vineri, 3 decembrie 2010

Top 5 zodii de barbati care te vor insela aproape sigur!

Specialistii in astrologie sustin ca predispozitia la infidelitate depinde foarte mult de semnul zodiacal. Bineinteles, ascendentul, planetele guvernante si alti factori pot influenta comportamentul fiecarei zodii. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta 5 zodii masculine care mai au de lucru la capitolul fidelitate intr-o relatie

Berbec

Barbatii nascuti in zodiac Berbec sunt aventurieri se plictisesc repede si sunt permanent in cautare de noi provocari. Totodata, le place sa domine in cuplu, fiind autoritari si inflexibili chiar si atunci cand nu au dreptate. In dragoste au spiritul competitiei foarte bine dezvoltat si vor face tot posibilul sa creeze o impresie buna femeii pe care isi doresc s-o cucereasca. Insa, odata ce si-au atins scopul  fata de persoana iubita, interesul scade si daca apar la orizont tentatii noi, cedeaza ispitei.

Barbatul Berbec tine foarte mult la imaginea sa. Cauta intotdeauna femei frumoase; fiind increzator in propriile forte, le va aborda intotdeauna cu tupeu. Este un cuceritor prin excelenta insa tinde sa-si trateze iubitele ca pe niste trofee. Nu este adeptul relatiilor de lunga durata si foarte greu se indragosteste cu adevarat.

Leu

Barbatii nascuti in zodia Leu sunt foarte vanitosi, au o incredere mare in fortele proprii si adora sa fie in centul atentiei. Au pretentii foarte mari de la femeia de langa ei, nu suporta sa fie comparati cu nimeni si au nevoie in permanenta de laude si complimente. In general egoist, nativul zodiei Leu este atent doar la satisfacerea propriilor dorinte. Isi poate insela partenera cu nonsalanta, fara mustrari de constiinta. Nu este adeptul comunicarii si daca ii lipseste ceva, considera ca are tot dreptul sa obtina ce-si doreste de la o alta femeie. Chiar daca iubeste si este  implicat intr-o relatie stabila, Leul nu poate spune “nu” flirtului. Astfel isi reinnoieste armele seductiei; in plus, se simte placut si atragator

Gemeni

Gemenii au un caracter dual, fiind inclinati catre instabilitate si dorinta de inselatorie. Se fac placuti cu usurinta in societate gratie sarmului personal si comunicarea este arma lor imbatabila in flirt. Sunt atrasi de tot ce e nou, de aceea isi doresc sa aiba cat mai multe relatii amoroase. Adora sa flirteze si se pot indragosti de mai multe femei in acelasi timp. Se ataseaza cu greu de o singura persoana pentru o perioada mai indelungata. Nativul zodiei Gemeni este adeptul aventurilor si de cele mai multe ori inseala din plictiseala. Nu-si va refuza niciodata o escapade amoroasa, insa asteapta de la partenera lui fidelitate neconditionata


Sagatator

Nativul zodiei Sagetator este un barbat foarte curios, nonconformist care pune libertatea pe primul loc intr-o relatie. Puternica atractie catre diversitate si experimentare in plan amoros, il poate transforma pe Sagetator intr-un burlac convins. Este impulsiv, un aventurier convins, atras in general de persoanele care-i impartasesc convingerile. Sagetatorul isi doreste sa experimenteze cat mai mult inainte de a se aventura intr-o casnicie care implica responsabilitati si fidelitate. Stapaneste foarte bine arta flirtului si ii place sa-si traiasca viata din plin. In general nu este adeptul relatiilor bazate pe minciuna si ipocrizie. Odata ce-a calcat stramb este dispus sa-i marturiseasca adevarul partenerei, asumandu-si consecintele

Pesti

Barbatul nascut in zodia Pesti poate fi foarte diferit de o nativa a zodiei. Acesta este imprevizibil, schimbator si foarte secretos. Nativii zodiei Pesti sunt adeptii casatoriei, pasionali si respectuosi, insa nu exceleaza la capitulul fidelitate. Pot avea mai multe aventuri in acelasi timp si rareori dau de banuit cand inseala. Se ataseaza foarte usor de o persoana si nu agreeaza despartirile. Detesta siguratatea si trebuie sa fie in permanenta inconjurati de cineva. Pestii pot avea un caracter dual, usor teatral si castiga foarte usor increderea celor din jur. In general sunt lingusitori, promit foarte multe pentru a impresiona, insa uita cu nonsalanta sa-si indeplineasca angajamentele


Anca Buzea spunea...

Da, am citit si eu articolul asta. Dar eu nu sunt de acord, berbecul si leul nu m-au inselat niciodata! :D mi se par foarte stabili, poate cei mai stabili barbati pe care i-am intalnit vreodata.

ina bixade spunea...

Ah, ce m-ai lovit cu Gemenii, dar le vin eu de hac:) Nu sint de acord cu Leul, insa, din proprie experienta zic:)

Andreea spunea...

unde e zodia Scorpion?!

SoSheSays spunea...

aoleu al meu e gemeni :)))

trebuie sa stau cu ochii pe el.

Butterfly spunea...

As mai adauga la lista scorpion, taur...:))

Monica - Pisica albastra spunea...

mie articolele si "studiile" de genul asta mi se par chiar triste...

ok. avem 12 zodii in care intreaga populatie umana de cateva miliarde de oameni se inscrie. deci sute de milioane de oameni impart aceeasi casa zodiacala si deci...aceleasi caracteristici???
iar din aceste 12 zodii, 6 insala aproape sigur? deci aproximativ 1 miliard de barbati insala??
ce tampenie....
cum poti sa presupui asa ceva?
cat poti sa limitezi si sa simplifici lucrurile? unde intra in joc diferitele constructe culturale? relatiile sociale? mediul?...personalitatea?...psihicul uman?...ratiunea?

Zuzele spunea...

@ Anca, n-am cunoscut lei si berbeci, dar sagetatori da si li se potriveste la perfectie :)

@ Ina, exista niste trasaturi comune pe care le au toti Gemenii, dar asta nu inseamna ca toti calca stramb:)

@ Andreea si Butterfly, eu stiu ca femeile Scorpion si Taur sunt cele care inseala. Stiti voi ceva si de barbati?:D

@ Ruxi, si al meu e Sagetator :))

@ Monica, da, sunt aiurea multe studii si total aberante, insa daca citesti caracteristicile celor 12 zodii, le poti alege usor pe care predispuse la inselat :)
Nu inseamna ca toti barbatii Sagetator inseala, sau toti Leii, si asa mai departe, dar au predispozitie pentru asa ceva. Spre exemplu, prietenul meu este Sagetator si i se potriveste perfect descrierea de mai sus, este prin definitie un om liber, un om care suporta foarte greu "gratiile" unei relatii si pe care poti conta greu sa stea cu tine mai mult de o saptamana:)
Uite ca sta cu mine de 5 ani in curand si nici nu stiu sa ma fi inselat vreodata..Sper! :)
Deci se poate...:)

Mirela Niculai spunea...

ati uitat de varsator :)) dar ma bucur ca taurul nu se afle printre nominalizari :P staiam eu!

Ema, Brasov spunea...

Sagetator zici? Ia sa-l iau la intrebari pe sot! :)))

Raluca Octavia spunea...

Inseamna ca m-a inselat deja. In seara asta vine acasa de la Cluj (cine stie ce activitati extracuriculare a avut!, cica erau probleme cu semnalul...) si eu ca proasta am facut paine de casa,placinta cu branza si marar si acum ma apuc de crema de zahar ars!
Imi vine sa le arunc pe toate pe geam.
Ma ia de fraiera. Bine ca m-ai atentionat.E Gemeni cu ascendent in Berbec.
Paaaa!

vasile spunea...

Eu sunt din gemeni!No comment.

Zuzele spunea...

Raluca, sunt sigura ca sotul tau nu da placinta ta cu branza pe nici o cina sofisticata cu vreo oarecare! :)

DCTiron spunea...

I love my fish :X :)) asa dual, teatral, inselator, dar irezistibil :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search