miercuri, 9 februarie 2011

Adina Buzatu, dacă tot dai sfaturi despre stil de ce nu le urmezi si tu?

Acum vreo 2-3 ani am fost cu Zuza G la un eveniment organizat de revista Casa Lux. Acolo, Adina Buzatu, cea care apare peste tot autointitulandu-se expert in design, a primit un premiu pentru cel mai frumos apartament. Cred ca oricine, dacă ar fi nominalizat pentru un premiu si care ar trebui sa urce pe o scena sa-si ridice trofeul, ar avea o minima decenta in alegerea vestimentatiei si a aspectului fizic. Nu același lucru l-a făcut si Adina. Marea stilista purta niște sandele cu flecurile tocite si cu cel putin doua numere mai mari. Cireasa de pe tort a fost pedichiura: niște copite netaiate si vopsite cu oja roșie care sarise... Oribil!!!

Se pare ca Adina nu merge numai la evenimentele mondene neingrijita, ci si la doctor. Acum vreo doua saptamâni, Lavinia, nasa mea, a fost la Spitalul Euroclinic. Lângă ea, in sala de așteptare, stătea doamna stilista Buzatu. Iata ce mi-a zis Lavinia despre aspectul Buzatei: "avea parul nespalat, iar pe cap purta o banta crosetata, cum făceam noi la gradinita la lucru manual. Era nemachiata, iar fata era unsuroasa si plină de cratere. Avea pe ea niște pantaloni de trening din bumbac, care facusera genunchi, probabil de la atâta purtare, si cu care noi nu ne-am îmbraca nici măcar prin casa. In picioare purta niște bocanci murdari de noroi. Posibil sa fi fost constienta de halul in care arată, ca citea un ziar cu care încerca sa-si acopere fata. Numai ca a venit o asistenta care a chemat-o si s-au dus spre un cabinet de Ortopedie, parca".
Pai e frumos, mai Adina, ca tocmai tu, care dai non stop sfaturi despre stil, tocmai tu sa nu le urmezi?
Cristina Cioba spunea...

tre sa faci ce zice popa, nu ce face popa:))

Cosmina spunea...

Buna!Am organizat un giveaway aici http://cosminam.blogspot.com/2011/02/giveaway-by-mewhybecause-asta-mic-tre.html poate vrei sa participi!daca o vei face iti urez succes de pe acum! Te pup

fashion doctor spunea...

da.noi,muritoarele suntem mai ingrijite.

Felicia spunea...

Acum 1 an la un targ de produse cosmetice am vazut-o cerand informatii la un stand.M-a deranjat modul cum vorbea cu d-ra de acolo.De atunci nu o pot suferi.

Sabina spunea...

Mie nu imi place deloc... seamana foarte mult cu Loredana Groza (fizionomia), si nici aceea nu-mi place deloc. Imi face impresia ca isi doreste atat de tare sa iasa din tipare, cu tot felul de look-uri nonconformiste (coafuri, haine, machiaje), incat reuseste sa se urateasca uneori. Mai are pana o ajunge pe Vivienne Westwood :))

iri spunea...

Buna ziua!
Va contactez pentru a propune un schimb de link-uri intre site-urile noastre daca sunteti de acord. Site-ul meu este :http://www.loove.info (Titlul: LOOVE - DRAGOSTE SI SEX), in cazul in care sunteti interesat va rog sa-mi da-ti un mesaj cu datele link-ului dvs (url, titlu).

world of leea spunea...

mi eimi place de personajul adina buzatu, dar ma dezamageste sa aud cele de mai sus! o fi avut femeia a bad hair situation! :)))

Mihaela Gurău spunea...

Cum poate sa arate in poza asta

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search