miercuri, 10 noiembrie 2010

Este sezonul buclelor! Iata cum le poti obtine si tu!

Eu (zuza G) am parul pisicos (drept si moale) si de cand ma stiu am vrut par ondulat, mai ales ca am crescut alaturi de o creata pe care am invidiat-o toata viata :) Acum sunt ceva mai linistita pentru ca de o vreme incoace, s-a plictisit de bucle si isi indreapta parul :) Nu am avut niciodata ondulator pentru ca imi era teama sa nu-mi ard parul, mai ales ca pe vremea mea erau (sau doar la ele aveam eu acces) niste fiare prapadite care iti faceau parul sa miroasa a ars si sa scoata fum.
Ma chinuiam cu bigudiurile prin liceu sau cu moatzele :) Stiu ca in noaptea in care parul meu trecea prin procesul de ondulare, nu dormeam si pentru ca ma durea pielea capului imediat ce puneam capul pe perna cu bigudiurile alea metalice in cap, dar si de nerabdare pentru ca abia asteptam sa ma trezesc sa-mi vad cretzurile :) Acum nu am parul prea lung pentru ca am considerat eu ca trebuie sa se regenereze si l-am tuns pana la ureche, pe la inceputul verii. Acum este pana la umar si sigur o mana dibace s-ar pricepe sa-l onduleze, numai ca eu nu stiu si nici nu am cu ce. Ma bate gandul sa-mi cumpar un ondulator din asta nepericulos pentru par, dar mi-e cam teama... Pana una alta, iata cateva metode de ondulat cositzele:

 







Monica - Pisica albastra spunea...

si eu am parul lins si pisicos, fin, fara volum...si eu mi-am dorit bucle naturale toata viata, si eu am avut prietene crete pe care am fost mereu geloasa! :))
chestia e ca parul meu e atat de fin si a fost atat de lung (pana-n talie) incat nici un ondulator, bigudiu, motz sau altceva nu-l facea sa stea ondulat mai mult de 2 ore.
asa ca acum vreo 3-4 ani m-am enervat si l-am facut permanent lejer! statea superb, arata foarte natural (am avut o stilista buna, specializata pe acest tip de permanent pe par lung).
si mi-am facut damblaua! am avut par cret vreo 3 ani, acum insa am revenit la "original". in prezent consider ca piticul meu de pe creier care voia bucle e mult mai calm, iar eu sunt multumita cu frizura mea actuala, desi nu mai e nici lung, nici ondulat. :)) (femeile sunt niste fiinte aparte)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search