marți, 15 martie 2011

Cica Oana Roman il vaneaza pe Pepita:))


Cu siguranta, divortul Zavoranilor este unul regizat, nu am nici cea mai mica indoiala, insa tot ma amuza teribil aparitiile Oanei la Capatos. A ajuns deja la episodul 4 si pana in octombrie cand, chipurile, au infatisare la divort, o s-o bata pe Elodia.
Mai devreme, Zavo a dezvaluit in hohote de ras ca Oana Roman il vaneaza pe Pepe de ani buni, cea care i-a dezvaluit Oanei pasiunea divei rubiconde pentru latino lover fiind chiar mama admiratului.
In stilu-i consacrat, Zavoranca o sfatuieste sa stea linistita ca Pepe nu se va uita la ea nici intr-o mie de ani si ca i-ar fi mult prea greu s-o aiba ca partenera in noptile de amor data fiind greutatea fiicei lui Roman.
"Mergea la părinţii lui acasă şi stătea până seara târziu. Oamenii se culcau şi ea tot acolo rămânea. Avea bucurii ascunse la Pepe. E liber, dragă! Vrea să te posede, nebuno! Eu zic să ia un fil porno şi să se gândească la Pepe".
"Oana Roman e supărată doar când se uită în oglindă şi oglinda e şi mai supărată pe ea! Trebuie să găteşti la o masă un curcan numai pentru ea că altfel o roade stomăcelul. Pepe nu o va putea ridica de jos de la mâncărică"
Unknown spunea...

mie imi place Zavoranu..chiar daca e cam sarita de pe fix..se vede ca e fata desteapta..cat despre divort si eu sper sa fie regizat :D

Roxana spunea...

Zavorani, Izvorani- whatever...

Corina spunea...

Nu-mi place niciuna, dar macar Oana Zavoranu e haioasa. Mie personal nu-mi place deloc Oana Roman si nu din cauza ca e grasa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search