luni, 24 ianuarie 2011

Colectionez sandale!

Si cred ca nu sunt singura! In general, imi plac toate incaltarile, dar sandalele ocupa un loc de cinste in dulapul meu! Am muuulte perechi, unele neincaltate, altele cu tocuri mult prea inalte pentru a le purta mai mult de o data pe an. De obicei, cand imi cumpar o pereche care imi place foarte mult, o port pana la epuizare. Asa se intampla de 2 ani incoace cu niste sandale de la GAP, foarte comode, cu talpa joasa si perfecte pentru zilele toride pentru ca au doar 2-3 cureluse.

Primele sunt simple, roz-fucsia, cu cateva cureluse din piele intoarsa si mi-au placut la nebunie! Atat de mult le-am purtat, incat s-au rupt, mai ales ca in Thassos ma incaltam cu ele la plaja si, in general, oriunde! A doua pereche am primit-o anul trecut, de ziua mea, de la prietenele mele dragi si au acelasi model ca si celelalte, insa au in plus o floare din dantela, fix modelul din poza, insa o alta culoare, un roz puternic, fucsuliu.
Acum imi place colectia H&M pentru vara lui 2011:






Monica - Pisica albastra spunea...

daca ar fi sa colectionez vreun fel de incaltaminte, tot sandale ar fi :)
sandalele si cizmele sunt preferatele mele. pantofii nici nu-s obligatorii in lumea mea. jur ca pot sa sar din cizme direct in sandale :)) nici macar balerinii nu ma pasioneaza.

din pacate insa, marimea mea extrema la picior ma impiedica sa am prea multe perechi, port 41 si nu prea se gaseste numarul meu.
la sandale e totusi mai simplu, cateodata mi se potriveste si 40 - mai iese 'cartoful' sau calcaiul, dar imi fac damblaua daca imi place perechea.
la cizme e mai greu...
la pantofi e aproape imposibil!!

Zuzele spunea...

daaaaa, si eu as putea sari din cizme in sandale :) De cele mai multe ori, chiar asta fac! Mai port si botine cateodata, dar sar peste pantofi aproape in fiecare primavara.
Si eu am o problema cu numarul, insa la capatul celalalt:)) Eu port 35-36 :P

Anda Zelenca spunea...

Si eu ador sandalele...si cizmele!:X

andreea spunea...

eu am o colectie halucinanta de balerini, nu stiu cum sa ma opresc!

Zuzele spunea...

Bun venit in club, fetelor! :P

Iepuras spunea...

Ah ce frumoase sunt toate...mai ales cele cu cateva cureluse. Si eu iubesc papucii de orice fel, insa sandalele nu pot decat sa le admir la altcineva sau din vitrina, pentru ca am un picior atat de subtire incat nu gasesc niciunele care sa nu-mi fie largi :(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search