vineri, 25 martie 2011

Exces de zel la deschiderea H&M Romania


Deşi a fost rugată să participe la eveniment, Andreea Banica nu a fost lăsată să intre, deoarece nu a prezentat invitaţia.
«Am fost pusă într-o situaţie jenantă la deschidere, deşi eu venisem cu dragă inimă şi din plăcere la lansarea acestui magazin. Chiar sunt o mare fană a brandului H&M şi, întâmplător, chiar aveam un sacou pe mine de la această firmă. Eu veneam de la filmările emisiunii «Next Diva» şi, deşi eram foarte obosită, am vrut totuşi să onorez invitaţia pe care am primit-o de la organizatori.
Eram cu o prietenă de-a mea, Andra Teodorescu, iar la intrare am fost oprită de cele două domnişoare care îmi spuneau că nu pot intra din cauză că nu am invitaţie, chiar dacă ele m-au recunoscut ca sunt Andreea Banică.
Eu nu vin cu invitaţia în dinţi la evenimente, nu mi se pare normal. În afară nu se întâmplă aşa ceva, persoanele publice sunt plătite ca să vină la evenimente. Sunt foarte supărată pe organizatorii evenimentului, nu pe brandul H&M.Ei nici măcar nu stăteau la intrare să vadă dacă totul se desfăşoară cum trebuie, aşa cum este normal să facă cei care organizează. Nu mai calc în viaţa mea acolo», a povestit Andreea pentru agentiadepresamondena.com
Frombeautywithloveblog spunea...

mda... traim in romania si asta ne ocupa tot timpul =))

Anonim spunea...

Nu mi se pare ok sa zici ca "la intrare am fost oprită de cele două domnişoare care îmi spuneau că nu pot intra din cauză că nu am invitaţie, chiar dacă ele m-au recunoscut ca sunt Andreea Banică".
Si ce daca era? Putea sa fie si presedintele Americii, daca nu avea invitatie nu intra. Ce s-ar fi intamplat daca toti cei fara invitatie ar fi procedat la fel?

Asa suntem noi, ne place sa se respecte regulile, sa fim civilizati si ordonati dar cand ni se intampla noua ceva, facem scandal...si nu mai conteaza ca noi suntem cei care am incalcat regula.

In mail scria clar ca invitatia este nominala si ca trebuie prezentata la intrare. Si daca fiecare dintre noi ar fi venit cu o prietena care nu avea invitatie ce s-ar fi intamplat? Ne-am fi calcat in picioare de-a dreptul...nu ca nu s-a intamplat asa....

Pana la urma Andreea a reusit sa intre, am vazut-o eu cu ochii mei in magazin, si sincer nu merita. Pt ca daca eram eu in locul ei, un om din presa, si nu vedeta, ei bine eu nu as fi calcat acolo daca nu prezentam invitatia.

In strainatate normal ca sunt vedete platite sa vina la evenimente...dar se compara cumva cu vedetele noastre? Cu asa zisele vedete?

Zuzele spunea...

Simona, sunt de acord cu tine ca nu poate intra oricine fara invitatie la diverse evenimente mondene. Amandoua stim ca asta se mai practica si sunt indivizi care nu au nici o legatura cu presa si care vin tot timpul pe diverse evenimente, iar acest lucru nu este intotdeauna placut, mai ales ca stim prea bine ce fac pe acolo atunci cand intra.
Insa, de data asta era vorba despre Andreea Banica, nu despre un fripturist oarecare... Iar domnisoara de la intrare putea foarte usor sa cheme pe cineva din randul organizatorilor, sa se lamureasca...
Si, la urma urmei, nu era vorba despre intalnirea lui Obama cu Gaddafi :))

DeliasBeautyBlog spunea...

Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva,dar in Romania trebuie sa te astepti la orice :))
Cand mergi la o petrecere sau la deschiderea unui eveniment nu te duci cu invitatia lipita de frunte...iti zici frumos numele si daca e trecut pe lista invitatilor te lasa sa intri.Daca nu...vezi ca e o persoana cunoscuta..pana mea,intereseaza-te,poate s-a facut vreo greseala :))

Corina spunea...

"chiar dacă ele m-au recunoscut ca sunt Andreea Banică." Lasa-neee
Eu cred ca fetele si-au facut meseria. Si referitor la ce zice cineva mai sus , ca asta e romania, ce vrei sa spui cu asta? Ai impresia ca in Romania sunt ultimii oameni sau cum? din moment ce i-a dat invitatie nu e clar ca trebuie sa vina cu ea? Probabil acolo(pe invitatie) si scrie, ma gandesc, ca trebuie sa o prezinte la intrare. Am vazut multe persoane care scriau pe facebook ca doresc invitatii pt deschidere, deci inseamna ca s-a stiut acest lucru.
Si pana la urma daca e Andreea Banica ce? Sunt sigura ca daca s-ar fi zis ca au lasat-o sa intre fara invitatie ar fi sarit multe persoana sa spuna ca au primit-o doar pt ca e cunoscuta...Deci nu e bine nici asa nici asa pt unii!

DeliasBeautyBlog spunea...

Ce suparata e lumea pe aici :))

1.Daca fetele au avut dreptate si nu au gresit cu nimic,de ce Andreea Banica a fost lasata pana la urma sa intre?Ca invitatia nu a avut-o la ea.
Oricum o iei...nu si-au facut treaba bine!

2.Nu a zis nimeni ca in Romania sunt ultimii oameni,ci doar ca in Romania sunt ft multi oameni care nu au cei 7 ani de acasa si ca noi romanii mai avem multe de invatat.

Nu cred ca in State se poate intampla sa o inviti pe Paris Hilton la o deschidere si cand vine sa nu o lasi sa intre(chiar daca o recunosti ca e Paris Hilton) ptr ca nu are invitatia la ea :))

Zuzele spunea...

Corina, nu cred ca ar fi sarit oamenii de pe strada la gatul celor de la H&M ca au primit-o pe Andreea Banica si pe ei nu:)))

Si eu primesc invitatii pe la diverse evenimente si foarte rar merg cu ea in mana pentru ca ma gandesc ca este suficient ca m-au invitat si am confirmat, pe mail sau telefonic. Ar trebui sa fiu pe lista invitattilor totusi, nu trebuie sa car in geanta tot felul de hartiute. Pe unele le pierd indata ce le primesc:)
Insa in cazul ei, chiar nu era nevoie sa mearga cu invitatia lipita in frunte. Cred ca toata lumea stie cine este si poate ca nu este Madonna, dar la nivelul Romaniei este o vedeta importanta, cu ani multi in showbiz.
Si Andreea chiar are dreptate: cineva de la PR trebuie sa stea tot timpul la intrare sa intampine invitatii si sa se asigure ca totul este in regula.
Hosteselor le este inmanata o lista cu eventualii invitati si ele te verifica daca esti sau nu pe lista, insa in cazul vedetelor nu se comit asemenea penibilitati. Niciodata!

Miuri spunea...

eu cred ca fetele alea nu stiau ca Andreea fusese invitata la eveniment si n-au vrut sa faca exceptii :))

Anonim spunea...

Eu cred ca fiecare casa are regulile ei si nimeni nu ar trebui sa faca exceptie de la ele indiferent de cine este sau se pretinde a fi.Fetele de la intrare au respectat regulile si atat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search