vineri, 5 noiembrie 2010

Mos Craciun, poti sa mi le aduci?:)

Mos Cra' (uite ca te si alint :)), m-am mai gandit si, in caz ca nu gasesti fix culoarea asta, desi este cea mai frumoasa culoare din lume, drept pentru care la nunta mea de la malul marii (de peste multi ani lumina, desigur) voi avea ornamente in culoarea asta si un tort in culoarea asta si o floare in par in culoarea asta si... si mai vad eu... Asa! In caz ca nu gasesti culoarea asta, iti mai dau cateva idei, trei la numar. Asadar:

Numarul 1: aceste imblanite, in nuanta aqua sea pe care le poti lua de aici

 

Numarul 2: imblanitele de culoarea zmeurei, Rasberry Rose de aici

 Numarul 3: iubitele astea movulii, Country Blue de aici





Katrim441 spunea...

Is that tiffany blue:)?

Zuzele spunea...

habar n-am :)

Anonim spunea...

si mie imi place foarte mult, e un look un pic glam si relaxat in acelasi timp

Raluca Octavia spunea...

Sa nu ti le fure cineva, se asorteaza la fulare verzi!

Zuzele spunea...

Raluca, inainte sa mi le fure cineva, ar trebui sa le am, ceea ce nu e posibil indiferent cat de frumos as visa eu:)

Mihaela Eid spunea...

dragele mele, va citesc de cand ati deschis blogul si va citesc cu placere in fiecare zi. vroiam sa iti spun ca eu stau in anglia si daca gasesti o solutie de a gasi aceste superbe ugg, eu te ajut cu cea mai mare placere sa le ai. fara nici un fel de ascunzis, vreau sa iti fac o favoare si sa te ajut pentru ca ador pasiunea ta pentru cosmetice si moda. sunt sigura ca aici sunt magazine unde le poti gasi. spune-mi culoare si ce marime porti si eu pot sa le caut pe net.

Mihaela Eid spunea...

uite si pentru bebelu :-)

http://www.kaboodle.com/reviews/light-blue-baby-uggs-3-6-or-6-12-month-size

Zuzele spunea...

Mihaela, tu vorbesti serios???? Iti multumesti ca esti prietena noastra, dar tot te invidiez ca locuiesti in Anglia. Poti sa-mi spui unde mai exact?:)
De cizmulitele astea m-am indragostit la prima vedere:)
Nici nu stiam sa identific culoarea lor, insa katrim 441 m-a luminat si mi-a spus ca este vorba despre tiffany blue. Eu port 36, adica 3 in UK, dar oricum sunt scumpe si nu cred ca le voi avea vreodata. Multumesc mult pentru gandurile tale! Multumeeeeesc!!!! Pupici calzi ca painea scoasa din cuptor iti trimit, vorba unei cititoare dragi noua! :*

Zuzele spunea...

hahahha ce dragute sunt mini ugg-urile alea micute si imblanite si ele :)) mercic pentru link!:*

Anonim spunea...

pai acum cateva posturi va luati de caprele lui YSL si va intrebati oare cand o sa inceteze oamenii sa omoare animale in scopuri din astea.
decide women:)))

Zuzele spunea...

Anonim, ideea este ca mie imi plac foarte mult cizmulitele astea, mai ales cele in culori turbate, dupa cum am exemplificat mai sus:)
Pot fi din orice material, nu tin neaparat sa fie din piele de oaie, precum cele originale.
Eu am doua perechi de cizmulite ca alea, din imitatie de piele intoarsa, mult mai ieftine, dar la fel de calduroase si comode. Mai nasol este ca astia au facut fake-uri numai in culori triste: maro, gri, negru... Am tot cautat niste facaturi in culorile alea de mai sus si...nimic pana acum.
Asa ca, nu oaia o admir, ci modelul si culoarea shoshonilor :)))

Mihaela Eid spunea...

Buna :)

Am stat un an in Manchester, care este mai in Nord si acum m-am mutat intr-un orasel pe malul marii, la o ora de mers cu masina de Manchester, se numeste Blackpool, imi aduce aminte de Constanta mea frumoasa.
Apropo de paine, desi aici poti sa gasesti orice si ince forma, bucatica de romanie tot o am cu mine si am ambitia de a-mi coace singura painea :) asa cum m-a invatat pe mine bunica. sotul meu este egipten si nu prea se omoara cu mancarea noastra :)
va pup!

Claudia spunea...

http://www.uguri.ro/product_info.php?products_id=24

ade spunea...

dc sa dai 140$ pe fakeuri knd poti sa dai 200 pe cele originale :-@

Zuzele spunea...

Vai, Mihaela, ce norocoasa esti:) Eu am fost numai in Londra, dar mi-as fi dorit tare mult sa ajung si in afara ei. Pusesem ochii pe Swanage care este tot la malul marii, dar n-am putut sa ma inteleg cu concubinul care nu prea este fan plimbari:)) asa ca am ramas numai in Londra. Cu siguranta voi reveni in UK si vreau sa fie undeva la tara sau intr-un orasel micut, poate undeva in zona unde se afla Jurassic Coast:)
Te pup si numai bine!

Zuzele spunea...

Ade, crezi ca sunt fake-uri ugg-urile astea colorate? Si eu m-am gandit ca sunt cam ieftine la 140$ pentru ca la noi sunt 300 euro la Famous Brands, insa la noi oricum taxele tripleaza pretul de baza. Si chiar daca sunt fake-uri, sincera sa fiu nu ma intereseaza atata timp cat sunt frumoase si de calitate.:)

Zuzele spunea...

Claudia, multumesc pentru ajutor:) Trebuia doar sa vada si Mos Craciun link-ul ala :)))

Claudia spunea...

@ade: de ce sa taci cand poti sa vorbesti prostii... alea originale, daca ai stii sa cauti, ai afla ca au tot pretul de 140$ http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5825&model=Classic%20Short

Claudia spunea...

Zuzele, poate ca 400 de ron sau 140$ suna putin cam mult, DAR, una la mana ca o pereche de cizme normale sunt vreo 300 de ron si a doua la mana, eu am o pereche ugg, luate de la mama lor, si sincer va spun ca atunci cand le ai in picioare ajungi la concluzia ca ar merita si pretul dublu. sunt ataaaaat de calduroase, de moi si pufoase si comode... mi-e foarte greu sa mai port alte incaltari pentru ca as dormi in ugg. si daca te gandesi ca poti sa le porti lejer 2-3 sezoane chiar nu sunt atat de scumpe. decat sa iti iei 2 perechi cu 300 de ron mai bine un ugg :) ... parerea mea

Mihaela Eid spunea...

Va asteptam cu drag la noi, da un search pe google ca sa vezi cum arata Blackpool :)

Zuzele spunea...

Este superb! Si aveti si un "tour eiffel":)) Cine stie, poate chiar o sa ajung vreodata:) Poate la vara, sa fac si plaja :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search