duminică, 20 februarie 2011

Texas by OPI, lansare cu popcorn, tort si culori ...delicioase

Da, delicioase pentru ca nuantele noii colectii de la OPI arata pe unghii ca niste bombonele M&M !
In primavara lui 2011 se poarta rozul zambilelor proaspat inflorite, movul lavandei, albastrul cerului senin, rosul pasional, verdele aprins al ierbii abia incoltite, dar si albastrul cu irizatii verzui al turcoazelor. Si ciocolatiul dulceag isi gaseste loc in colectia OPI de inceput de an, insa iubita la prima vedere este prospetimea fructelor de padure care se reflecta in "Do You Think I’m Tex-y?". Dulce ca mierea este nuanta "San Tan-tonio" si indragit este rosul-corai incat nimeni nu se plictiseste de el vreodata.
Foarte haioase sunt, si de aceasta data, denumirile lacurilor noii colectii, iar Joey Brown, trainer international OPI care s-a ocupat intr-un timp de manichiura Madonnei, ne-a dezvaluit cum au luat nastere unele dintre numele ojelor. Lansarea a fost foarte interesanta, american style, cu un decor ce trebuia sa ne duca cu gandul la un pranz luat la ferma unui cowboy texan. Popcorn, porumb fiert, tort pictat cu steagul USA, cowgirls in ciocate si baloti de paie care intregeau decorul.
Nu se intampla prea des sa-mi placa toate nuantele unei colectii, insa pentru ca aceasta ofera multe rozuri in diferite tonuri, imi este foarte pe plac:) Imi place tare mult si turcoazul "Austin-tatious Turquoise" despre care am mai scris AICI

Culorile colectiei TEXAS:
  • Don’t Mess with OPI O culoare energica, verde si proaspata ca iarba de padure NL T11
  • Suzi Loves Cowboys ….dar si mai mult iubeste aceasta nuanta de ciocolata NL T12
  • San Tan-tonio Dulce ca mierea NL T13
  • Austin-tatious Turquoise Fetele cowboy adora aceasta nuanta de albastru-verde NL T14
  • It’s Totally Forth Work It Culoarea stralucitoare de levantica, perfect potrivita pentru tine NL T15
  • I Vant to Be A-Lone Star Culoarea cerului senin pe care nu vrei sa o imparti cu nimeni NL T16
  • Do You Think I’m Tex-y? Sexy ca o dalie proaspat inflorita NL T17
  • Houston We Have a Purple Rosu-violet galactic iti va zdruncina universul NL T18
  • Too Hot Pink to Hold ‘Em Rosu pasional, culoarea invingatorului NL T19
  • Y’all Come Back Ya Hear? Orange de Texas amenintator NL T20
  • Big Hair...Big Nails Trandafiriu bombon delicios NL T21
  • Guy Meets Gal-veston Coral delicat si pretentios NL T22
Y' ALL COME BACK YA HEAR?
DO YOU THINK I'M TEX-Y?

SUZI LOVE COWBOYS
TOO HOT PINK TO HOLD 'EM



Ema, Brasov spunea...

Ii scriam si Adelei: la sediul Top Line din Brasov a fost liniste. Ca de obicei :(
Nu stiu ce se intampla cu blogul tau: intreg fundalul este negru si au disparut o multime de elemente de pe pagina!

Ema, Brasov spunea...

In blogroll-ul meu am doua link-uri spre site-ul tau: unul cu denumirea blogului (AICI NU SE VEDE CUM TREBUIE) si al doilea cu titlul postarii (CAND INTRU DE PE ACESTA E OK). Ciudat.

Zuzele spunea...

Ema, nu stiu ce se intampla :(((((( Pagina principala nu se vede ok, doar daca intri pe o postare anume:((( nu stiu ce naiba are :((

Unknown spunea...

Imi place foarte tare nuanta ciocolatiee! O vreau! Oare se gasesc prin malluri ojele aceastea?Ai idee cam cat costa?

Zuzele spunea...

Meriiiiiii, o gasesti la sediul Top Line de la Piata Unirii! Din cate am inteles, inca nu au adus pe piata colectia Texas. Urmeaza ca in luna asta sa se gaseasca si in magazinele de profil. In principiu se gasesc la Sephora ojele OPI, la saloanele de mani/pedi sau pe net. Iti recomand Topline ca sunt mai ieftine. Preturile difera in functie de colectie... de la 30 de lei la 50-60... Ma interesez si revin cu detalii precise !

bianca. spunea...

I've just fell in love.. Don't mess with OPI, Suzi Loves Cowboys si San Tan-tonio mi-au ramas la suflet.. poate ca nu le voi avea pe toate trei niciodata dar macar cea verde daca as avea-o..8-> marea problema ar fi ca la mine in oras nu exista aceste oje OPI. Poate le voi gasi in Iasi la Sephora (macar sa-mi clatesc ochii cu minunatele culori:)) )

Zuzele spunea...

Bianca, nu fi asa pesimista:) Vezi ca la saloanele de infrumusetare au oje OPI mai mult decat sigur sau le poti comanda de pe diverse site-uri, chiar mai ieftine decat la Sephora :)

Zuza O spunea...

In saloanele Abbate din Bucuresti gasification ojele astea cu 30 si 35 de lei bucata si 50 de lei gelul de uscare rapida. Mi-am luat eu saptamana trecuta

Mihaela spunea...

Frumoase ojele dar si mai frumoasa manichiura ta! :) Cum faci sa lasi marginea perfecta la baza unghiei? Eu cred ca am fi fost mult mai putin impresionate de oje daca unghiutele nu erau asa grozave ca ale tale. E prima data cand iti scriu :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search