vineri, 17 decembrie 2010

E oficial: puteti shoppingui MAC in Baneasa Mall!


Cu ocazia inaugurării primului magazin M·A·C din România, ce s-a deschis în Băneasa Shopping City din Bucureşti, a fost lansată şi colecţia specială de Craciun – “A Tartan Tale”. Colecţia cuprinde produse obişnuite M·A·C alături de diverse seturi şi kit-uri speciale, ambalajul acestora imitând textura tartanului. Seducatoare şi indrazneţe, produsele din colectia “A Tartan Tale” aduc o atingere magică ce transformă şi provoacă, surprinzând plăcut de fiecare dată.
Vă veţi putea bucura astfel de culorile intense cu sclipiri pline de veselie ale fardurilor de pleoape, “A Wish Come True” sau “Follow Your Fantasy”, de atingerea magică a strălucitoarelor rujuri “Deepest Wish” sau “Full Fuchsia” ori creioanele Pearlglide “Black line”, toate prezentate în recipiente ce imită textura celebrelor stofe scoţiene. Iar dacă vă este greu să alegeti, puteţi opta pentru oferta generoasă de seturi de câte 5 glossuri, pigmenţi sau oje, ori kituri de pensule sau mini-kituri de produse pentru ochi şi buze, potrivite pentru orice fată ce vrea sa arate fabulos în seara balului.
 
Am primit si eu un ruj foarte dragut, nuanta Lickable (foto- nu, nu sunt buzele mele) si imi place pentru ca nu usuca buzele si este destul de rezistent si cremos.

O lansare de poveste, plină de strălucire şi accente punk

Evenimentul de lansare a fost deschis cu interpretarea povestii Tartanului, o sceneta menita sa marcheze lansarea colectiei “A Tartan Tale”. Reprezentatia istoriseste povestea frumoasei zâne Myfanwy, osândită să trăiască asemenea unei muritoare de rând, care reuşeşte totusi să îşi depăşească condiţia şi să recapete nemurirea folosindu-se de puterea magică a tartanului şi a make-up-ului M·A·C. 
Pe parcursul piesei, Myfanwy este ajutată de prietenii săi apropiati, Pan the Rock Star si Boxy Lord Foxy, personaje cu puteri magice, să ajungă la balul de la castelul Glamora şi să îl întâlnească pe nobilul prinţ McGager, singurul care poate să desfacă blestemul ce a transformat-o într-o simplă muritoare. Ea este permanent ajutată de make-up-ul M·A·C şi de puterea magică a tartanului în călatoria sa plină de întâmplări neprevazute dar cu final fericit.
Mai multe poze AICI!
 
iulia spunea...

ce parere aveti de produsele mac??

Anonim spunea...

eu ador produsele Mac si sunt foarte fericita ca au venit si la noi!

claudia spunea...

voua nu vi s-a parut mic magazinul lor ? really, tiiiiny :| ma asteptam sa fie mai mare...

Zuzele spunea...

da, e foarte micut! E scumpa chiria :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search