vineri, 10 decembrie 2010

Cu dragoste, pentru toti cititorii nostri!

Dragii nostri,
Ma bucur ca am ocazia sa vorbesc iar cu voi. Am luat o mica pauza, dar sa stiti ca lipsa mea a fost justificata - am fost plecata un picut ca sa nasc :)) Acum am un pic de ragaz. David Gabriel (Zuzel D :)), care azi a implinit 17 zile, doarme si mi-am permis luxul de a intra cateva minute pe blog ca sa va salut. Observ cu drag ca Zuza G este fffff activa si nu mi se simte lipsa absolut deloc. In rest ce sa va spun....am nascut pe 23 noiembrie un baietel de 3.850 g (acum avem 4.325 ). Poza atasata este din a doua zi de viata. Cu toate ca initial planificasem sa nasc la Medlife, din cauza costurilor foarte mari m-am decis sa nasc tot cu doctorita mea la Spitalul Universitar. Nu regret nicio secunda alegerea facuta. Totul a fost impecabil, incepand de la operatia de cezariana, sanatatea perfecta bebelusului, profesionalismul personalului medical si pana la rezerva in care am stat 3 zile. Apropos de rezerva, am aflat ca in aceeasi incapere au stat dupa nastere si Iulia Albu, Mihaela Cernea de la Class si sotiile carcotasilor Huidu si Gainusa. Ah, si daca ma mai gandesc si ca intr-o noapte era alerta maxima la sectia de reanimare din cauza unei urgente venite de la Medlife (o cezariana cu complicatii foarte grave), ma pot declara multumita 100% de spitalul de pe malul Dambovitei.
In rest....nu prea am cu ce sa ma laud....alaptat, colici, treziri noaptea, schimbat pampersi, incercat tot felul de creme pt bebelusi pana cand am ajuns la una de la care sa nu mai faca alergii.....Ma chinui de o saptamana sa ajung si eu la manichiurista si nu reusesc. De coafor nici nu indraznesc sa visez macar :))
Va las acum, ca vad cu Zuzelul da semne de trezire si daca nu-i dau sa manance imediat urla de ne stie tot cartierul. Daca l-ati vedea cum se agita cand mananca, zici ca se bat turcii la gura lui :)))

Va pup cu foarte mult drag si in viitorul foarte apropiat sper sa revin cu barfe si cu comentarii acide la adresa divelor de carton care ne invadeaza spatiul public.

Later edit: Azi a nascut si Adriana Bahmuteanu, prin cezariana, un baietel care a obtinut scorul Apgar 8 la nastere. Dupa operatie, doctorii au glumit, spunand ca Bahmuteanca a nascut la timp pentru a prinde concediu maternal de 2 ani.
adela sirghie spunea...

Zuzel e un minunat!
Felicitari, mami!

Butterfly spunea...

Vaaaai, ce dragut e Zuzelul, zici ca e desprins din revistele cu bebelusi, sunt sigura ca or sa roiasca fetele in jurul lui ;), felicitari, sa fie sanatos, sunt sigura ca esti o mamica superba chiar daca nu mai ai timp de artificii
xoxo

Zuzele spunea...

Va multumesc frumos, dragele mele! Da, este o frumusete. imi pare rau ca nu am descarcat inca pozele mai recente cu el. Zici ca e din reclame :) xoxo

zuza G spunea...

puuuuup :*

Anda Zelenca spunea...

E o frumusete!:X

Ema, Brasov spunea...

Felicitari mamicii si bebelusului! Pupici de la Brasov :)

Monica - Pisica albastra spunea...

awwwwwww! ce bebel frumos!
sa va traiasca Zuzelul, sa fie sanatos si cuminte!

Chibit spunea...

Felicitari! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Unknown spunea...

Sa-ti traiasca, sa fie sanatos. E tare frumusel.:))))))))))

Unknown spunea...

Un sccuummp! Sa creasca mare, sanatos si voios!

Anca Buzea spunea...

Multa sanatate zuzelului si multa rabdare mamicii :) Felicitari!!

Anonim spunea...

ce zuzel matur! chiar are 2 zile in pozuta?


(creatrix)

Anonim spunea...

Sa va traiasca carnutul si sa fie sanatos!Iar tie Zuzico refacere cat mai grabnica!

Ella Gheorghiu spunea...

Cuvintele raman suspendate undeva in aer in preajma unei asemenea bijuterii :)))cred ca este cel mai frumos moment din viata ta..sa va dea Dumnezeu o viata binecuvantata!

Alexandra spunea...

Felicitari! Sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca numai bucurii!

carmena spunea...

Sa te faci mare, mare Zuzelusule mic si foarte foarte frumos nu doar in poza...abia astept sa ne revedem... Pupici Zuza O si Zuzelule mic :)

Anonim spunea...

sa-ti traiasca bebelul si sa fie sanatos, norocos si fericit!

Anonim spunea...

Cat de dulce suna "zuzel"
E asa draguuuut:)
Laura

Raluca Octavia spunea...

Daca e sa ma iau dupa cum arata, e Zuzoi, nu Zuzel!
Nu stiu ce crema ai gasit, noi de abia la 2 ani am dat peste una de la Klorane, pentru bebei, cu oxid de zinc, care ne-a rezolvat toate problemele de pasarici si poponeturi inrosite.In medicina veterinara cica si ugerul vacilor este uns cu oxid de zinc cand e foarte iritat. Ce am aflat ca nu e bine este cremacu galbenele, care le poate provoca alergii, celor mici.
P.S. Si Raluca Zenga a fost cuminte si m-a ascultat (a si cautat cred, confirmari, in alte 10 tratate de pediatrie!) si la fel, a optat pentru oxidul de zinc si a fost incantata!
Dorim mult laptic si rabdare mamei si pofta de mancare si de somnic Zuzoiului!

Cristina Cioba spunea...

Să traiască şi să vă facă mândri! Să fie sănatos, fericit, popular şi iubit micuţul Zuzulici (na, că fac şi rime)

Iar mami să fie tot aşa shiny şi fericită ca să poată să aibă grijă de zuzulici.

Pupici, Zuzi!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search