joi, 11 noiembrie 2010

M-am indragostit !!!!

Datorita Ramonei, l-am cunoscut pe Micky, un bebelus cu blanita alba, ochi negri si blanzi de care m-am indragostit pe loc!!!! Mi-e atat de ciuda ca nu am o casa a mea in care sa-l pot tine si mai mult timp pe care sa i-l ofer, fara a-l lasa singur de dimineata pana seara. Am vazut pozele lui aici si am crezut ca pot sa trec cu vederea povestea lui pentru ca am mai cunoscut atatea de-a lungul vietii mele, dar nu am reusit!:)
I-am scris fetei care l-a gasit ca vreau sa-l iau acasa. M-am gandit sa-l duc la curte la bunica mea care, desi mai are un nebun pe cap, cu siguranta va avea grija si de el. Intr-o curte atat de mare, mai incape un bebelus micut. Eu m-am gandit ca are fata de Micky:) Voi ce ziceti?



Ema, Brasov spunea...

BRAVO! BRAVO! BRAVO!

Zuzele spunea...

:) Nu ma pot abtine sa nu zambesc atunci cand ma uit la pozele lui! Sper sa ma placa :)

yoana spunea...

nu are cum sa nu te placa..:) ma bucur pt tine..e super dulce..te pup si bine ai intrat in randul parintilor de dulcici blanosi

ColourMePretty spunea...

Cred ca vorbele nici nu mai au rost...mi-ai adus atata bucurie in suflet, si sunt sigura ca toata lumea simte la fel. I guess i feel like crying...and i'm actually doing it.Multumesc din tot sufletul, si sa primesti inapoi macar binele pe care il faci acum.
Sincer, uneori nici nu mai sper la happy ending caci sunt atatea sufletele abandonate...uite ca el e norocos,si sper ca de acum sa nu mai simta singuratate sau durere,sa simta ca e iubit.
MULTUMESC!

Zuzele spunea...

Ramona, mie imi spui???? de cate ori ma uit la pozele lui, imi dau lacrimile si nu stiu de ce:) Imi provoaca o bucurie pe care nu mi-o explic :)

Zuzele spunea...

PS: eu iti multumesc, Ramona, pentru ca mi-ai facut cunostinta cu el :)

Special Koko spunea...

vai ce ma bucur!:D e adorabil:*

Anonim spunea...

TOATA ADMIRATIA MEA PENTRU GESTUL FACUT!!!!!E CEL MAI ADORABIL!!!!!!MULTUMESC DIN SUFLET!!!!!!:):):)

Zuzele spunea...

:) Pup Raluca!

Iulia(Ivatherm) spunea...

...iar eu, de Mariza...again and again. Fenomenal concert! O diva in adevaratul sens al cuvantului, un om ales care aduce bucurie celorlati, un profesionist desavarsit al scenei, o artista cu o ardere si o pasiune interioara pe care le elibereaza prin cantecul ei, coplesindu-ne... Si, mai presus de nobletea aparitiei, tinutei, gesturilor, m-au impresionat dragostea patimasa pentru locul din care provine , pentru poporul sau pe care il poarta cu ea si il prezinta lumii. Asa da, ambasador! M-am bucurat sa vad in public, aseara, multe vedete locale care, sper ,au primit inca o lectie despre maniera in care ar trebui sa se prezinte si sa primeasca un artist admiratia si respectul publicului sau. Iar publicul a adorat-o! O lectie de geniu si, uimitor, de maxima decenta... Am inca impresia ca am avut onoarea de a respira, pentru vreo doua ore, acelasi aer cu o alteta regala... Mariza, regina fado-ului.

Zuzele spunea...

Iulia, si mie imi place Mariza :) Esti o norocoasa daca ai vazut-o in concert!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search