephora, iar cele care nu imi plac la nebunie le-as putea folosi la o adica, insa Womanity este diferit, in rau, fata de tot ce am mirosit pana acum. Chiar te rog sa-l mirosi si tu si sa revii cu o parere, pls!!
Ce parfumuri nu iti plac tie si pe care le adori?:)

Anonim spunea...

Mie mi-a mirosit a stana de oi! Jur! Nu l-as folosi nici gratis, daramite sa mai dau si bani pe el! Elena

carmena spunea...

Ador Alien (abia astept sa mi-l achizitionez pe al treilea :D), nu ma dau in vant dupa Angel, dar nu mi-as dori nici gratis, in niciun fel "minunatia"asta de Womanity. N-am intalnit in viata mea un parfum mai oribil.Ziceam candva ca mie imi place orice parfum de pe planeta, dar se pare ca m-am inselat. I hate Womanity...e ceva...nu stiu...nu am cuvinte sa descriu aceasta oribilitate...Felicitari celor care il adora...sunt foarte curajosi...nu stiu cum poate cineva suporta o zi intreaga sa miroasa a...smochin combinat cu caviar...ceva..."extraordinar" :)))

byanca spunea...

preferatul meu e "d&g- light blue" insa imi plac si "chanel nr.5 si mademoiselle " & "bvlgari -blv" dar imi plac toate parfumurile usoare florale sau fructate cu conditia sa fie fresh .a si imi place mult esenta de trandafir. nu suport mirosurile dulci(consider k sunt eu sufiecient de dulce hahaha) si nici combinatiile ciudate deci fi convinsa k nu mi-ar fi placut acest "womanity".

Felicia spunea...

eu il am de 1 luna si este SUPERB!
Cel putin pe mine

Zuzele spunea...

wow felicia ma bucur sa aud asta:) stiu ca fiecare parfum difera de pe o piele pe alta, insa pe "pielile" pe care l-am mirosit eu era exact ca in descrierea mea:(
Ce parfumuri iti mai plac?

Felicia spunea...

Ce nu imi lipseste niciodata din dulap:
Eau des merveilles-Hermes
Shiseido-Zen
Allure-Chanel
Eclat dArpege-Lanvin

Pe langa acestea in acest moment am:
Allien-varianta de vara,Womanity,Zen editie limitata mov(L-am cmparat impreuna cu Womanity din Londra),Juicy couture-couture couture,Tom Ford-voile de fleur,D&G-light blue

A si ptr.ca mi-a placut asa mult Womanity,mi-am luat si deodorantul si crema de corp.

Zuzele spunea...

Felicia, imi plac toate parfumurile tale, mai putin Womanity:)
Apropo de Londra, de unde ti le-ai cumparat si cum sunt preturile parfumurilor? Plec si eu maine si am ganduri mari de shopping :d, dar vreau sa stiu daca intru la duty free sau sunt ok preturile si in Londra. Mercic

Felicia spunea...

eu le-am luat de pe Heathrow,am avut o escala de 5 ore in drumul spre Lisabona.
Preturile mi s-au parut bune.
Si au f.f. multe produse.Am mai incercat un Balenciaga f. misto.
Incearca si Jo Malone.
Nu stiu preturile din oras
Drum bun!

P.S.Mai incearca si acolo Womanity.Poate e altceva.
Mai dai o sansa.

Zuzele spunea...

O sa mai incerc:) Promit :)

Anonim spunea...

tocmai mam intors din germania acolo am incercat parfumul, eu eram pana acuma cu versace pur si simplu ma vrajit acest parfum cu miros de caviar............nomi

Anonim spunea...

hei..nu mi se pare asa naspa..mai ales ca m-a "botezat" carmen cu acest parfum..:P

cmm spunea...

Imi place Womanity. Mult. Prima data l-am mirosit intr-o parfumerie din Viena. Nu m-a cucerit, era, am crezut, numai diferit. Apoi, pe strada, am tot mirosit locul de la incheietura mainii. Nu ma lasa deloc in pace, era persistent, sau mai degraba..Insistent. Dupa vreo 5-6 ore de vizitat m-am intors in magazin si l-am cumparat. Era in august, in Romania nu iesise pe piata. Poate ca womanity este vanitatea de a fi o altfel de femeie, nu dulceaga, suava, fresh...ci insistenta sa stii sa le arati ca existi, ca trebuie sa tina cont de parerea ta...

marynna spunea...

Eu am avut o experienta ciudata cu Womanity. Vrajita de reclama din reviste, m-am dus la Sephora sa-l testez. am pulverizat pe incheietura mainii, am asteptat sa se usuce si am mirosit. am crezut ca o sa vomit, mirosul parea foarte scarbos si mi s-a oprit undeva in capul pieptului, ca un nod. am fost foarte dezamagita de el, mai ales ca Alienul este printre preferatele mele. Dupa vreo jumatate de ora, insa, am avut o surpriza placuta : parfumul isi schimbase total mirosul, era o combinatie de dulce si acrisor, desi mai pastra ceva din nuanta sarata - ceva ca mirosul pielii dupa o zi de stat la plaja si facut baie in mare :) in plus, am constatat ca e si foarte persistent. Asa ca am fost si a doua oara, am repetat experienta si am pulverizat si pe un cartonas pe care l-am luat acasa. intr-adevar, in prima jumatate de ora miroase cam scarbos, dar pe urma e superb! il voi primi cadou de Craciun si abia astept:)

alina spunea...

ma fetelor, eu nu stiu ce v-au dat aia pe la parfumerii sa mirositi, dar va spun doar ca WOMANITY e DIVIN. asta evident daca, asa cum e cazul tuturor parfumurilor T.M., parfumul si PH-ul vostru sunt compatibile, caci daca nu NU VA ATINGETI DE EL! eu am fericirea de a fi compatibila cu o creatie T.M., respectiv WOMANITY, pentru a doua oara (primul e ALIEN)si va spun: E DIVIN. si nu o spun eu cat o spun toti cei din preajma mea atunci cand il folosesc. E DIVIN si nu miroase a balta, a peste, a stricat sau ce mai vorbiti voi aici. e suav pe final si dulce si profund.
mai mult, daca voi nu il percepeti placut, nu inseamna ca e un parfum prost, doar ca gustul nu se discuta. cu siguranta T.M. nu ar fi putut sa scoata o prostie pe piata doar de "amorul artei". WOMANITY e un parfum cel putin de talia lui ALIEN, desi, la ce arome percep eu aici (pe pielea mea) ALIEN-ul pare demult funat.

dany spunea...

Si eu cred ca miroase superb. Dar depinde f.f.mult de unde il cumperi. Din Sephora Romania nu as cumpara nimic

joanna spunea...

Am descoperit recent in Miami, acest parfum, care m-a marcat. Cautand pe Google povestea sa, am dat si de *articolul* tau. Am citit cu tristete aceasta modesta desfiintare a unui parfum absolut SUBLIM, INTRIGANT, SPECTACULOS, creat parca ptr toate femeile care, traind la oras, intr+un mileniu 3 prafuit s-au saturat doar sa *blend in* si vor sa mai spuna o data ca sunt puternice, spontane si incantatoare. Am citit cu maxim interes tot ce s+a scris despre/ptr acest parfum, nu m-am limitat la RO,pot sa spun ca parerile sunt impartite: fie iubesti acest parfum si cu prima ocazie îl cumperi(similar lui Aline), fie il urasti. O explicatie posibila ar putea fi ca receptorul se limiteaza la notele de baza, de suprafata, exact cum in viata ne limitam la a fi superficiali fara a aprofunda frumusetea si complexitatea vietii, orasului, oamenilor etc. multumindu-se doar să tragă concluzii. Mulţumesc.

Zuzele spunea...

Joanna, fiecare cu gustul lui :) Mie nu-mi place absolut deloc, imi face rau numai cand ma gandesc la el, mi se intoarce stomacul pe dos. Nu inteleg de ce, poate are vreun ingredient la care sunt alergica. Habar nu am!
Imi plac multe parfumuri, zeci, dar pe asta nu il suport. Din punctul meu de vedere, este cel mai urat miros pe care l-am simtit vreodata!
Desigur, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu mine. Si mie imi plac toate ciudateniile de parfumuri pe care prietenele mele nu le suporta. Spre exemplu, unul dintre preferatele mele este Dior Addict si Opium, parfumuri pe care nici una dintre prietenele mele nu le suporta.
E o chestiune de gusturi:)

Anonim spunea...

sincer...nu e pentru toate femeile acest parfum....e minunat:)

Anonim spunea...

Parfumul Womanity e asolut SUBLIM...Din pacate (sau din fericire) NU este pentru oricine..

Anonim spunea...

Salut fetelor.... gusturile nu se discuta... fiecare cu preferintele lor....mie imi place parfumul...este .....minunat

IrinixX spunea...

Am primit cadou un parfum Womanity.Vazand ca e de la Thierry Mugler si vazand si numele l-am incercat imediat dupa ce l-am desfacut. Si nu mi-a placut deloc.Mamei mele ii place si nu inteleg de ce,i spun ca nu miroase bine si ea spune ca e un parfum mai special pt. ca e cu caviar.OK,caviarul e o delicatesa si chiar as vrea si eu sa mancanc unul intro zi,dar nu as vreaa niciodata sa miros a caviar.

Anonim spunea...

E cel mai fain parfum pe care l-am adulmecat;prima impresie a fost de parfum foarte tare si miros ciudat,neidentificabil...(intr-un hotel,o doamna sarmanta,in Franta),eu fiind mai mult genul Kenzo sau Rabanne.
Insa la cateva ore ,pe acelasi hol de hotel,parfumul persista....si a devenit obsedant.
Trebuie sa-l am! :o)

Anonim spunea...

hmmm un parfum controversat...clar..parfumurile de la Thierry Mugler nu sunt printre preferatele mele dar pe acesta l-am incercat la Douglas si mi-a placut..desi nu e genu meu mi se pare un parfum frumos...mi-a placut din prima...si pe hartie cum mirosea si pe mana...si cu cat trece timpul cu atat devine mai deosebit..un parfum interesant. m-am uitat la o emisiune si Oana Zavoranu spunea ca e parfumul ei preferat, si ca ii plac toate parfumurile de la Thierry Mugler ..iar Cristi Brancu a completat-o spunand ca e si parfumul Oanei Turcu preferat si am mai citit despre alte vedete care il folosesc.. eu ma identific cu parfumurile de la givenchy,dolce,armani,versace,jan paul gautier si chloe.. iar cele care nu sunt deloc genul meu sunt cele de la kenzo,hermes,bvulgari,cacharel...

Anonim spunea...

draga whoever.... scuza-ma, dar chiar esti nebuna, dupa cum singura spuneai... Womanity al lui Thierry este un parfum divin, aristocratic si seducator care te innobileaza si te 'inalta", evident nu se preteaza a fi purtat de oricine, de unde si...all best!

Anonim spunea...

M-am indragostit de el si nu am gasit nimic mai unic si mai spectaculos decat acest Womanity.
Sunt persoane care ori il urasc,ori il adora,nu are nota de mijloc.Deci..este special si nu se potriveste oricui :)

ira spunea...

Nici mie nu mi`a placut deloc,apoi mi`a placut cum mirosea pe cateva fete si mi`am schimbat impresia despre el.L`am comandat acum 2 zile pe aoro.Tre` sa soseasca pe 3.Abia astept.Mie mi se pare ca miroase a "curat"...a sapun.Nu mi`au placut nici Allien,Insolence de la guerlain,Addict...parfumuri pe care acum le ador.In schimb m`am indragostit din prima de hypnose si ange ou demon.Foarte fain este si "in the mood for love" de la gff.
Un an nou fericit fetelor! :*

ali spunea...

si pe pielea mea miroase extraordinar parfumul asta! este divin! este prima data cand folosesc un parfum si toata lumea imi spune ca miros extraordinar!..cu toate ca trebuie sa recunosc... la inceput aveam senzatia ca miroase a fier:))...

Anonim spunea...

Este un parfum complex care te face sa te simti unica...imi place alien, dar cand il folosesc si ies in oras, inca un nr. n de fete miros la fel. Cu Womanity este altceva, mirosi altfel, iesi in evidenta. Am observat ca acest parfum miroase diferit si trece prin niste etape de la o persoana la alta, lucru care nu se intampla si cu Alien. Womanity este parfumul meu preferat care ma completeaza.

Corina spunea...

Sincer nu am mai vazut atatea pareri opuse in legatura cu un parfum,ceea ce m-a intrigat.Mi-a fost si teama sa il incerc vazand cu cata siguranta il resping unele dintre voi.Astazi,insa,am intrat in Sephora hotarata sa imi fac cadou de 8 martie un parfum,vroiam sa incerc ceva nou,ma plictisesc repede de acelasi miros.Insa de cand ma stiu imi plac parfumurile''ciudate'',mai agresive,care te fac sa te gandesti la o poveste,care induc o stare,o perceptie de mister...Target-urile pe azi:Gucci-Guilty sau Dior-Dune sau Th.M.-Womanity.Din momentul in care l-am mirosit pe piele,am stiut ca e parfumul meu.Nu se compara cu altceva,e...pur si simplu...diferit,complex,intrigant!Isi modifica mirosul,e absolut SUUPERB!!!Dar,gusturile si...PH-urile nu se discuta.Drept dovada,prietena mea a zis ca miroase a''marar''apoi,a''muraturi'':))Asa ca acum inteleg opiniile voastre.Eu una il ador!Si ma imbraca si ma reprezinta in totalitate!

Zuzele spunea...

@ Corina, eu sunt de partea prietenei tale :))) Dar, te inteleg, pentru ca si mie imi plac parfumuri pe care prietenele mele le considera ciudate raaau! Cand ele stramba din nas, eu simt ca plutesc atunci cand miros anumite miresme :)

Anonim spunea...

OMGGGGG acest parfum de la T.M e superb pot sa zic. Pentru mine se potriveste la perfectie,zici ca a fost creat special pt.tipul meu de piele,ca tot ce inseamna el. Pot sa zic ca sotul meu e super innebunit cand ma dau cu el,daca ar fi dupa mine as vrea sa existe si detergent cu acest parfum,si braduti pt.masina....ce sa mai zic tot :D

Anonim spunea...

Si mie mi se pare infernal acest parfum. Stiam deja cand l-am incercat ca nu miroase bine, dar am zis ca nu poate fi nimic asa de grav. Ei bine...am crezut ca mor in sephora dupa ce l-am incercat. Dupa parerea mea miroase a tigari ude (eu nu sunt fumatoare) si inca ceva asa de scarbos de nu se poate descrie.
Mi-a placut articolul tau

Miu Miu spunea...

Dar te-ai gandit ca poate la Sephora au ceva diferit? Am mirosit si eu unul acolo ieri si mi s-a parut ca efectiv e altul, iar mirosul s-a dus imediat :-o

Zuzele spunea...

@ Miu Miu, cum sa aiba ceva diferit? :) Pai tu de unde ti l-ai cumparat?

Anonim spunea...

Asta e culmea! N-ati auzit de "gusturile nu se discuta"???!!!
mie mi se pare foarte tare parfumul, e o chestiune de cultura...whatever

Anonim spunea...

Foarte ciudat parfumul asta, cate persoane il miros, toate simt ceva diferit. Eu mi-am luat ieri din Sephora varianta Eau pour elle. Am mirosit Womanity si mi s-a parut ca Eau pour elle e mai puternic, asa a simtit si sotul meu si vanzatoarea din Sephora desi peste tot scrie clar ca Eau pour elle e varianta mai soft a lui Womanity. Womanity nici nu mi-a placut, nici nu mi-a displacut, ciudat este ca desi el cica a tare, eu aproape nu-l simteam! Iar Eau pour elle ar trebui, cica, sa miroasa a capsuni, printre altele. Daca mirosea a capsuni nu l-as fi cumparat nici batuta dar eu nu simt capsuni, simt miros de lemn, si l-am luat ca parfum de iarna. Eu sunt cumparatoare de Versace si Davidoff, asta e un parfum care nu deloc genul meu dar am ramas cu nasul lipit pe mana de cand l-am incercat. Deci, repet, cred ca fiecare nas simte altceva.

Anonim spunea...

Eu am avut ocazia sa incerc acest parfum prima data primind o mostra si jur ca prima oara am simtit ca imi miroase a....coliva!!!! nu scoici stricate, caviar sau mai stiu eu ce, ci a coliva.
I-am mai dat o sansa (pt ca bineinteles mirosul ma intriga fiind unic :)) si l-am testat din nou la Sephora. Dupa cateva ore l-am simtit pe pielea mea foarte fructat, as spune mai degraba a mure, fructe de padure ceva, decat smochine, cel putin pe mine insami asa il simt.
L-am cumparat bineinteles intr-o doza foarte mica de 10 ml cred ca are (miniatura) si il ADOR!!!! In momentul asta ma obsedeaza notele, persistenta (ma tine toata ziua), ambalajul, care oricum l-am gasit interesant de la inceput.
Acum ma gandesc doar sa achiitionez (in caz ca nu primesc cadou :P) formatul; mai mare, plus ceva lotiune de corp. Cam asta e la mine, probabil ca totusi pe fiecare persoana miroase ceva diferit, eu una l-am "asimilat" cu mare placere.

roman spunea...

este un parfum cu personalitate...

Anonim spunea...

Imi place mult acest parfum! Nu este pentru oricine...

Irina spunea...

Si pentru mine este la fel. Prefer Angel in loc de Womanity. Pacat de sticluta ca arata foarte bine ma asteptam si la un parfum mult mai bun.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search