marți, 16 noiembrie 2010

Cand ciocolata face ravagii, Bioderma Sebium trateaza!

Nu stiu cati dintre voi au probleme cu pielea atunci cand mananca ciocolata, insa eu (zuza G) ma trezesc invadata de cosuri a doua zi dupa ce ma rasfat cu ciocolata sau produse care o contin. Spre exemplu, sambata am mancat o Amandina, un Snickers, am baut un pahar cu lichior de ciocolata plus jumatate de ciocolata (mare) cu caramel si inca vreo 3 cuburi dintr-o ciocolata cu menta. Mda, parca o luasem razna, dar eram in sevraj de ciocolata!:)
Nu mi se intampla des, dar atunci cand ma apuca, nu ma pot controla si trebuie sa mananc ciocolata, multa ciocolata.
Stiu ca a doua zi am probleme si ma invadeaza cosurile, dar nu ma pot abtine! Stiu ca voi suferi cateva zile dupa ce acest rasfat, dar mi-am zis ca asta e si am apelat la vesnica scuza "cate vieti am?":) Asa cum era de asteptam, duminica m-am trezit cu multe cosuri, in barbie, sub barbie, pe obrazul stang si pe varful nasului care m-a si enervat cel mai tare. Stiam ca nu au leac si ca trebuie sa le las cateva zile ca vor trece de la sine, insa mi-era asa de ciuda ca au aparut, dupa o perioada in care avusesem pielea asa de curata.... In timp ce ma uitam in oglinda si imi venea sa o sparg, imi sare in ochi gelul spumant Bioderma Sebium pentru piele grasa si mixta cu imperfectiuni pe care l-am castigat in urma unui concurs de pe Facebook:)

Nu-l testasem, dar citisem despre el si aflasem ca reduce secretia de sebum si purifica epidermul datorita complexului sebo-reglator Fluidactiv, ca este ideal pentru o piele cu acnee si puncte negre, pori dilatati, zone lucioase si textura neregulata a pielii.
Se umezeste putin fata, se ia gel in palme, se spumeaza si apoi se aplica spuma pe piele. Gelul are o textura groasa si este suficienta o cantitate foarte mica pentru toata fata. Nu trebuie sa aveti grija la ochi pentru ca nu-i irita si, cel mai si cel mai important, NU USUCA pielea! Am mai folosit geluri de acest gen, insa imediat dupa clatire, simteam ca ma strange pielea si trebuia sa aplic imediat o crema grasa pentru ca o simteam foarte uscata. Gelul spumant de la Bioderma lasa pielea foarte fina si curata, inchide porii, iar pielea este luminoasa si foarte placuta la atingere.
L-am folosit duminica dimineata si seara, iar luni dimineata, cosurile mele erau aproape vindecate, iar dupa ce am aplicat fond de ten, nici nu se mai vedeau. Dupa spalare, eu am folosit crema 1.618 de la 3Chenes are este foarte buna, dar asta este o alta poveste pe care o voi spune peste cateva zile.
Gelul este non-comedogen, nu contine coloranti si este usor parfumat.
Iata ce contine:
APA, COCOAMFOACETAT DE SODIU, LAURET SULFAT DE SODIU, PEG-200 HIDROGENAT DE GLICERIL PALMAT, PEG-40 GLICERIL COCOAT, DISODIU EDTA, ACID CITRIC, SULFAT DE ZINC, COCETH SULFAT DE SODIU, PEG-7 GLICERIL COCOAT, SULFAT DE CUPRU, EXTRACT DE GINKGO BILOBA, CLORIDA DE SODIU, XILITOL, FRUCTO-OLIGO-ZAHARIDE, MANITOL, RHAMNOZA, HIDROXID DE SODIU, PROPILENGLICOL, METILPARABEN SODIC, PROPILPARABEN SODIC, PARFUM.
Monica - Pisica albastra spunea...

eu de la ciocolata nu mi se pare ca am eruptii, insa de la piper, DA!
si eu ador piperul si condimentele in general mai mult decat ciocolata.

si momentan tenul meu chiar trece printr-o faza foarte proasta: parca imi retraiesc adolescenta! din pacate eu nu ma impac bine cu nici un gel de curatare din ce am incercat, asa ca incerc acum o solutie mai "locala": un gel roll-on micut cu aspirina din DM. parca ajuta vindecarea, insa din pacate imi face si pielea din zona respectiva sa se descuameze si sa se "franjureze" in ultimul hal...nu mai stiu ce sa incerc! am ajuns sa ma vait pe net! :))

Zuzele spunea...

Monica, incearca si Bioderma daca nu ai facut-o deja! Pe mine ma ajuta! Bafta! O sa incerc si eu gelul cu aspirina:)

Felicia spunea...

Pey la cata ciocolata ai mancat intr'o singura zi, te cred si eu ca ti'au aparut cosulete!oricum eu am scapat de cosuri cu ajutorul ceaiului de brusture! Succes in continuarea cu blog-ul!;)

Zuzele spunea...

Felicia, dar sa stii ca are toane pielea mea pentru ca uneori pot sa mananc jumatate de tort cu ciocolata si sa nu am nimic si alteori, dintr-un Mars, imi apar 10 cosuri :)
Oricum, fara vrajeala, if you can read me:))), gelul este fffff bun!!!
Multumim!

Anonim spunea...

Zuzico :) imi poti spune daca , dupa parerea ta, s-ar potrivi acest gel unei adolescente abia trecute de pragul majoratului, cu tenul sensibil si mixt?:)Laura

Zuzele spunea...

Laura, nu stiu ce sa spun... Mie imi face bine, acum... depinde de fiecare piele in parte...
El curata foarte bine, lasa pielea fina, nu o usuca, regleaza sebumul...
Depinde si ce probleme are adolescenta ta :)
Gelul promite reducerea punctelor negre si vindecarea mai rapida a cosurilor deja aparute. Din cate am observat eu, se tine de cuvant!
Mie imi place foarte mult lotiunea micelara de la Ivatherm! Este divina pentru orice tip de piele, curata foarte bine machiajul, nu este grasa si arata ca o apa, nu incarca pielea si o lasa foarte fina si placuta la atingere :)
Eu sunt mega-fan lotiunea asta si, daca vrei sa testezi, chiar ti-o recomand!:)

Anonim spunea...

Tin sa te anunt ca mi-am luat-o dupa toate post-urile bune de pe blogul tau.Chiar mi-am luat si la promotia 1+1 cea de acum din decembrie.MA gandeam sa incerc gelul asta pt ca fata mea a inceput sa-si cam faca de cap ,(cum suna), mai ales in zona fruntii.
Multumesc mult pt raspuns:)

Zuzele spunea...

hihi :) ma bucur! Bafta!!! :)

madalina spunea...

Mi-am cumparat si eu si imi place mult gelul asta!! Multumim pentru pont, zuzici!

MihaeRa spunea...

Sper sa accepte Bioderma propunerea ta ca I`m in..
Aceeasi problema o am si eu ori de cate ori mananc dulciuri.
Sunt fan si Ivatherm, asa ca daca o sa ai un concurs/ giveaway de la ei, count me in! Cont pe facebook nu ai? Pup :*

Zuzele spunea...

m.t., si eu sper sa accepte! Mi s-ar parea dragut un concurs si nu cred ca ar fi vorba de un prea mare efort financiar din partea lor:)
Aici, pe blog, sunt bineveniti daca vor dori sa ne viziteze!:)
Si eu sunt fan Ivatherm si le voi propune si lor un concurs! Nu cred ca nu vor accepta pentru ca stiu pasiunea mea si a multora dintre voi pentru produsele lor:)
Multumesc pentru vizita!
PS: foarte dragute blogurile tale!:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search