duminică, 23 ianuarie 2011

Cum scapam de vergeturi

Eu, personal, nu cred ca s-a inventat un leac pentru vergeturi. Pot fi remediate, cele superficiale, insa nu vor disparea niciodata. Ioana Ginghina vine sa ma contrazica, asa ca va las sa cititi ce propune ea:

"Acum vreo 2 luni, nu stiu ce mi-a venit sa imi fac ceva la vergeturile de pe burta, cu care am ramas dupa nastere. Am ajuns la Naturopathia, un salon de intretinere corporala,  cu produse bio si homeopate. Sunt clienta veche acolo, v-am povestit de cremele Lux& Ethical, tot acolo le gasesc. M-am dus la Cristina, doamna doctor care este foarte draguta si sincera, i-am aratat vergeturile si am intrebat-o daca se poate face ceva.  In primul rand m-a intrebat de cat timp le am. I-am spus ca de 2 ani si ea a zis ca e foarte bine.Daca sunt mai vechi de 3 ani se pare ca nu prea da rezultat tratamentul,dar pana in 3 ani e perfect.
Am inceput sa fac niste injectii cu substante homeopate, care vin sa stimuleze corpul sa produca elastina si colagen. Putin cam dureroase la inceput, dar baba sufera la frumusete, injectiile se fac pe fiecare vergetura in parte.Ei bine, dupa 3 saptamani am inceput sa vad rezultatele, adica dupa 3 sedinte ( ma duceam o data pe saptamana).Am facut cam 8 sedinte si rezultatele sunt spectaculoase, vergeturile nu se mai vad, decat daca te uiti cu lupa, si mi s-a imbunatatit si tonusul pielii de pe burta care nu era tocmai ok, dupa nastere. Asa ca tinere mamici care va confruntati cu aceste probleme, va recomand acest tratament. Este inofensiv, poti chiar alapta cat timp faci tratamentul si cu cat va duceti mai repede cu atat mai bine".


Katyna spunea...

n-as prea crede....
si eu sunt nefericita posesoare a unor vergeturi (pe solduri, la spate, la genunchi, pe sani...:((( ) si le am si de cel putin 10 ani...

Zuzele spunea...

Da, si eu am, la spate! E drept ca nici n-am urmat vreun tratament anume, insa am folosim destule creme de-a lungul anilor si degeaba. Eu stiam ca vergeturile apar acolo unde exista slabiri spectaculoase, ceea ce la mine nu este cazul, si acolo unde pielea nu este hidratata si elastica. Pai eu folosesc zilnic crema de corp de pe la 13-14 ani, deci... Nu stiu ce sa mai cred!

Alexandra spunea...

Si eu credeam ca nu exista remediu, dar mi-a trimis mama o alifie de iedera, cimbrisor si galbenele. Pe cutie scrie Adjuvant pentru riduri, celulita si vergeturi.
Din cate mi-a zis a cumparat-o de la un om din Bihor dar am vazut pe cutie ca au si site asa ca am intrat si am gasit-o aici. http://www.faunusplant.ro/Alifii/Alifie-de-Iedera-Cimbrisor-si-Galbenele-120g.html?keyword=celulita
eu zic ca merita sa incercati :) am fost putin sceptica mai ales dupa ce am incercat o groaza de creme minuni.

Alexandra spunea...

Am uitat sa va avertizez in legatura cu mirosul. Miroase a untura, ceea ce eu nu suport, insa merita efortul :)

Ella Gheorghiu spunea...

Din pacate,vergeturile sunt si dusmanul meu..si dupa o multime de documentari,am ajuns la concluzia..ca numai laserul le poate elimina/operatia,dar si aceste procedee nu dureaza o viata.
Daca aveti ceva fonduri,puteti opta oricand pt. laser si veti scapa de ele..eu mai am de asteptat pana sa am un salariu,dar este primul lucru pe care il voi face...:D

Rox spunea...

asta e publicitate pe fata! pe oriunde citesti se spune ca doar laserul ar fi remediul lor si vine ioana ginghina sa ne spuna ca a facut ea un tratament minune si a scapat de ele!
eu stau in italia si pot sa spun ca sunt documentata cu ce apare nou in domeniul beauty si n-au inventat italienii tratamentul contra vergeturilor si il inventara la nu stiu ce salon....

tot on-topic, daca aveti acces, o crema buna impotriva vergeturilor (cand inca sunt albe, sau oricum sa le previna, ca dup-aia nu mai ai ce sa le faci) este de la rilastil costa 30 de euro dar aici e considerata cea mai buna la capitolul vergeturi.

Bianca spunea...

Interesant tratament. Eu sunt plina de vergeturi pe corp si fiica mea din pacate ma mosteneste...are vergeturi la 13 ani!!! I-am cumparat crema de vergeturi si la Avon si mai tare i-au iesit si mai tare s-au pronuntat.
Nu stiu in ce metoda vom scapa de ele. Sa vedem ce ne rezerva timpul

Chocolate spunea...

Profesoara de histologie ne spunea ca vergeturile apar dupa ce se rup fibrele elastice din piele. Sunt curioasa ce crema le lipeste inapoi.
Orice culoare ar avea vergeturile nu le poti face sa dispara.

Heidysweetness spunea...

8 ani de zile am facut sport de performanta,si nu am fost ocolita de vergeturi ,de 10 ani ma lupt si eu cu ele , folosesc creme mai merg la masaj dar degeaba ,nu dispar .

Papusika tha mika spunea...

SI eo ma lupt cu vergeturile din rasputeri am incercat o gramada de solutii dar nici una nu a doat roade din pacate trebuie sa accept ideea ca voi ramane cu el ... Fetelor vreau sa va transmit un mesaj cine va place va place si asa cu ele pana la urma nu e un capat de tara desi e neplacut sa sty ca le ai Dar asta este

Anonim spunea...

Eu am numai 16 ani si am vergeturi pe pulple inca nu stiu de ce .. Le urasc!!!!! Nu exista remediu?:((

Anonim spunea...

Am făcut cu vitamine tratamente si am folosit creme pentru vergeturi dar tot le am de 12ani de cand am slabit.

renata spunea...

stiti cumva cat ar costa un tratamen cu laser pt vergeturi...sau cat e sedintza...si de cate sunt nevoie pt a scapa de ele?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search