joi, 17 februarie 2011

De ce divele se aranjeaza doar pentru covorul rosu?

Iau in calcul si posibilitatea ca multe dintre vedete au obosit sa arate tot timpul perfect atunci cand trebuie, insa nu inteleg de ce trebuie sa arate atat de urat atunci cand nu trebuie. Pe covorul rosu, divele arata impecabil, iar in timpul liber sunt de nerecunoscut. Sau poate ca este vorba de sfidare la adresa celor care le tin sub lupa, de jemanfisism dus la extrem, insa mi se pare exagerat sa iesi pe strada in pijamale, in tricouri lalai, pulovere cu sapte numere mai mari si cine stie ce alte rufarii care nu inteleg nici macar cum de se afla in dulapul lor, mai ales cand au nume celebre.
Am vazut vedete purtand haine pe care, mai mult ca sigur, nici una dintre noi nu le-ar fi imbracat. Nu trebuie sa te imbraci frumos sau in tendinte, cat decent si nu pentru ca exista posibilitatea sa te pozeze careva. Cred ca tine de respectul personal, de grija pe care ti-o acorzi nu numai cand iesi din casa, ci si in timpul in care nu te vede absolut nimeni!
Ca un exemplu, Natalie Portman atunci cand nu este "Black Swan":


Apropo de faptul ca este insarcinata, ca si cand asta ar fi o scuza pentru o femeie sa se imbrace cu ce ii pica in mana in incercarea de a iesi cat mai putin in evidenta sau ceva, eu am o prietena care este gravida in perioada asta si, chiar daca s-a ingrasat putin, este o frumoasa si jumatate. Se imbraca in haine comode si calduroase, dar unele foarte vesele si feminine. Deci, se poate!
Si, ca tot vorbeam de dive de la Hollywood, am gasit una foarte cunoscuta, foarte frumoasa si foarte... gravida care se imbraca foarte interesant - Jessica Alba!



yoana spunea...

e un pic gravida natalie portman..si in plus e o tinuta de om normal..e imbracata simplu si comod. iar trenciul e chiar dragut..

Zuzele spunea...

Parerea ta, Ioana :) Mie mi se pare un haplea de la tara! Si ce daca este gravida? Asta inseamna ca nu se poate imbraca feminim? Poti fi ok din punct de vedere vestimentar si daca este frig afara si esti gravida. Parerea mea..

yoana spunea...

ok..imi pare rau ca mi-am dat cu parerea.

Zuzele spunea...

Heeeey, inceteaza! N-am vrut sa te supar. Normal ca e parerea ta, numai ca mie nu-mi place de nici o culoare cum e imbracata acolo. Sincer. Este dreptul tau sa-ti placa, asa cum este al meu sa nu. Ne impacam?????? :)

yoana spunea...

nu m-am suparat..te cunosc si stiu ca nu esti rea..te pup.

Invizibilul spunea...

Lasa ca a venit una pe covorul rosu cu parul pe picioare de 2 metri . :)

Zuzele spunea...

Yoana, nu stiu daca e vorba de rautate aici, numai ca nu imi place cum e imbracata fiinta asta. De nici o culoare nu-mi place si sustin ca o diva de calibrul ei are posibilitatea sa se imbrace foarte dragut, gravida sau ne-gravida fiind. Daca esti gravida, nu cred ca trebuie sa te imbraci cu ce iti cade la mana. Eu am o prietena care este gravida in perioada asta si este o dulce. Se imbraca foarte vesel si feminin, deci se poate :)

Anonim spunea...

eh, se mai intampla...ce sa-i faci :(
de exemplu, cand este frig afara mie imi vine sa-mi pun cele mai calduroase haine chiar daca nu arat ca o diva, dar macar nu simt frigul :D

si adesa noua, ca ti-am promis
http://simoslifestyle.blogspot.com/

Zuzele spunea...

Ai dreptate, Simona! Poate sunt eu pretentioasa si cer prea mult de la divele astea :P
Ms pentru adresaaaa!!! :) Te adaug acusica!

yoana spunea...

uff..eu ziceam ca stiu ca tu nu esti rea cu mine..ca nu te-ai lua de mine pt o parere..:))pupici

Zuzele spunea...

Eiiii, of course babe! Cum sa ma iau de tine? Esti creizi???? :P

yoana spunea...

:)) depinde pe cine intrebi daca-s creizi or not..:)))pupici

Denisa spunea...

Deci nu vreau sa te superi pe mine, dar te legi degeaba de ea. Nu e o vedeta care a ajuns asa pt ca s-a culcat cu x si a facut casete porno cu y. E o actrita de oscar, talentata eu cred ca am vazut toate filmele in care a jucat. Si mi-a placut si cand avea 12 ani si acum, acelasi talent. E frumoasa, va fi mamica, nu cred iar, ca ati auzit sa fi fost implicata in scandaluri samd. Asa ca my ponit is, nu cauta atentie. S-a imbracat cum a avut chef si nu vad nimic rau in asta. Poatea vomat toata dimineata si n-a avut chef sa se aranjeze...nu trebuie sa faca pe plac nimanui. Si se poate imbraca oricum, asta nu schimba nimic la ea... prea multa importanta se dau aparentelor in ziua de azi, si articolele de genul mi se par f superficiale. Oricant am latra noi, n-o sa ajungem niciodata ca ea sau chiar si ca lady gaga cu ciorapii rupti de mai jos...

world of leea spunea...

eu cred ca explicatia este alta, si anume, chiar daca sunt vedete, sunt tot americance!!!! La ei e super natural sa mergi imbracata in pijama, pana la supermarchet, sa cumperi lapte sau sa traiesti pentru a fi confy, dar sa te impopotonezi a la Hollywood la fiecare nunta, banchet sau petrecere.

Zuzele spunea...

Leea, cred ca ai pus punctul pe "i" ! :)

Anonim spunea...

Pacat ca un om asa frumos se ascunde sub haine asa de triste... hainuta e frumoasa. Oare de ce o fi combinat-o cu adidasii aceia si cu caciula de cioban? Si eu ador comoditatea si va spun cu mana pe inima ca exista haine frumoase, feminine si comode.

Zuzele spunea...

Clarra, fix asta am vrut si eu sa spun! Si ce daca e gravida, si ce daca e frig afara? Nici macar nu trebuie sa fii Natalie Portman pentru a te imbraca feminin, comod si frumos. Exista haine care cumuleaza toate aceste calitati, mai ales la nivelul lor unde banii nu sunt o problema!

Anonim spunea...

Iti mai trebuie si gust, si vointa... bani sunt necesari, dar nu suficienti. Si te poti imbraca frumos si cu bani putini. Important e sa nu faci rabat la calitate.

Anonim spunea...

Dragelor, asa se imbraca lumea normala pe aici. Mie mi se pare ca e imbracata foarte comod si simplu. Romania se imbraca in cu totul alt fel si pana nu traiesti aici cativa ani, nu iti dai seama ce i-a lovit de se imbraca asa.
Nu e vorba de bani, nu e vorba de status, ci pur si simplu e un mod de a se imbraca, care se intampla sa fie diferit de al romancelor.
Semnat, o romanca care se imbraca comod.

Anonim spunea...

Tu ai o obsesie pentru tipa asta, Jessica Alba....si apropo "Haina nu face pe om"!

Zuzele spunea...

Anonim, haina nu face pe om, dar asta nu inseamna ca poti sa iesi pe strada ca o sleampata neingrijita! Si nu ma refer doar la Natalie si nici nu am o obsesie cu Jessica Alba, am dat doar un exemplu de femeie insarcinata imbracata f frumos!

Anca spunea...

Mai mult ca sigur si tu ai avut o zi proasta / mai multe zile proaste in care nu ti-a placut de tine,sau nu ti-a placut cum esti imbracata.
Sunteti critice tare ,voi :) si ma intreb daca e cazul sa gasiti nod in papura oricarui aspect.Pana una alta e treaba fiecaruia cum se imbraca.Si asa ca incheiere ...fix la basca o doarte pe Portman de parerea ta legata de vestimentatia ei.U esti nimeni, ea e Portman cu un Oscar ;) Pe tine ar trebui sa te intereseze ce poate ea ca actrita, ca asta e relevant, nu cum se imbraca.De ce am senzatia ca totusi te face la capitolul look & style??? ;)

Unknown spunea...

mie mi se pare imbracata perfect normal:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search