luni, 17 ianuarie 2011

And the winner is....

Nu stiu sa folosesc random.org :), asa ca am mers pe varianta clasica a biletelelor! Nu am avut palarie in care sa le pun, asa ca am rugat un coleg care, avand interesul de a-i promova site-ul:)), a tras la sorti un biletel. Prin urmare, castigatoarea micutului cadou este DANA! O rog sa ne dea un mail cu adresa ei si cu un numar de telefon pentru a-i putea trimite ojele and stuff. Ea a propus divedecarton.com pentru numele site-ului!
Nu stim daca asa va fi pentru ca inca nu ne-am hotarat, dar va multumim tuturor pentru ajutor!!!!

Monica - Pisica albastra spunea...

felicitari castigatoarei! sa se bucure de premiu!

si sa stiti ca si eu consider ca varianta originala de nume: diva de carton (sau varianta propusa de Dana, la plural) mi s-a parut mereu perfecta.
eu va urmaresc de cateva luni bune si de fiecare data cand gaseam ceva amuzant: o poza, un pamflet, un articol, ii aratam sau ii spuneam si prietenului meu si el deja stia si intreba: "e de pe divadecarton?"
eu zic ca e un nume foarte catchy si foarte reprezentativ.
stiu ca termenul "diva" e fumat si obsedeaza si bantuie pe toata lumea, insa mie personal imi rezoneaza mai mult "cartonul" si simbolul sau. si se echilibreaza :)

Zuzele spunea...

:) Monica, multumim pentru incurajari! Si, ca sa-ti multumesc, vreau sa-ti trimit si tie ceva, un cadou de consolare:) Asa, ca ai fost prima pe faza, care a comentat! Asa ca, fuguta la mail si da-mi adresa ta! :D

A.M. spunea...

felicitari castigatoarei!

suna bine divedecarton :)
chiar sunt curioasa ce varianta o sa alegeti

Monica - Pisica albastra spunea...

hi-hi-hi!!! ce m-am inrosit pana in varful urechilor!
multumesc mult, chiar nu ma asteptam la asa ceva!
v-am trimis mail sa va multumesc, insa de asemenea va rog sa nu va suparati daca va semnalez ca butonul de "contact" e inactiv momentan...
eu am gasit adresa, ca sunt o pisica descurcareata :))

Zuzele spunea...

Ei, lasati inrositul ca nu avem nevoie de asa ceva!:)
Ai fost mai pe faza decat castigatoarea! Inca nu a dat nici un semn de viata! O mai astept pana maine la ora 12.00. Daca nu da nici un semn de viata, premiul ei va merge la tine! M-am hotarat! :D

Zuzele spunea...

Mda, deci Dana, castigatoarea concursului nostru, nu a avut nici o reactie pana acum, asa ca premiul merge la Monica- pisicuta albastra pentru ca a fost prima care a comentat dupa afisarea rezultatului:)
In mod normal, v-as trimite fiecareia dintre voi un premiu pentru ca apreciez mult faptul ca ati vrut sa ne ajutati si, pentru ca, nu am nici un criteriu de departajare, dau premiul Monicai pentru simplul fapt ca a fost prima care a trimis un comentariu:)
Fiti pe faza pentru ca mai urmeaza si alte concursuri!

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare: de ce nu ati premiat cea mai buna idee, asa cum ati spus ca veti face?
Inca odata se apeleaza la alegerea random in defavoarea calitatii... pacat :( Eu una sunt dezamagita.

Zuzele spunea...

Pai, Clarra, pentru ca nu am ajuns la nici o concluzie :(
Ar fi trebuit sa premiem ideea castigatoare, insa nu am ales nici una dintre variante :(
Nici mie nu-mi place sa aleg la intamplare si nu-mi plac concursurile de genul asta, insa nu am putut alege nici una dintre variantele trimise de voi!
Imi pare rau ca te-am dezamagit, chiar imi pare, dar nu puteam sa alegem o varianta pentru ca ar fi insemnat sa favorizam pe cineva anume, fara ca ideea lui sa fie cea castigatoare!:(
Stai pe faza ca mai urmeaza concursuri si vom face in asa fel incat sa castige cine merita, nu cine are noroc:)
Te imbratisez si imi pare rau daca te-ai suparat!

Anonim spunea...

Nu era vorba despre mine, ci despre conceptul in sine, care este adoptat de din ce in ce mai multe bloguri si site-uri... "veniti cu idei cat mai bune, ca noi apreciem calitatea, dar pana la urma vom trage la sorti..."
Puteati sa prelungiti concursul pana primeati o idee care sa va placa...
Sau puteati alege 3 idei care v-au placut mai mult si sa lasati cititorii sa voteze... nu stiu, ceva prin care sa aratati ca va pasa si de calitate.
Nu sunt suparata, sunt doar dezamagita ca v-ati aliniat si voi standardului...
Sa aveti o zi frumoasa,
Clarra

Zuzele spunea...

Stiu ce zici, draga mea, si te inteleg foarte bine pentru ca nici mie nu-mi place treaba asta! Dar m-am gandit sa nu prelungesc la nesfarsit - fiind un concurs fulger :)- si nici premiul nu este unul wow care sa merite atata atentie:)
Promit ca pe viitor ma voi gandi la o alta modalitate de stabilire a castigatorului/castigatorilor, mai ales daca sunt participanti carora chiar le pasa :)

GabrielaC spunea...

Sunt de acord cu clarra...no ofense.credeam ca se va alege altfel

Laura spunea...

Eu speram la apa de fata:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search