marți, 8 martie 2011

Evelor, sa aveti o zi minunata ca voi!

Este 8 Martie. Este ziua Mamei. Este ziua Femeilor de pretutindeni. In teorie.

Spun "in teorie" pentru ca ziua unei mame este de fiecare data cand isi vede copilul sanatos si fericit. De fiecare data cand ii deschide usa. Cand ii ofera o floare, un zambet, un multumesc. Ziua mamei este atunci cand ii dai un telefon si ii spui ca esti bine. Ziua mamei este atunci cand isi vede familia stransa in jurul mesei, in jurul bradului, cand ne vede razand, cand se simte inconjurata de iubire.
Mamele nu au varsta si nici nu obosesc vreodata. Dupa o zi istovitoare la serviciu, gasesc tot timpul energie suficienta sa mute muntii din loc daca i se cere asta. Are cea mai grea meserie din lume, pentru care recompensat este doar sufletul. O meserie care nu are program si nici durata in timp. O meserie plina de sacrificii, dar si satisfactii pe masura. Nu atat cat ar merita, dar ea nici nu cere multe. Bucuriile tale sunt bucuriile ei. Nu vrea altceva decat fericirea ta, de copil.
O Mama nu refuza niciodata nimic copilului ei. Nu este obosita, nici plictisita. O Mama trebuie sarbatorita in fiecare zi. Nu are o zi a ei. Toate zilele sunt ale ei.
La multi ani Mamelor! La multi ani Femeilor!


Camelia spunea...

La multi ani! Sa aveti o zi superba!

A.M. spunea...

la multi ani!! va doresc sa aveti parte de o zi minunata!

Irynuk spunea...

sa ai o zi superba,plina de bucurii!!!!!!

Georgiana spunea...

Ce frumos si adevarat! As mai adauga ca e ziua mamei de fiecare data cand ii spui ca o iubesti!
Anul trecut pe 7 martie a fost ziua mamei prietenului meu si i-am sugerat sa ii spuna lucrul asta (pt ca stiam ca nu obisnuieste) si la final mi-a spus ca a emotionat-o foarte mult, i-au dat lacrimile. Acelasi lucru simt ca-l pateste si mama, de fiecare data cand ii spun c-o iubesc, la telefon :)
La multi ani!

V ● spunea...

La mulţi ani şi ţie! Să te bucuri de această zi, să fi iubită, să iubeşti şi să te distrezi :)

La mulţi ani!

Ema, Brasov spunea...

La multi ani Zuzelor! :) Un 8 Martie fericit! Aveti grija cum sarbatoriti - Bucurestiul e plin de tentatii :)))
Pupici!

Unknown spunea...

La multi ani!

Carmena spunea...

Ai dreptate, nu exista o zi a mamei, neaparat. De aceea ii spun si eu mamei mele si azi...LA MULTI ANI, MAMA!!!!...si iti multumesc ca imi suporti intotdeauna toanele, crizele...etc. Te pup!!!

Pupici, zuzelor, si voua, si LA MULTI ANI, de ziua voastra/noastra!!! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search