joi, 20 ianuarie 2011

Delia, te uraaaaaaaaasc !!!!!!!!!









Aceasta diva pe care o urasc maxim, motivul fiind lesne de inteles, se afla in Thailanda, pe insula Phi Phi Lei, acolo unde s-a filmat "The Beach" cu Leo di Caprio.
Nu, nu o urasc pentru ca are un corp foarte misto, ci pentru bronzul ala superb in miez de iarna si, mai ales, pentru ca pielea ei este rasfatata sub razele unui soare minunat, in valurile unei ape turcoaz, iar ochii ei albastri vad atat de multa frumusete in fiecare zi :) Si pe mine m-a luat un dor de duca in tarile calde.....
Rox spunea...

sper ca nu o rasti pt corp ca ala numai corp de diva nu e

Zuzele spunea...

Rox, arata OK, nu fi carcotasa! :) Dar o urasc pentru vacanta superba in care se afla acum:(((((

Roxy spunea...

Peisajele acelea seamana bine cu Costa Rica, despre care am povestit si eu recent. Ce n-as da si eu sa fiu undeva la caldura, pe o plaja salbatica. Cred ca unul din motivele pentru care mi-a placut mult The Beach este apa aceea de un albastru perfect....

Zuzele spunea...

Domnisoara americanca, nu va suparati, dar macar dumneavoastra ati fost intr-un loc superb!!!!! :) Eu doar admir fotografiile astea minunate si visez sa ajung si eu pe acolo, candva in viata asta sau in cealalta :)
Superbe fotografiile din Costa Rica! Esti o norocoasa :)

Rox spunea...

nu sunt carcotasa, dar asta e fizic de fata normala nu de una care se presupune ca trebuie sa investeasca timp si bani in fizicul ei..
tu ai vazut ce ciotoaie are??

Extravagance Shop spunea...

si mai ales suncile de pe burta in prima poza...bleah...nu-mi place

Anonim spunea...

ROX ;))) TE ROADE GELOZIA ? FETITOOO TU CE AI REALIZAT PANA ACUM IN VIATZA?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search