joi, 17 februarie 2011

Bianca si gasca slabesc prin infometare! Iata ce le spune dr. Menci!

Am mai scris despre dr. Monica Pop care a recunoscut zambind la TV ca timp ce 9 zile nu a mancat absolut nimic dupa care a lesinat. Si pentru ca greseala proprie nu era suficienta, doctorita sfatuieste si pe altii sa-i urmeze exemplul pentru ca "nu se intampla nimic grav". M-a revoltat foarte tare treaba asta si mi se pare incredibil cum o persoana care, teoretic, inspira incredere si credibilitate, isi poate permite sa apara in fata natiunii si sa sfatuiasca oamenii: faceti foamea daca vreti sa slabiti!
Pe mine nu ar putea sa ma convinga niciodata nici ea, nici nimeni sa ma infometez pentru ca este suficient sa citesti o carte despre nutritie sau sa vorbesti cu un medic si iti dai seama ca acest lucru este mai mult decat gresit si periculos.( Iata un exemplu de dieta pentru o slabire rapida, recomandata de dr. Menci! Click AICI)

Cred ca toata lumea il stie pe prof.dr. Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare si autorul a numeroase carti despre nutritie si alimentatie sanatoasa. Dumnealui a mai criticat cateva diete de vedete - puteti citi AICI si saptamana trecuta, la lansarea unei alte carti, "Alimente pentru o viata sanatoasa", a mai pus un verdict divelor care se infometeaza, iar cea luata in vizor a fost Bianca Dragusanu (1.80m, 56 kg) care se lauda intr-o emisiune ca a mancat o punga de pufuleti intr-o saptamana. Era tare mandra de ea ca poate face foamea si chiar acuza pe una si alta din showbiz care indraznesc sa mai si manance din cand in cand. Iata ce a spus Menci:

"Vai de capul ei va fi! Fetele astea nu ştiu cât de periculos este ceea ce fac! Înfometarea duce la apariţia diverselor frustrări şi vor cădea fie în anorexie nervoasă (n.r. este o tulburare psihiatrică din categoria tulburărilor de alimentare, caracterizată printr-o reducere anormală a greutăţii corpului şi printr-o deformare a imaginii propriului corp cu teama prevalentă, persistentă, de îngrăşare), fie la bulimie, fără să poată controla cumva procesul de îngrăşare. Acest tip de anorexie are un prognostic rezervat şi poate duce chiar la moarte, în cele mai multe cazuri! Este extrem de periculos să slăbeşti rapid!

Toate otrăvurile din farfuria noastră, hai să le spunem contaminanţii din alimente, se depozitează în grăsime, iar atunci când ea dispare, aceştia intoxică organismul. Este foarte greşit să se mănânce noaptea, pentru ca atunci au loc procesele de detoxifiere a organismului. La femeile care sunt în perioada reproductivă, fiind şi cazul Biancăi pentru că are numai 28 de ani, în urma înfometării se poate instala amenoreea (n.r. absenţa fiziologică a ciclului menstrual) şi, prin urmare, fertilitatea este zero. 
Aceste femei pot chiar să nu mai poată face niciodată copii, mai ales că le cade părul, unghiile se rup, iar pielea îmbătrâneşte prematur! Nu este de glumit în cazul înfometării! Şi apropo de pufuleţi, că le tot aud pe multe ţinând diete cu pufuleţi, ar trebui să ştie că aceştia îngraşă pentru că au un indice glicemic foarte mare din cauza amidonului expandat! Mai grav este că apar pe la televizor toate fătucile astea şi altele le pot urma exemplul, mai influenţează şi pe alţii cu prostiile lor!”.
SoSheSays spunea...

Wow, ce sa zic, am mai auzit ca vedetele mai practica chestia asta. Sa mananci mai putinpe termen scurt e o solutie dar in niciun caz atat de putin.

world of leea spunea...

Si eu am ramas consternata la nonsalanta doctoritei, cand aproape ca se lauda ca nu a mancat zile in sir, ca avea suficienta energie sa isi indeplineasca sarcinile de la spital etc.
La fel si cu Biencusha! "Eu nu mananc cu zilele, ca sa arat asa!", spunea acum cateva zile si intradevar ca se vede, cu fiecare aparitie e tot mai slaba!
Nu judec, nu imi pasa, fac ce vor cu corpul si viata lor, dar problema este ca cele doua sunt un exemplu pt doua generatii de femei si nu vom vedea tot mai multe femei slabe pe strada, ci tot mai multe bolnave!!!

Raluca Octavia spunea...

Degeaba, nu le sperie.
Mai bine le-ar spune ca li se atrofiaza muschii si nu se mai pot misca si atunci nu vor mai face bani!!! Gropi sa te impiedici de ele, gasesti pe orice trotuar!!! CE reaaa!

Cosmina spunea...

Va dati seama ce galagie face stomacul ei ?:))

Invizibilul spunea...

Trebuie sa consumam zilnic cam 3 calorii pe kg . Avem 60 de kg...mancam 1800 calorii . Simplu !

Cristina Shopping Therapy spunea...

Daca atat le duce capul...

addicted spunea...

Chiar aseara m-am uitat fugitiv la Capatos si-am vazut-o. Va ajunge un schelet ambulant cu silicoane!
Ce ma enerveaza este faptul ca se plange destul de des ca-i este rau, c-are probleme cu oasele etc. Si mai pune si intrebarea aia stupida: " oare de ce ? " - eh draga mea Bianca, de prostuta ce esti, ca sa nu o alint altfel.
E sanatatea ei, sa si-o ingrijeasca cum doreste iar domnisoarele ce-o considera model in viata, cu siguranta vor ajunge ..... " departe ". :)

Anonim spunea...

E rahat.. Duce la un nimic. Am.timut vro 5 luni o cura doar cu fripturi legume si fructe si am.slabit vro 7 8 kg Atatttt si apoi am mancat 4 zile normal nu exagerat si le am.pus la loc. Plus ca am.facut analizele era varza si imi venea sa vomit de la atata geatar si fiertura!!!m am hotarat sa ma infometez si timp de 3 sapt am.baut cafea cu zahar si am mancat castraveti am slabit 17 kg faraaa vergeturi ma simteam foarte bn si cand mi.am fcut analizele au iesit fff bunr.desigur ca odata cu foamea am dat afara toate toxibele din corp!!!! Cand tii cura cu carne tu retii tot ce e in carnea aia injectata de idioti cu multe multe eahaturi... Plus ca am mancat normal dupa si mai mult de3 kg nu mai pun...

Anonim spunea...

Nu mai puneti intrebari idioate genn ma mai ingras dupa cura???logicccccc ca te ingrasi daca mananci. .... E logicccccccc. Daca. Doar ciugilesti nu te ingrasi

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search