vineri, 12 noiembrie 2010

La Baneasa Mall au ajuns deja oamenii de zapada si reducerile de Craciun


Nici nu am ajuns la jumatatea lui noiembrie ca mallul din Baneasa a imbracat deja hainele de sarbatoare, oameni de zapada, reni si brazi impodobiti putand fi admirati de pe acum in incinta shopping center-ului.
Milioane de luminite, stelute de gheată, un om de zăpada gigantic si bineînteles Mos Craciun, înconjurat de reni zburători si pinguini dansatori vor decora Băneasa Shopping City pe perioada sărbătorilor de iarnă.
In acest weekend se deschide sezonul cumparaturilor de Craciun si mallul si-a luat numele de "Polul nord al cadourilor", urmand ca in fiecare weekend intre 13 noiembrie 2010 si 9 ianuarie 2011, copii se vor intalni cu personajele lor preferate din povesti, dar mai ales cu Mos Craciun si ajutoarele sale intr-o zona special amenajata pentru cei, "Polul povestilor".

Cei care nu se pricep la facut cadouri -cunosc si eu cativa!- ar trebui sa stie ca pot darui un Gift Voucher cu ajutorul caruia cel drag isi poate alege singur cadoul din magazinul preferat. Cumparatorii care lasa minim 300 de lei la mall, pot participa la "Tombola iernii" unde pot castiga excursii la Viena si alte mii de premii instant, dar si un Mitsubishi Lancer.

Ema, Brasov spunea...

Vine Craciunul!!!
Ho! Ho! Ho! Ce va aduce Mosul???
:)))
In Selgros, Brasov, sunt globuri, braduti de plastic si luminite la vanzare din luna septembrie...
Imediat vom vedea iepurasii de ciocolata pentru Paste :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search