marți, 22 martie 2011

Ce frumos e in Qatar!!!

N-am auzit pe nimeni pana acum sa mearga in vacanta in Qatar!:)))
Tocmai de aceea, am deschis cu maxim interes mailul in care eram anuntata ca Ela Prodan, actrita in show-ul "Land of Jokes" de la ProTV a fost in Oatar! Este o frumusete artificiala, ca si in Dubai, insa arata totul atat de bine, de curat, de impecabil, incat as face o vizita:)







Andreea Elena spunea...

wow...asta e raiul pe pamant :X frumos frumos :x vreau si euu acolo.

LittleD. spunea...

Am niste prieteni din S.U.A. care lociuesc acolo de cativa ani :D si suntem extrem de incantati. Am vazut si eu cateva poze si mi se pare superb... nu stiu neaparat daca pentru a lociut, dar de vacanata clar :X.

Anonim spunea...

Am fost acolo de Revelion. Intr-adevar, superb! Cautai pe Google mall-ul Villaggio. Este o reprezentare a Venetiei, cu cer artificial...O minunatie! Intr-adevar, totul este superb...Dar sa locuiesti acolo...Nu stiu.Tot Qatar-ul graviteaza in jurul capitalei Doha, si atat. Afara, desert. Deci dupa ce trece mirajul ineditului, devine plictisitor. Parerea mea.Plus ca politia moravurilor vegheaza peste tot, nu uitati ca este o tara islamica si este destul de stricta. Eu si logodnicul meu am fost dati afara dintr-un restaurant deoarece era o atmosfera ff intima si am indraznit sa ne imbratisam putin. Am platit si am fugit chiar inainte sa vina politia. So...
Locurile occidentale in care se poate bea alcool si este o atmosfera libertina sunt doar cateva baruri care se gasesc in incinta hotelurilor din lanturile internationale. Deci este cam sufocant si nu sunt prea multe optiuni daca iti doresti sa locuiesti acolo permanent.

Zuzele spunea...

Anonim, este o frumusete artificiala, dar de apreciat totusi ca dintr-un desert au creat asemenea minunatii! Si da, nu e de locuit, ci doar de vizitat :)

Araboaica spunea...

Eu locuiesc in Qatar de aproape 2 ani si pot sa spun ca este superb! Cel putin pt mine pt ca am oricum o pasiune pentru tarile arabe si mi am dorit de mult sa ajung intr o astefl de tara.
E adevarat ca lipsa muntelui si temperaturile din timpul verii iti dau ceva bataie de cap in momentele cand ti ai dori pur si simplu sa te plimbi intr un parc dar ...te obisnuiesti. Aici toata lumea are masina( Neaparat), iar AC -ul e prezent peste tot.
E o tara foarte bogata si o destinatie buna pt cei pasionati de muuuuult soare, civilizatia araba si desert. E adevarat ca nu oricine isi permite sa stea in Doha, si ca tb sa ai un salariu cel putin decent pt a te putea bucura de traiul de aici. Eu sunt norocoasa prin prisma sotului care are un anume statut aici.

Se merita macar pentru vacanta sa incercati sa ajungeti aici, desi se ajunge destul de greu, cu viza!

Good luck!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search