luni, 29 noiembrie 2010

Huile Prodigieuse - Giveaway pentru bloggerite!

Am primit spre testare o crema 1.618 de la 3Chenes care mi-a placut extrem de mult, iar acum Mihaela organizeaza un nou giveaway- Huile Prodigieuse de la Nuxe. Daca va pasioneaza si pe voi, regulamentul spune ca trebuie sa preluati integral materialul de prezentare al uleiului pentru fata si corp, iar mai apoi sa-i trimiteti Mihaelei un mail prin care o instiintati de intentiile voastre onorabile de a testa produseul!
Atentie: trebuie sa-l testati VOI, nu altcineva, iar mai apoi sa spuneti cum vi s-a parut intr-un post separat pe blog!
Eu mi-as dori tare mult sa-l primesc, mai ales ca este preferat si de Uma Thurman, Anne Hathaway, Charlize Theron, Heidi Klum, Courtney Cox Arquette, Penelope Cruz, Sarah Jessica Parker, Monica Bellucci!


EFICIENT PRIN NATURA 
Huile Prodigieuse este un ulei uscat cu o formula unica ce imbina eficienta plantelor prin concentratia unica de 30% uleiuri si vitamina E, pentru a hrani, repara si infrumuseta fata, corpul si parul printr-un singur gest.


BENEFICII PRETIOASE PENTRU TENUL TAU 

Pielea de pe fata si corpul devine moale si catifelata. 

Parul este suplu, lucios si plin de volum.

 


INGREDIENTELE ACTIVE 

Acest ulei va ofera un cocktail unic de 6 uleiuri pretioase extrase din plante ( Limba mielului, St. Jonhnswort, migdale dulci, camelia, nuci de padure, nuci de macadamia ) pentru o piele catifelata, un par matasos si un aspect imbunatatit al vergeturilor. 


Este un ulei potrivit pentru toate tipurile de piele si par, indiferent de varsta ( de la 36 luni in sus ).


Beauty TIPS 

Amestecati o picatura de Huile Prodigieuse cu fondul de ten : acesta va aluneca lin pe fata dumneavoastra si va da un aspect impecabil.
Puneti cateva picaturi in palma si masati parul pentru a obtine un efect de par natural cat mai sanatos.  
Turnati cateva picaturi de Huile Prodigieuse in baie pentru un moment Spa unic.


Ritualul meu de beauty 

Amestec in palma cateva picaturi de Huile Prodigieuse cu crema de zi cu zi ... totul se multiplica, mai putin ridurile fine si senzatia de ten obosit. Imi dau din abundenta cu Huile Prodigieuse pe picioare apoi le infasor in ciolofan de bucatarie si stau asa cat pot => picioare ca de bebelus (ADIO picioare crapate si uscate). PUR SI SIMPLU ... IL ADOR . Este produsul meu esential din trusa de frumusete, fata, par, corp este potrivit pentru orice nevoie de beauty .... am sa il personalizez si am sa spun: HE PUTS A SMILE ON MY FACE ... veti vedea DE CE!


Vasile spunea...

intentia mea onorabila este de a nu testa un "ulei uscat" pt ca asa ceva nu exista!uleiurile sunt lichide grase,conform DEX,dar nu trebuie sa citesti dex pt a afla acest lucru. Zic si eu celebrele cuvinte:"Mihaela, dragostea mea"

Zuzele spunea...

Vasile, uleiul uscat este foarte hranitor si penetreaza epiderma, fara a o lasa uleioasa si grasa. Intra foarte bine in piele si o lasa satinata, fara a fi unsuroasa :)

MS spunea...

buna :) si LA MULTI ANI!!! SA AI PARTE DE MULT FRUMOS SI MULTA SANATATE ANUL ACESTA !!!

XOXOXO

Zuzele spunea...

Multumesc, Mihaela! La multi ani si tie! pupici

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search