luni, 14 februarie 2011

Cum arata dragostea?

Stiu ca se simte, dar daca ar fi sa va imaginati ceva atunci cand va ganditi la dragoste, ce vedeti? Stiu ca multi ar spune ursuleti de plus, inimioare rosii pe care scrie "I love you", buchete de flori sau cutii cu bomboane de ciocolata, inele de logodna sau cine romantice. Cine poate sa vina si cu alta varianta?:)
Eu vad imaginea de mai jos care inseamna, pentru mine, siguranta de a adormi si a te trezi in bratele omului pe care il iubesti!

Butterfly spunea...

Eu cred ca dragostea este in ochii celui care priveste, eu am ramas marcata de felul in care isi privea un coleg iubita, pentru mine a devenit un etalon, se uita la ea de parca era printesa, de parca nimic nu mai conta in lumea asta decat fericirea ei. Asa arata dupa parerea mea dragostea.

Zuzele spunea...

Butterfly, stiu si eu un asemenea specimen - pe care de disparitie, as putea spune- care are aceeasi privire atunci cand o are in fata pe nevasta-sa! Ii spune ca este cea mai frumoasa femeie din lume si, mai mult decat atat, asa o face sa se simta! Si, ca sa iti faci o idee, nevasta-sa are 200 kile, iar el este un barbat normal care pare un pui pe langa ea :)

Anonim spunea...

La mine arata ca mirosul cafelei, daca poate fi posibila o asemenea alaturare de termeni, oe care o beau in fiecare dimineata alaturi de sotul meu! Mirela

Zuzele spunea...

Mirela, m-a facut sa zambesc comentariul tau, dar intr-un sens pozitiv! Foarte dragut! Be happy

Anonim spunea...

Dragostea arata ca mine cand ma uit in oglinda dupa o noapte petrecuta cu iubitul meu :)))

Zuzele spunea...

Anonim, foarte dragut raspunsul!:P

Anonim spunea...

Ce frumoasa metafora! Cam asa si pentru mine dragostea - doar ca periutele sunt roz/albastru :)

Corina spunea...

Daaa, frumoasa viziunea ta si originala. Numai o zuza ca tine putea fi asa romantica :-)

Butterfly spunea...

Da, ai dreptate cu specimenii pe cale de disparitie, am vazut si eu femei care fizic nu aratau asa bine si erau foarte iubite de partenerii lor, si femei frumoase dispretuite de parteneri, si neapreciate, deci incurcate sunt caile iubirii :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search