vineri, 4 februarie 2011

Naomi Campbell la 40 de ani! Restul e ...cancan!


ColourMePretty spunea...

Offfffff...da Doamne, da Doamne!!!!!!!!! - sa arat si eu pe sfert asa la anii ei :)

Zuzele spunea...

Ramona, amin! :))
Eu mi-am propus sa ma regenerez in primavara asta :)) Vreau sa mananc sanatos, sa fac sport si sa am grija de sufletul, pielea si parul meu mult mai mult decat pana acum!
Ma mai uit si la Neveste Disperate si m-au omorat gagicile alea cu trupurile si hainele lor atat de misto!!!! Si le invidiez pentru ca isi fac tot timpul chef pentru sport! Vreau sa le urmez exemplul! :) Abia astept sa se duca zapada:d

Anonim spunea...

Offff, sa-i fie rusine! Mare de tot! :(

Butterfly spunea...

E ciudat cum in unele poze arata de nota 10 iar in altele ii atarna pielea pe ea si e oribila, pana la urma care o fi adevarul? Faza e ca la interviuri si la emisiuni arata foarte bine, deci aranjata e papusa, s-ar putea ca adevarul sa fie undeva pe la mijloc, sa aiba si zile mai proaste, dar tinand cont ca are un iubit frumos si bogat (si putin insurat) eu cred ca in cele mai multe zile e superba :)

world of leea spunea...

ha ha... eu mi_as dori sa arat asa acum, d-apoi la 40 de ani :))

Andreea spunea...

Nu cred ca iubitu ei bogat e de vina ca-si permite ea sa arate asa sau ca isi face timp sa arate asa. A fsot model aprope toata viata ei, si inca face prezentari, asa ca mereu o sa tina la cum arata, si in privinta resurselor la fel, are banii ei, ca a fost si e un supermodel, nu boanca dragusanu. Deci, nu mai trageti concluzia imediata ca un iubit bogat e de vina pt tot. Si noi astea mai obisnuite am putea, daca am vrea cu adevarat!

Butterfly spunea...

@Andreea, m-ai inteles gresit, nu am zis ca datorita iubitului ei bogat arata asa bine ci din contra, daca nu ar fi aratat asa bine nu ar fi avut cum sa suceasca mintile unui om de succes, pe de alta parte mai este si mostenirea genetica, am vazut-o pe mama ei intr-o emisiune si arata foarte bine. Una peste alta sa concluzionez, femeia arata super bine si asta nu datorita barbatilor din viata ei.

Seby spunea...

cioara scarboasa...cred ca pute de la neagra asta...va spun eu ;)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search