miercuri, 3 noiembrie 2010

Andra si-a luat "capre" de 900 euro!

Consiliata vestimentar de Dana Budeanu, Andra nu mai face economie cand vine vorba de haine si punem pariu ca nici n-o s-o mai vedem vreodata pe la "prost-imbracati". Astazi, in emisiune la Maruta purta pantofii YSL decorati cu blana de capra in zona tocului, moft care a costat-o 900 de euro.

                                                                                                                                                                             
Anca Buzea spunea...

O pereche de pantofi nu schimba un om! Are o voce minunata, dar din punct de vedere stil nu a stralucit niciodata. Pantofii sunt un accesoriu de moda si, din pacate, nu pot da stil nimanui. Altfel, toate purtatoarele de Louboutin si LV ar sti sa se asorteze :)

Zuzele spunea...

Anca, ai mare dreptate! Pantofii nu schimba un om, dupa cum nici banii, insa la ea am vazut schimbari in ultimul timp si, din tarancuta care era mereu la "prost-imbracati" a devenit o prezenta eleganta, a inceput sa imbrace haine de calitate care o avantajeaza si, mai ales, adaptate varstei ei. Desi, uneori am impresia ca are mult mai multi ani decat cei din buletin :)

ciresica spunea...

mie nu imi plac incaltarile alea nici sa ma pici cu ceara.

Pixxie spunea...

Se spune ca gravidutele fac multe cumparaturi... Tu cred ca poti sa ne spui cel mai bine daca asa este sau nu ;)

Ana-Maria spunea...

Ce i-a crescut burtica! Super! Imi place sa vad femei insarcinate si frumoase. :)

Si eu cred ca in cazul Andrei a survenit o schimbare majora de stil (- atat vestimentar cat si in ceea ce priveste atitudinea si frumusetea chipului), dar cum spui si tu, G, pare mult mai matura decat este.

Zuzele spunea...

Ana-Maria, nu are burtica asa de mare. Avea nu stiu ce smecherie pe sub rochie :) Un fel de crinolina care sa tina rochia umflata. De ce, nu stiu..Poate vrea sa se obisnuiasca de pe acum cu burtica mare:)

Ana-Maria spunea...

:P

Zuzele spunea...

Pixxie: Da, draga mea, gravidutele fac foarte muuuuulte cumparaturi!!! Andra se pare ca e mai de moda veche si nu vrea sa cumpere nimic inainte. Eu mai am fix 2 saptamani pana la mare eveniment, iar Zuzix D are deja blugi, camasa si adidasi :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search