miercuri, 23 martie 2011

Cadoul Unica: crema anticelulitica Resveratrox Forte de la Ivatherm





In caz ca vreti sa va bucurati de crema anticelulitica Resveratrox Forte de la Ivatherm si nu va da mana sa o cumparati din farmacie cu 80 de lei, poate sunteti ceva mai darnice cu revista Unica pe luna aprilie care ne ofera drept cadou aceasta minunata crema despre care eu am scris AICI !
Pachetul costa 14 lei. Eu mi-am cumparat doua pentru ca produsul de la revista are 75 ml fata de cel din farmacie care are cantitate dubla, dar merita, oricum! :)


Iulia spunea...

hey m ai un tag pe blogul meu

Madlen spunea...

suna bine..dar e buna?a functionat la tine?

Pinkie spunea...

Am vazut si eu revista azi..si eu tot 2 am de gand sa cumpar:p

Georgiana spunea...

Wow, super, sper sa o gasesc :D

Zuzele spunea...

Pe la 12.00, erau pline tarabele din Drumul Taberei :)

Gospodina de Criza spunea...

Oare gasesc? Ca cineva ma motiveaza facindu-mi poze!!! O gaza!

world of leea spunea...

am luat revista, iar mostra mea mi se pare cam usoara, chiar si pentru 75 ml! poate mi se pare... oricum e o afacere buna! astept sa vad ce rezultate da dupa masaj zilnic, pe zone problema, cu relax and tone-ul!
ps: ms de pont! te pup! :)

Roxanici spunea...

m-am speriat cand am apasat si nu aparea crema:)...e putin produs si plin de parabeni!
Raman fidela Elmiplant:)

Cami spunea...

Nu iesea crema si am pus tubul contra luminii...90% gol !!!

Zuzele spunea...

Cami, tu vorbesti serios????????? Sper ca nu sunt toate asa :(((( Eu am 3, dar inca nu am inceput sa folosesc din niciunul. Chiar o sa ma uit diseara cand ajung acasa! Doamne fereste!

Adamantix spunea...

Din pacate Cami are dreptate. Ale mele erau goale in proportie de 50%, ceea ce m-a dezamagit cumplit. Chiar daca au fost la oferta, nu mi se pare normal sa fiu mintita ca primesc 75 ml. cand, de fapt, primesc mult mai putin :((

Zuzele spunea...

Vaaaai, ce aiurea! Habar nu aveam ca se poate intampla una ca asta :( Am incercat si eu cremele mele si am vazut ca iese crema daca strang foarte putin de recipientul ei...
Ori toate sunt asa si eu nu-mi dau seama, ori voi sunteti cele mai ghinioniste :(

Iulia spunea...

Da, confirm cele expuse in posturile precedente. Prima impresie cand am pus mana pe recipient a fost ca e mult prea usor pentru cei 75 ml inscrisi pe el. Cand l-am studiat in lumina, mai bine de jumatate era gol. TEAPAAA!!! Rusine IVAHERM!

Mirela spunea...

Daaaa..sunt cam goale tuburile cu crema...norocul meu ca mi-am luat 2 reviste, ca primul tub s-a terminat dupa vreo 6 aplicari..poate am pus eu prea mult :)))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search