miercuri, 26 ianuarie 2011

Divelor, se poarta blana pe picioare!

Pe la Hollywood, pe covorul rosu chiar, se poarta blana! Da, si cea de sinsila, dar si blana cu care am fost inzestrati toti/toate de catre natura! In timp ce multe dintre noi, 99.99% as putea spune, nu uita sa-si puna in bagaje aparatul de ras, ca solutie rapida si de moment pentru o piele fina, fara blana, exista si femei care refuza categoric despadurirea!

Una dintre ele este actrita Mo'Nique, detinatoare a unui Glob de Aur, care a aparut pe covorul rosu, la o ceremonie deosebit de importanta din Cetatea Filmului cu blana de picioare nerasa de cel putin 6 luni. Diva sustine ca asa arata o femeie adevarata si ca ea este atat de fericita incat nu simte nevoia sa apeleze la asemenea artificii de frumusete, intrate in rutina pentru marea majoritate a femeilor de pe planeta.
Badea a comentat si el aparitia:

Ana-Maria spunea...

Pacat de rochie...

Chibit spunea...

E criza, il tunde mai rar, da' si cand il tunde, un fuior de lana toarce... Nu stii tu, dar asa economiseste ea banutii pentru textile de firma: merge la cei care lucreaza cu materialul clientului!

Bianca spunea...

vai cat e de dezgustatoare!!! No fi avut saraca bani de epilat:)
Daca pe picioare are asa par...nu ma gandesc in alte parti ce paduri are:))

Bianca spunea...

Am pus banerul vostru pe blogul meu.
Daca cumva vreti sa facem schimb..e bine, daca nu...iar e bine:))
Pupici

Zuzele spunea...

Multumim, Bianca! Sigur ca facem schimb! Pupici

Roxy spunea...

Vai-vai-vai! Imi inchipui ca trag barbatii la ea de nu se mai poate :))

Eu nu suport nici parul pe brate.... mai vad unele femei cu 'blanita' si mi se pare cam aiurea.... d-apai pe picioare....

sick spunea...

si mircea e un ipocrit pana la urma

Monica - Pisica albastra spunea...

ooof! daca chiar voia saraca sa trimita un mesaj despre cum arata in realitate o femeie, poate o idee mai putin gretoasa ar fi fost sa-si lase parul din cap natural cret si nerelaxat (tratamentul la care apeleaza majoritatea femeilor de culoare sa-si intinda parul) sau sa nu se machieze. dar asa; cu botul rosu, pe toace argintii si cu blana pe picioare...eu nu vad unde-i filosofia :)))

Raluca Octavia spunea...

O caricatura, tanti asta, ridicola, de ce nu a venit si cu pedichiura nefacuta, si cu calcaile crapate! Dizgratioasa! Poate a fost sfatuita de P.R.-ul ei sa faca asta, mai stii, e si asta o promovare!!! Cine stie ce a urmarit prin asta! MA gandesc ca fara o miza serioasa nu te afisezi in halul asta!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search