miercuri, 17 noiembrie 2010

Se poarta leopard print-ul si pe unghii!

Aseara, la Bon Ton Palace din Herastrau a fost lansata colectia OPI Glam Slam semnata de jucatoarea de tenis Serena Williams, colectie primavara-vara 2011 care cuprinde 2 nuante: Simply Smashing, un verde luminos, impreuna cu un nou produs revolutionar,  lacul de finisare Shatter Black. Odata aplicat pe lacul uscat, produdul de finisare incepe sa dispara, lasand un model leopard print-style pe fiecare unghie. 

Colectia Glam Slam va consta din perechi de cate doua nuante complemenatare care vor coincide cu cele patru turnee majore, incepand cu Australian Open in ianuarie 2011 si care va include lansari in mai 2011 pentru French Open, iunie 2011 pentru Wimbledon si August 2011 pentru US Open. Ca intotdeauna, lacurile de unghii OPI din colectia Glam Slam nu contin DBP, toluen sau formaldehida si fiecare include pensula exclusiva OPI ProWide pentru cea mai buna aplicare. 
Colectia Glam Slam de la OPI va fi valabila incepand cu ianuarie 2011, fiind urmata de lansari in mai, iunie si august, in saloane profesionale.
Nu am testat manichiura "leopard-print" - sunt mai mult blood red nails type-, insa am vazut la fete si arata foarte interesant!
    
Anonim spunea...

arata foarte dragut dar aia e oja crack sau crackle cum i se mai zice, nu leopard print

Carolina spunea...

Hello Zuzelor!!! V-am adaugat la mine in blogroll, sper ca nu va deranjeaza da imi place mult blogul vostru, ma mai tine-ti si pe mine la curent cu ultimele tendintze:)

Zuzele spunea...

@My leetle nails, stiu cum se numeste, numai ca mie si celor care au facut prezentarea colectiei ni se pare ca seamana cu leopard print :)

@ carolina, multumim muuult!! Si noua ne place blogul tau:) Te adaugam si noi in lista! Pupici

@yoana, multumim pentru link :*

Mirela Niculai spunea...

vreau si eu o oja din asta care se sparge! unde o gasesc? nu neaparat opi.. orice

Zuzele spunea...

Mirela, este un lac de finisare, Shatter Black, care se aplica peste orice fel de lac. Se gaseste oriunde exista produse OPI, saloane, magazine de beauty, Sephora, etc. Incearca direct la sediul Topline de la Unirii, cred ca sunt mai ieftine acolo produsele.

Mirela Niculai spunea...

merci :) il vazusem pe youtube initial (nu era de la opi) si mi-l doresc de-atunci dar nu gasisem deloc de unde sa-l iau

alina spunea...

cool modelul si culorile mai ales cand e asortat cu o vestimentatie adevcata iese in evidenta cool

Uite cautand pe bloguri de unghii am gasit din intamplare un curs gratuit de manichiura care e valabil in toata tara pt inscriere acceseaza http://unghiidevis.webs.com

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search