miercuri, 17 noiembrie 2010

Iata lacurile din colectia Katy Perry by OPI !

Imi plac la nebunie ojele, as vrea sa am cat mai multe, cat mai colorate, imi place sa le admir in saloane sau in magazinele de beauty, insa nu prea le folosesc. Am o cutie mare de la OPI in care am vreo 25 de lacuri si OPI, si Peggy Sage, si Essie, Sephora sau Alessandro. Din cand in cand, le mai verific, pe unele le fac cadou, iar pe cele expirate sau care imi par mie intarite le arunc, desi poate nu le-am folosit niciodata.
Spre deosebire de zuza O care are mereu manichiura ingrijita si aproape tot timpul vopsita in rosu, eu nu am rabdare cu oja, mai ales ca am unghiile foarte subtiri si rezista foarte putin lacul, iar din cauza asta ar trebui zilnic sau la 2 zile sa-mi refac manichiura. Drept urmare, ori aleg un lac transparent, ori un intaritor, insa tratamentului pentru cuticule ii raman fidela.


Un timp am folosit ulei pentru cuticule de la CND, iar acum am Avoplex Cuticle Oil to Go de la OPI care imi place foarte mult si, dupa numai cateva zile, am observat imbunatatiri. Cuticulele mele care pana de curand mi-au mancat nervii pentru ca trebuia sa le tai la doua zile, in ciuda sfaturilor manichiuristelor, si tot aratau urat si cresteau intr-o ora cat ale altora intr-o luna, acum arata minunat!!! Sunt foarte fericita! N-am mai pus mana pe forfectuta de vreo doua saptamani si ele abia daca se observa, unghiile mele aratand ca abia venite de la salon:)
Nu-mi place sa le las lungi, nu-mi place nici sa am, nici sa privesc unghii care depasesc degetul sau mai lungi de 2, hai 3 mm. Poate si pentru ca unghiile mele nu pot fi lasate lungi si din cauza asta urasc femeile cu unghii lungi :))...


Imi plac unghiile scurte si vopsite in rosu sau mov pruna si majoritatea lacurilor pe care le am, cu exceptia catorva rozuri, sunt in jurul acestor doua nuante preferate. Cel mai mult imi place Avignon de la Peggy Sage, Lincoln Park After Dark (poza dreapta) si Off With Her Red de la OPI, dar si Raspberry si Sexy Divide de la Essie, insa le folosesc cu precadere pentru pedichiura. Din colectia Burlesque de la OPI imi plac Let Me Entertain You (un fuchsia stralucitor), The Show Must Go On (un rosu-rozaliu sclipicios, ca o zmeura bine coapta- exemplu in poza de mai jos)



 Aseara, la restaurantul Bon Ton Palace din Herastrau, OPI a lansat colectia Katy Perry formata din patru nuante nebunesti, sclipicioase: Teenage Dream, The One That Got Away, Not Like the Movies, Last Friday Night. Pe mine personal, nu ma fascineaza foarte tare noile nuante -v-am spus ca sunt obsedata de rosu :)- insa arata foarte bine pe unghii, numai ca eu nu simt ca mi se potriveste albastru sau argintiu.

Pentru un efect maxim, pot fi folosite impreuna cu lacul de finisare Shatter Black care dupa uscare, lasa pe unghie un model leopard print, asa ca in filmuletul de mai jos:

Anca Buzea spunea...

Si eu ador rosul si movul la unghii. Acum port OPI-Lincoln Park After Dark, dar parca in poza ta e o nuanta mai inchisa.. poate sunt eu paranoica :)

Zuzele spunea...

da, in poze se vede un pic altfel culoarea lacurilor. Lincoln este un pic mai movuliu in realitate, dar mi-a placut luciul pe care il are in poza asta si d-aia am ales-o :)

Anonim spunea...

frumoase nuante

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search