duminică, 21 noiembrie 2010

Tiriac si fiul sau, Karim, la shopping prin Monaco

Pentru ca avem o prietena foarte norocoasa care momentan locuieste la Monaco, am aflat ca miliardarul Tiriac si-a petrecut ziua de sambata prin complexul comercial Le Metropole din Monaco, o zona de megafite unde se afla cele mai scumpe magazine din oras. Imbracat lejer, ca pentru o dupa-amiaza de shopping, Tziri nu era singur, ci impreuna cu fiul sau Karim (13 ani) care locuieste impreuna cu mama lui, Sophie Ayad, in Principat.
Cei doi se aflau in fata vitrinei unui magazin exclusivist de ceasuri si pustiul ii tot arata tatalui sau ce model ii place, insa oscila intre mai multe ceasuri care ii faceau cu ochiul si nu se putea hotara pe care il vrea. Tiriac ii tot spunea "uita-te bine si imi spui pe care il vrei!". Nu stiu daca au cumparat sau nu ceva, probabil ca da, avand in vedere ca banii nu sunt, sub nici o forma o problema in cazul lui Tziri!:)
Ce inseamna un ceas, indiferent cat de scump ar fi el pentru noi, muritorii de rand, daca in urma cu ceva timp, Tiriac a reusit sa imprumute pentru Karim o pereche de pui de leu alb, specie pe care de disparitie. Animalutele pe care pustiul le-a avut la dispozitie pentru 24 de ore sunt extrem de rare, numarandu-se doar 10 exemplare in 1995.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search