sâmbătă, 8 ianuarie 2011

UNA by Ivatherm, dragoste la prima cremuire

Multe dintre voi stiu pasiunea mea pentru Ivatherm si majoritatea celor care mi-au citit opiniile despre acest minunat brand au avut curajul sa-mi urmeze exemplul. Lotiunea micelara este unul dintre cele mai bune produse cosmetice folosite de mine, o apa demachianta fina, discret parfumata, destinata tenului sensibil si celui cu probleme, avand in compozitie 30% apa termala Herculane, calmanta si antiiritanta. O folosesc fara incetare de la inceputul lui mai 2010 si nu as trada-o pentru nimic in lume:) Chiar daca am schimbat cremele, micelara a ramas la locul ei de cinste in rutina mea zilnica de ingrijire a pielii.


In octombrie am inceput sa folosesc UNA, crema anti-aging lansata de Ivatherm in toamna trecuta, o potiune miraculoasa si revolutionara care are in compozitie celule stem vegetale, fara parabeni si fara fenoxietanol.
Prezentate de profesionisti, ingredientele cremei sunt urmatoarele:

  • PhytoCellTecTM Alp Rose este extract natural de Rhododendron ferrugineum, planta rara ce traieste in conditii climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, in Muntii Alpi. Frunzele sale rezista verzi pe tot parcursul anului, adaptandu-se la frig, uscaciune si radiatii UV, precum si la rapidele schimbari ale climei. Extractul de celule stem vegetale protejeaza celulele stem din piele, mentinandu-le functionale prin vitalizarea lor. Obtinut printr-o tehnologie revolutionara, PhytoCellTecTM este ingredientul premiat pentru inovatie si eficienta la expozitia anuala de materii prime, «In Cosmetics», Amsterdam, aprilie 2008. 
-Creste sinteza colagenului cu pana la 350%
-Creste sinteza acidului hialuronic cu 179% 
-Are efect protector si reparator asupra colagenului, cu cresterea densitatii pielii 
-Functioneaza ca activator genetic (s-au folosit 450 gene pentru studiu) inducand remodelarea complexa a matricei dermului; stimuleaza sinteza si proliferarea fibroblastilor
  • Matrixyl 3000 stimuleaza regenerarea matricei dermului si sinteza acidului hialuronic. Relanseaza productia de fibre de colagen si elastina. Pielea se reconstruieste in profunzime, pentru timp indelungat. Creste grosimea si fermitatea pielii fetei si gatului, are puternic efect hidratant. 
  • Untul de Cupuacu extras din fructele unui arbore care creste salbatic in padurea amazoniana este bogat in fitosteroli, cu rol in refacerea continutului in lipide al epidermului, antioxidant si puternic hidratant. Reda supletea si aspectul catifelat al pielii.
  • Apa termala Herculane este bogata in minerale si oligoelemente esentiale, cu proprietati calmante si anti-iritante.
Nu intotdeauna ma uit pe eticheta si nu intotdeauna, spre deloc, inteleg ce scrie acolo. Poate ca nici nu ma intereseaza. Ceea ce ma intereseaza este ceea ce poate face produsul ala pentru pielea mea. Bun, de fiecare data descrierea unui creme, indiferent care ar fi ea, suna foarte bine,  majoritatea au etichete promitatoare si prospecte pretentioase care te asigura ca, o data cu crema, primesti la pachet marea cu sarea.
Unele au preturi astronimice, total nejustificate si, din pacate, exista femei care apreciaza un produs prin prisma pretului sau. E scump, sigur e bun! E ieftin, nici nu ma deranjez sa-l incerc!

UNA pentru fata costa in jur de 1 milion (100 lei). Valoarea asta este subiectiva. Unora li se poate parea mult, prea mult, iar pentru altele este un chilipir. Insa pe toate cred ca ne intereseaza calitatea, iar daca intre pielea ta si crema perfecta sta 100 lei, atunci fa tot posibilul sa faci rost de ei :)
Dincolo de ambalajul delicat care iti permite sa pompezi fix cantitatea necesara pentru o aplicare, UNA este o crema care pe mine m-a impresionat foarte placut.
Inca de la prima aplicare, pielea mea s-a luminat, iar roseata pe care o aveam atunci, a disparut ca prin minune, de parca aplicasem fond de ten. Crema este alb laptoasa, fara parfum, foarte fina si cremoasa, fara a fi grasa, asa cum este regula la cremele anti-aging sau anti-rid.
Majoritatea sunt grase si lasa pielea uleioasa si incarcata. UNA intra foarte bine in piele,o hidrateaza si o lasa matasoasa, excelent pregatita pentru machiaj. Chiar daca nu folosesti un fond de ten cu pudra incorporata, pe piele nu ramane nici o urma uleioasa. Poti lejer renunta la pudra, efectul fiind acela de piele satinata, aerisita, deloc incarcata.
O folosesc deja de vreo 3 luni, fara regularitate ce-i drept, insa de o saptamana, m-am dedicat in exclusivitate ei si tare fericita sunt ca o persoana cu un suflet frumos m-a ajutat sa o descopar! Daca as mai cumpara una dupa ce se termina asta? CU SIGURANTA!
Iulia (Ivatherm) spunea...

Zuza draga, frumos, informat, elaborat, provocator...'ca mereu', vorba lui Steffi, nepotica mea.Ivatherm, prin 'glasul' meu, iti multumeste cu prietenie si incantare fata de devotamentul tau.O calitate rara printre oameni in aceste vremuri...Sper ca Ivatherm sa fie brandul care sa te 'ajute' in continuare in exercitiul tau de devotiune. Esti un om frumos. :)

Zuzele spunea...

Cu mult drag, Iulia! Nu pot fi decat sincera atunci cand vorbesc despre Ivatherm! Ma surprinde si pe mine pentru ca nu exista un alt brand caruia sa-i fiu fidela in totalitate si care sa ma impresioneze atat de frumos prin TOATE produsele sale! In curand voi incepe o alta crema Ivatherm si abia astept sa vad cum se va imprieteni cu pielea mea! Nu pot decat sa fiu optimista avand in vedere ca pana acum nu m-a dezamagit nici o minunatie de la Ivatherm!
Multumesc mult pentru aprecieri! Esti fooooarte amabila!:)

Anonim spunea...

Si mie imi place la nebunie crema asta. De gura ta, mi-am cumparat si si apa micelara pentru demachiere si nu regret nici o secunda. Multumesc, Carmen.

Zuzele spunea...

Cu placere, Carmen! Chiar ma bucur ca am putut sa te ajut sa descoperi produsele Ivatherm care mie imi plac mult de tot!:)

Anonim spunea...

Si eu sunt "consumator" de Ivatherm, am citit un articol aici pe blog despre demachiantul care a venit cu o revista si mi l-am luat, a fost acel "wow" pe care l-am asteptat demult. Asa ca am continuat si cu alte creme (pe care nu le-as da pe nimic), ba, mai mult, de Craciun i-am luat unei colege gama UNA de care este suuuper incantata. Deci 10x.

Ema, Brasov spunea...

Premiu!
Pupici!

Ema, Brasov spunea...

Am folosit si mi-au placut: crema matifianta si laptele demachiant pentru fata si ochi.
:)

Zuzele spunea...

Ma bucur, dragelor, ca ati descoperit si voi Ivatherm si, mai ales, ca va plac atat de mult produsele lor!:)

Anonim spunea...

Si mie imi place UNA, o am si pe cea de fata si pe cea de ochi care este absolut divina. Imi limpezeste privirea si ma scapa de cearcane ca nici o alta crema. Va pup zuzele, Miruna

Liza spunea...

Eu mi-am cumparat la oferta, de pe site de la farmacia stejara, pachetul cu creme Una pt. ochi si fata la 91 de lei. Atat de mult imi plac aceste creme, incat, ma gandesc serios sa-mi mai iau 1 pachet daca gasesc tot la promotie. Crema de ochi imi lasa privirea limpede, pielea fina si stralucitoare iar cea de fata este DIVINA!!! Imi pare ca miroase usor mentolat, senzatia lasata de ea este incredibila...Ce nu am incercat pana acum, este lotiunea micelara, dar o sa-mi cumpar neaparat la cate am citit despre ea!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search