duminică, 28 noiembrie 2010

Modelele din ziua de azi prezinta sani si funduri goale!

Evenimentele in care pe podium urca manechine adevarate, cu dimensiuni aproape ideale, imbracate in haine de designer sunt tot mai rare. Locul lor a fost luat de susanele ieftine prin cluburile"de fite" in care modelele defileaza dezbracate, mult dupa miezul noptii, sub privirile hulpave ale devoratorilor de kitch. Spunea cineva ca prezentarile de moda desfasurate mai nou in cluburi, la ore mai mult decat nepotrivite, nu sunt decat expozitii de materie prima pentru babalacii aflati in cautare de amante. Judecand pozele pe care le primesc saptamanal de la evenimentele care au loc in club Princess, tind sa-i dau dreptate!
A se observa in fotografii celebrele blonde ale lui Iri care isi expun cu mandrie silicoanele prospat implantate cu banii castigati in urma activitatilor care le-au propulsat in tabloide, dar si alte dornice ocupante ale paginilor colorate pictate cu mesaje edificatoare!




















Ema, Brasov spunea...

Curat "dive de carton"!
:)

yoana spunea...

se ofera ce se cere, nu? daca nu ar balosi care sa benocleze ochii la tatele implantate ale astora nu s-ar mai face prezentari de "cruditati".

Ana-Maria spunea...

Cat de scarboase pot fi... Bleah!

Chibit spunea...

Eu nu m-am prins ce prezinta... E reclama la silicoane, la gauri negre?si nici cine. Fufele astea alcatuiesc septelul de dame de consumatie din Bucuresti si zonele limitrofe. Cumva e chiar culmea ironiei: de la natura aratau toate ca dracu', dupa bisturiu au mai pus ceva pe ici, pe colo, dupa kile de machiaj au capatat o fata human-friendly... si acu' prezinta niste picturi naive nasoale, insotite de niste mesaje total imbecile, lipsite de umor. Nici macar vulgare nu sunt (mesajele), pentru ca fufele au atins apogeul. Nec plus ultra...

Zuzele spunea...

hai ma fetelor, voi cred ca sunteti geloase! :)))

Unknown spunea...

Bleaaaaaaah ce scarboase sunt, sincer!!!
Si ce rahat de picturi sunt alea? :O
Drace!!!
Mi-e scarba, sincer!
Si nu, nu as fi geloasa pe una de-asta nici de m-ai plati!

mihaela Eid spunea...

of doamne, cateodata ma bucur ca nu mai sunt in romania, mie imi placea sa ma uit la televizor, bine ca am plecat la timp :)
si pe aceeasi tema:
http://www.youtube.com/watch?v=CloQKEl_xvc&feature=player_embedded#!

cum o lasa sa defileze in halul asta cu ditamai burta si urata asa ? ce s-a intamplat cu modelele adevarate? cum de sunt inlocuite cu asa femei reciclate si mascarite de zici ca sunt de pe centura?
cred ca videoclipul e mai vechi dar eu acum l-am prins...

Zuzele spunea...

Aaaa, Mihaela, aia, pardon, domnisoara aia:), este "bomba sexy":)) A cam disparut din peisajul monden de o vreme incoace. Sper ca de tot! Dar nu-i problema, ca pepiniera da roade tot timpul si vad ca alte "bombe" apar mereu in peisaj, unele mai sexy decat celelalte!

Vasile spunea...

Cam invidioase fetele din comentarii.Fetele astea stiu ca nu sunt "modele" ,o fac din distractie si pt bani.Si ce sa fii "bomba sexy" e o rusine?Totul e sa nu fii si tălîmbă.

anca spunea...

Mie imi par vulgare si mai ales ofilite. Sunt curioasa cum se vad ele si cum cred ca va arata viata lor peste 10 -15 ani. Ar fi misto sa vedem ce ajung astea in viitor desi nu e greu de prevazut.

Anonim spunea...

Daca si bombele astea sunt modele.....

Unknown spunea...

Ia la Vasile :))))))Normal ,doar e un el ...

Anonim spunea...

nu vreau sa par rau dar fufele astea sunt mai rau decat alea de pe centura.
Nu vad care din ele este modelul sau desenul tot ce arata sunt niste tate taiate daca sunteti atenti si niste scrisuri banale care nu mai reprezinta nimic.
Ma rog ilustreaza exact respectivele modele.

Anonim spunea...

generoase laptarele,pe la futut se aduna,si cu fundu in golire,aia-i buna

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search