marți, 30 noiembrie 2010

Madonna, fidela unor pijamale cu care a venit si in Romania

Cand a venit Madonna in Romania, ne minunam ca este modesta si nu a iesit pe strada poleita cu aur. In fotografiile in care a fost surprinsa atunci chiar in camera de hotel, Madonna purta niste pijamale cu danteluta pe poale. Acum vad poze in Daily Mail cu Madonna iesind din sala de sport si, trecand peste faptul ca musculatura ei arata absolut oribil, din punctul meu de vedere, diva este imbracata in aceleasi pijamale. Am memorie fotografica sau nu?:))
chicandchip spunea...

nici eu nu am inteles niciodata de ce o admira toata lumea pt cum arata :) Ok, bravo ca la vasta asta mergi la sala si ai grija de cum arati dar chiar in asa hal sa iti dezvolti muschii? Parca as prefera-o cu un pic de carnita decat piele si muschi

Ema, Brasov spunea...

Draga mea, pijamalele Madonei sunt varianta "gogosarilor" purtati de bunicile noastre :D

Zuzele spunea...

da:)) O fi aceeasi pereche sau si-o fi cumparat mai multe?:))

Ema, Brasov spunea...

Are TOATA colectia :D

Zuzele spunea...

@ Chicandchip, mie nu imi place deloc felul in care arata! Are un corp de halterofil, nu de femeie! Si nici nu stiu de ce este admirata, doar pentru ca este slaba si are muschi? De cand e asta un criteriu pentru a aprecia frumusetea unei femei?
Altele, chiar si de varsta ei, sunt cu adevarat frumoase, si la fata, si la corp, cu forme, nu pachete de muschi supradezvoltati!

@Ema, tu cred ca ai iesit la cafea cu Madonna cand ne-a vizitat si nu vrei sa spui!:)) Zi tot ce stii ca te trec la surse:))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search