duminică, 27 martie 2011

Hainute frumoase pentru gravide si mai frumoase




















sursa: Demujer.es

Laura spunea...

Ma bucur din suflet ca au disparut(sau cel putin n-am mai vazut eu) salopetele alea hidoase de blugi cu 3 numere mai mari, care faceau viitoarele mamici sa para in 2 ani , nu in cateva luni!

Zuzele spunea...

Daaaaaaa, si eu, Laura! Multe gravide au impresia ca daca au burtica, trebuie sa se imbrace in sac, sa-si acopere cat mai mult formele. Dar, iata ca poti fi sexy si atragatoare, foarte ok dpdv vestimentar si daca ai o burtica mai mica sau mai mare. Bine, cred ca depinde si de silueta pe care o ai in timpul celor 9 luni ca daca te ingrasi 50 kg, nu stiu cat de sexy te mai poti imbraca:)

andreea spunea...

@Laura, hahaha :))

mie mi-a placut mult salopeta rosie cu buline albe, e atat de dulce..

Zuzele spunea...

Andreea, pai salopeta rosie cu bulinute chiar e frumoasa. Dar cele de blugi, clasicele de gravide, care arata ca niste saci, sunt oribile!!!:d

Camy spunea...

tare frumoase hainutele dar ma indoiesc ca gravidele poarta asemenea tocuri :P

da, si eu ma bucur ca au cam disparut salopetele alea urate de blugi :))

chiar ii ziceam zilele trecute colegei mele ca atunci cand voi fi gravida voi purta bluze stramte sa mi se vada burta, la care ea: ei, pana atunci iti mai vine mintea la cap. m-am uitat la ea cu o fata si i-am zis clar, sa priceapa, eu ma voi mandri cu burtica mea, nu-mi va fi rusine!

Zuzele spunea...

Camy, pai chiar ca nu e nici un motiv de rusine, ba din contra: unul de mare mandrie! Si eu la fel voi face si nu inteleg femeile care se imbraca in saci largi, fara forma, doar sa mascheze burtica.. E absurd!

andreea spunea...

eu imi aduc aminte de alte orori pe care le vedeam pe femeile gravide cand eram mica, niste sarafane hidoase care le faceau sa arate cat Casa Poporului si de care am auzit si le faceau la croitor, pentru ca da domnule, in comertul socialist tovarasesc femeia gravida nu exista, deci nici haine pentru ea in magazine :D

Corina spunea...

Zuzi, spui ca nu vei intelege femeile care se imbrac in saci largi, dar de femeile(persoana publica) care isi taie burtica in photoshop ce zici?

Felix spunea...

Nu inteleg, tu esti obsedata ca femeile insarcinate sa se imbrace ca actritele de la Hollywood ? Sa zicem ca unele sunt dispuse si chiar au posibilitatea sa dea o caruta de bani pe hainele astea, ok. Dar sunt unele care nu-si permit sau pun pe 1 loc sanatatea bebelusului pe 1 loc si nu ce zice Vasilica cand ma intalnesc cu ea. In fond fiecare se imbraca cum vrea el, cum poate si ce posibilitate are. La mana sunt 5 degete, dar nu seamna nici un cu cealalta.

Zuzele spunea...

Felix, ti se pare ca hainele din poze sunt pentru actritele de la Hollywood?:) Mie mi se par hainute absolut normale pentru femei absolut normale, fara stea in frunte sau pe Walk of Fame :)
Normal ca sanatatea bebelusului este pe primul loc, dar ti se pare ca un copil este mai sanatos daca mama lui se imbraca in sac decat daca poarta vreuna din tinutele de mai sus? Bineinteles, exceptand tocurile inalte pe care nici eu nu le incurajez la gravide, dar in rest sunt haine absolut normale. Nici macar nu trebuie sa ai multi bani sa te imbraci frumos, gravida fiind sau nu...

Zuzele spunea...

Corina, iti dai seama ca nu apreciez pozele retusate grosolan in photoshop. O lumina ajustata, o umbra, un cos scos de pe nas intr-o poza de la nunta :), mai zic...dar atunci cand iti subtiezi picioarele sau talia si iti umfli bustul, mintind poporul cu silueta ta "perfecta", esti deja nesimtita :P

Zuzele spunea...

Da, Andreea, si ru imi aduc aminte de cataloagele de moda de pe vremea mamei in care erau prezentate haine hidoase pentru femeile gravide. Din fericire, vremurile alea au apus demult si gravidele au atat de multe optiuni acum ...:)
Tocmai d-aia am pus si pozele astea, sa se vada ca exista haine frumose si pentru femeile cu burtica :)

Diana spunea...

Look-ul din a doua poză e atât de fresh și tineresc, deși negru... ar merge și când nu ești gravidă. :P

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search