luni, 1 noiembrie 2010

Felicitari Inna !!!!!

Click a scris ca Inna a cantat la Paris cu sfarcul la vedere! Ma rog, e si asta ceva senzational, insa mai socant este succesul pe care fata asta il are in strainatate. La Londra, am intrat in cateva magazine si canta Inna, iar lumea fredona. Acum vad ca la Paris, o aplauda cateva mii de oameni si sunt in delir cand intra in scena. Cred ca noi suntem singurii care nu o apreciaza. Ma rog, o dau radiourile, insa daca trece Inna pe langa tine pe strada, nu ii ceri autograf! Pe cand, in strainatate, umbla cu bodyguarzi, iar fanii o asteapta in fata hotelului, o urmaresc prin oras, asteapta ore in sir sa iasa in public...La noi abia daca intra in ziare, iar atunci cand se intampla asta, de obicei este ironizata si ridiculizata pentru cine stie ce accent ne-englezesc are sau pentru vreo rochita scurta care ii lasa lenjeria la vedere. Nu pot spune ca sunt fan Inna, insa cred ca trebuie apreciata si merita toate felicitarile pentru succesul pe care il are!

Anonim spunea...

Perfect de acord. A mai fost ironizata si pentru ca a zis ca in Romania fani isterici o abordeaza. Parerea mea este ca a zis acest lucru tocmai ca sa nu zica strainii ca romanii sunt niste ciudati, cum de fapt suntem, adica avem o fata atat de talentata si noi o tratam cu dispret. Eu unul cred ca rabdarea Innei fata de presa si oamenii din Romania este la limita si sunt aproape convins ca va pleca din tara si se va stabilii probabil in America sau Franta. Si sincer eu n-o condamn daca face asta.

yoana spunea...

eu am vazut ce surpriza i-au facut in concert la cairo arabii..mai rar asa ceva..pacat ca nu suntem mandrii de ea ci doar o criticam..

Anonim spunea...

Adevarul e ca, suntem noi carcotasi, dar uite ce sala plina de oameni urla dupa ea...

Sandrina spunea...

poi nu ca noi le apreciem pe toate tutele! e drept ca nu stie elngleza ''ceas'' dar sunt oameni care pur si simplu nu sunt talentati la lb straine. Nu e vian lor, trebuie sa ai un dar si pentra asta. Ea e o cantareata buna, eu am acultat-o live la cluj, in Obsession si mi-a placut. Am urmarit toate filmuletele de pe youtube si am ramas uimita de cat e de iubita dincolo. Mi-a mai zis o prietena care locuietste in Franta, pe coasta de azur, ca daca o intreaba lumea din ce tara e si zice Romania, toti zic apoi Nastase, si Inna :))

Zuzele spunea...

Sandrina, poate ca nu are super voce, poate ca nu stie engleza, poate ca nu arata bine, poate ca...poate ca, poate ca i-a fraierit pe niste unii cu muzica ei, dar nu cred ca putea sa pacaleasca mii de oameni din lumea intreaga si nu putea sa inventeze succesul pe care il are! Chiar este iubita in strainatate, nu putem sa ne ascundem dupa deget!

Anonim spunea...

Daca nu ma insel,si voi ati ridiculizat-o chiar aici,pe blog...E bine sa fim lupii moralisti...

Anonim spunea...

Da dc nu dai toate comm?ca si eu am dat un coment aici si vad ca nu l'ai aprobat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search