miercuri, 5 ianuarie 2011

Mama si fiu, in ipostaze intime


Nu conteaza neaparat numele ei, insa pentru curiosi, femeia din imagini are 42 de ani si este un fost topmodel renumit in SUA, Stephanie M. Seymour. Pustiul este fiul ei. Vi se par normale gesturile, mai ales imbratisarea din dreapta, sarutul aproape pe gura si pipaitul sanului?
Sursa foto: Click
Anonim spunea...

La multi ani, fetelor si bebe G!:)

am vazut si intr-un ziar un articol si poze cu vedeta asta, dar nimeni nu a sesizat comportamentul nefiresc al celor doi. se facea doar referire la felul in care arata pt. varsta ei.
spooooky!!!

Ana-Maria spunea...

OMG!!!

Anonim spunea...

Poate pur si simplu a vrut sa o pupe si a pus mana din greseala, nu pot sa cred ca nu vi s-a intamplat sa atingeti pe cineva din greseala in locuri mai putin permise. :D :D

Vasile_no_5 spunea...

daca va puneti mintea la contributie ,in poza 1 mama ii spune "bai ti s-a rupt cureaua"(poza se poate truca usor in photoshop la faza cu chilotul) iar poza 2 un simplu pupic mama-baiat=anormal in Romania!.Dar ziarele de scandal trebuie sa inventeze.Asta vi se pare normal?

Zuzele spunea...

Care curea, Vasile? Ca e in slip pustiu:)
Nu te supara, dar tu cu mama ta te pupi pe gura?

Vasile_no_5 spunea...

Dar nu vezi ca e un slip cu un fel de curea de elastic?daca va uitati bine, e o pupatura laterala ,nu frontala-daca e sa disecam problema.Si da ,ma pup, pe gura cu mama si cu soacra si nu vad ceva anormal in asta.Un gest discutabil(si interpretabil de carcotasi) ar fi gestul ei de al tine de dupa gat.Si apoi trebuie sa stiti in ce context e facuta poza:Daca ea nu l-a vazut de ...X ani?Zuzo tu iti iubesti socrul?

Anonim spunea...

cocosel ridicat in prima poza ... :d

Anonim spunea...

Eu sunt ingrozita de comportamente deviante ce au loc intre parinti si copii, dar pe de alta parte si eu sunt mama de baiat si-l pup cu atat foc si cu atata iubire il mangai, incat sunt sigura ca si atunci cand va avea 30 de ani tot asa il voi pupa cu foc si il voi mangaia la fel de pasional ( desigur o alta pasiune pe care numai cele care au copii o pot intelege).Probabil ca el nu ma va mai lasa sa-l pup si sa-l mangai dupa o anumita varsta, dar eu voi simti aceeasi iubire pentru el.Si gesturile tandre intre un fiu si o mama uneori sunt interpretate gresit ca si cele dintre tata si fiica.Desi orice om normal la cap, parinte fiind, nu da importanta faptului ca fiul intr-un moment de tandrete i-a atins sanul mamei.Sunt convinsa ca intr-un fel se gandeste un barbat strain la sanul unei femei si-n alt fel se intampla momentele astea de tandrete intre copil-parinte de sex opus.La oamenii normali, desigur...
Eu, ca mama, nu m-as gandi la nimic in clipa aia decat la faptul ca a avut un gest tandru cu mine.Acum depinde de fiecare, cum am mai spus, si de relatia de afectiune pe care si-a creat-o cu propriul copil.Eu sunt pro tandrete si iubire chiar daca copilul este baiat.Pentru ca mintea mea refuza orice alt fel de relatie intre o mama si un fiu decat cea fireasca de iubire suprema.Va pup zuzicilor!

iguanitza spunea...

OMG:))
eu în prima poză observ că e ceva ... umflat în pantalonii băiatului. Și despre a doua poză.... I'm speechless

Felicia spunea...

Asa si ? ce va roade pe voi daca aia doi s'au pupat pe gura ? poate asa se poartain familia lor...

Anonim spunea...

eu nu cred ca e nici un trucaj.se vede dupa fata mamei ca "ai place"

Anonim spunea...

1. pozele sunt scoase din context
2. baiatul a recunoscut ca e gay

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search