luni, 3 ianuarie 2011

Wow, ce transformare!

Andreea spunea...

cred ca si bisturiul a ajutat-o...atata piele in exces...numai prin operatie se poate indeparta. Oricum super arata, si ii doresc sa nu mai revina la ce-a fost.

Anonim spunea...

Cine este? Am tot vazut poze cu ea, dar nu cred ca i-ati zis vreodata numele.

Unknown spunea...

Hello. O sa ai un tag mai intarziat de la mine in 20 de minute. Te pup!

Zuzele spunea...

Anonim, tanara se numeste Clare Nasir si este o prezentatoare meteo din Anglia. Este mai putin important cum o cheama sau cine este, ceea ce conteaza fiind puterea si ambitia de care a dat dovada ajungand de la un munte de celulita la o silueta aproape perfecta :)

denis spunea...

Clare Nasir a lansat diverse controverse cu primele poze pe care le-am gasit si la voi pe blog! Presa si admiratorii ei din UK nu si-au putut explica de ce s-ar lasa fotografiata in asemenea ipostaze! Misterul a fost dezlegat mai tarziu, cand vedeta TV a lansat un DVD despre cum a reusit sa slabeasca! Totul a fost o campanie bine pusa la punct! Publicul trebuia sa o vada in ¨ultimul hal¨:), pentru ca mai apoi sa se minuneze de rezultate si de efortul ei si sa achizitioneze DVD-ul cu pricina.
Rezultatele obtinute au fost exclusiv pe ¨cai sportive¨ si regim alimentar,nu bisturiu. Oricum, e sigur- vedeta a primit un cec foarte gros, ptr intreaga campanie!
Este un exemplu bun? Voi ce ziceti?

Ana-Maria spunea...

E de admirat vointa ei de a slabi, dar eu nici pentru toti banii din lume nu as fi aparut in asemenea ipostaze!

Anonim spunea...

eu cred ca daca slabea atat de mult ramanea cu piele in exces pe abdomen. Daca te uiti bine, se vede in poza unde e imbracata in verde ca ii atarna burta tare. Deci...f greu de crezut ca nu a apelat la bisturiu. Oricum nu cred ca se va afla adevarul...mai ales daca vrea sa vinda acel dvd.

SoSheSays spunea...

Dupa tipicul before/after trebuia sa pui pozele invers ptr ca se intelege ca in prezent e ca in a doua poza. Domane ce nasol trebuie sa fii sa arati asa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search