miercuri, 16 martie 2011

Adela Popescu: blonda sau roscata?

In caz ca sunteti fani, la Acasa TV reincepe telenovela "Numai iubirea", din 26 martie, in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 14.00! Si apropo de asta, cum va place mai mult Adela Popescu, roscata ca acum sau blonda ca atunci?:)

bucatariadenysei spunea...

blonda ca atunci:)

Lucia Popa spunea...

Roscata ii sta bine,dar mi-ar placea sa aive tenul putin mai inchis ! Deci ..Adela fugi repejor la solar,sau zi lui Radu sa plecati in Hawai ! :))

(\_ _/)♥
(='.'=)♥
(\_ _/) ♥
Kisses from Honeÿ Bunny

Iulia spunea...

blonda forever si nu pt ca si eu sunt blonda ci pt ca ei chiar ii sta foarte bn , mie roscata nu prea imi place cum ii sta plus ca sprancenile mi se par ciudate atunci cand e roscata, eu cred ca a facut la ambitie sa stea cu parul roscat atata timp pt ca mai multe persoane i-ar fi reprosat ca ii sta aiurea iar dansa a zis ca face ce vrea ..in fine ceva de genu

Zuzele spunea...

Iulia, din cate stiu eu, s-a vopsit pentru rolul din telenovela aia in care joaca acum.. Iubire si Onoare.. Cica s-ar potrivi mai bine culoarea asta personajului rau pe care il joaca :) Blonda ar fi fost angelica si inocenta....:P
Faza e ca juma' de Romanie ii urmeaza exemplul si foarte multe blonde pe care le stiu, aproape toate, s-au vopsit roscate, fix roscatul ala al Adelei :))

Irina spunea...

Categoric blonda!

Corina spunea...

Nici asa nici asa. Nu-mi place de ea in niciun fel.

Miuri spunea...

mie imi place mai mult roscata :)

Irynuk spunea...

roscata:D

Unknown spunea...

Blonda arata ca o taranca :) roscata arata mult mai fashion.

Zicolorata spunea...

Si mie imi place mai mult roscata, cel putin comparand pozele alese de voi. Pupici

byanca spunea...

in mod sigur roscata . era foarte fada blonda mai ales k era un blond foarte banal. unde mai pui ca tonurile de rosu sunt si in tendinte anul acesta ..... daca nu m-a aburit pe mine coafeza cand m-am facut si eu roscata :-)

SoSheSays spunea...

Eu am vazut-o in Baneasa si prima reactie a fost, cine o fi asta cu parul asta rosu turbat. Apoi am observat ca defapt era Adela...In poze poate sa arate sublim cu parul rosu ca normal cu un machiaj potrivit si un photoshop adecvat nu ar avea de ce sa nu ii stea bine. Dar in realitate pot spune sigur ca nu mi-a placut.

Zuzele spunea...

Da, Ruxi, ai dreptate! Roscatul este si foarte greu de intretinut, si foarte greu de purtat. Trebuie reinoita tot timpul culoarea ca se duce la spalat, dar trebuie sa te si machiezi, in culori puternice as putea spune pentru ca altfel pari stearsa. Am si eu o prietena care s-a vopsit rosu asa din blond, ea fiind foarte alba la fata si nu poate sa iasa nemachiata din casa pentru ca lumea ar putea sa o intrebe daca se simte bine:)) zici ca e in pragul lesinului :p

Cosmetice Metropolitan spunea...

Interesat de un schimb de link?

Zuzele spunea...

Cosmetice Metropolitan, sigur ca da!:)

Bianca spunea...

Roscata1!!!

Radu spunea...

IN AMBELE VERSIUNI TOT URATA E...POCITANIE CARE NU ARE GRIJA DE EA. Nu ma crezi ? Uita-te pe click la stirea senzationala in care ne poveste-te despre cum Radu Valcan (un mare bou si ala) a dus-o pe Adela la bunica lui. Adela arata ca moartea cu ochi acolo intr-o poza din articol...pentru cateva clipe credeam ca aceea este bunica lui Valcan. Minunata femeie ce sa zic: la 20 si ceva de ani, arata ca o baba de 80 ! Ce dracu vede Raducu la ea ? E un bou masochist !

fudulache ana maria spunea...

actrita mea preferata te iubescc ca si pe dan bordeianu chiar daca nu mai joaca in telenovele il agmir pentru cea facut pana akum si iti sta mai bine blonda pwp pup :-* :x :x

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search