luni, 21 martie 2011

Cum sa platesti 8000 euro factura telefonica???

Un bucureştean, client Orange, a plătit într-o lună o factură de aproximativ 8.000 de euro, conform reprezentanţilor celui mai mare operator telecom din ţara noastră. “Una dintre cele mai mari facturi înregistrate la Orange, aparţinând unui abonat-persoana fizică din Bucureşti, a fost în valoare de aproximativ 8.000 de euro”, au declarat pentru Capital oficialii operatorului telecom. Aceştia au precizat ca este vorba de un singur număr de telefon.
Ca să ajungă la o factură de 8.000 de euro, clientul Orange ar fi trebuit să aibă un abonament Business Flexibil 9 în valoare de 155 de euro. În cazul în care acesta s-ar fi deplasat în ţara vecină Serbia şi ar fi descărcat de pe mobil un film în format .avi de circa 700 MB, factura lui lunară s-ar fi ridicat la aproximativ 6.000 de euro, fără TVA. Tariful pentru transfer de date în Serbia este de 9 euro pe un MB. La această sumă dacă adăugăm TVA, rezultă că la sfârşitul lunii acesta ar trebui să plătească aproximativ 8.000 de euro, inclusiv valoarea abonamentului lunar.
Cu banii plătiţi pe factura Orange, acesta şi-ar fi putut cumpăra un Logan Sandero Ambiance  cu motor de 1.6 MPI, 85 CP, zece iPad-uri 2 de 64 de GB cu Wi-Fi şi 3G sau putea plăti chiria pe trei ani la un apartament cu două camere.
sursa: capital.ro
Gya spunea...

Omg...era sa cad de pe scaun:)))
8000 de euro???????
Eu am avut factura la telefon 3 milioane, cel mai mult:)) ever...si aveam 15 ani...deci se explica.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search