marți, 18 ianuarie 2011

De ce divele nu-si scurteaza blugii?


Nu este prima data cand vad o diva, si aici ma refer la cele adevarate, de la Hollywood, nu la amatoarele de la noi, cu pantaloni foarte lungi care taraie pe jos.
Am si eu niste blugi mai largi si usor evazati pe care ii port cu platforme, insa am pastrat o lungime care sa ajunga fix pana la baza sandalelor, nu sa-mi acopere cu totul incaltarile si cu care sa matur pe jos.
Eu fac parte din categoria celor care foarte rar poarta o pereche de blugi fara sa-i scurteze. Nu m-a facut mama topmodela, la naiba! :). In general, nu plec din mall cu pantalonii cei noi pana nu trec pe la scurtat :)
Poate din lipsa de timp, poate ca nu vor sa strice croiala intiala, insa am vazut multe vedete care prefera lungimea initiala a pantalonilor, chiar daca ea o depaseste cu mult pe cea a picioarelor. O pereche de blugi din care nu se vad incaltarile si care mai si matura pe jos, motiv pentru care marginile sunt foarte tocite, mie personal mi se pare ca da foarte urat! Eu stiu ca acest lucru alungeste piciorul, insa chiar trebuie sa maturi pamantul pe care calci?

Butterfly spunea...

Poate vor sa isi ascunda incaltarile:))
In alta ordine de idei, ce "gentoi" are Katie Holmes :))

nco spunea...

mie imi place foarte mult. si eu ii port asa si tai cate putin de fiecare data cand se tocesc prea tare :))
e grunge style:)

Zuzele spunea...

Nco, eu inteleg sa fie lungi, dar chiar sa maturi cu ei?:)

Asha spunea...

Mie imi place super mult, si eu le port asa, e usor hippie, making a statement, etc

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search