miercuri, 2 martie 2011

Iata antidotul pentru un par care striga dupa ajutor!

Am mai vorbit despre produse pentru par, v-am mai spus de-a lungul timpului ce mi-a placut si ce m-a dezamagit. Unii poate ca mi-au urmat sfaturile, altii doar s-au multumit sa citeasca cele scrise de mine, dar au ramas la ideea ca investitia intr-un sampon nu este una absolut necesara si ca spala parul la fel de bine si ala de 10 lei din supermarket. Sa fiu sincera, si eu am crezut asta, foarte mult timp. 

Desi nu am un par foarte des, cu un fir gros si rezistent, in inconstienta tineretilor mele l-am agresat in fel si chip. Vopsit in toate culorile din catalogul vopselelor de par, de la argintiu si pana la negru albastrui, decolorat, indreptat cu placa, ondulat, imbacsit de fixative ieftine, uscat tot timpul cu uscatorul. 
Orice este nasol si total contraindicat pentru par, eu am bifat cu brio muuuult timp. Ma mir cum de mai am par la cat de tare l-am agresat! (In poze sunt fire de par foarte degradat, vazute la microscop)

In mai multe perioade mi-a cazut atat de mult, incat ma panicasem rau de tot si plangeam la gandul ca voi ramane cheala :) Acum zambesc, dar atunci chiar plangeam pe bune si eram in stare sa dau oricat pentru un tratament care sa-mi salveze parul. Acum vreo 6-7 ani aveam un par ca o matura, ars, lipsit de stralucire, cu varfurile despicate in 3 si fire foarte fragile care se rupeau la orice atingere. Coafeza mea de atunci se lua cu mainile de cap de cate ori ma prindea pe scaunul ei si era in stare sa ma tunda zero daca o lasam, numai sa ma scape de pamatuful ala :)


Intre timp, de vreo 3-4 ani incoace, am descoperit produse minunate care mi-au revigorat parul si sunt fericita ca pletele mele au parte de tratamente din ce in ce mai bune. Sunt o norocoasa, ce pot sa spun:)

Despre ceea ce mi-a placut am mai scris AICI, si AICI, si AICI, si un articol ceva mai complet AICI


In ultimul timp am folosit Fudge, brand pe care il iubesc la nebunie, v-am mai spus de 1 miliard de ori, iar Ema a fost foarte draguta si mi-a trimis un sampon Fudge Colour Lock pe care il folosesc impreuna cu balsamul Smooth Shot, combinatia perfecta pentru un par stralucitor si matasos.

Nu credeam ca parul meu mai poate iubi si altceva, insa am descoperit Tigi Bed Head Urban Antidotes
Exista trei feluri de produse, sampon si balsam, in functie de gravitatea problemei:
  • Re-energize (verde)- pentru par normal care are nevoie de ingrijire usoara, nevopsit si asupra caruia nu se intervine cu instrumente de coafat decat ocazional
  • Recovery (turcoaz)- pentru par uscat/aspru, vopsit ocazional si greu de coafat, lipsit de stralucire
  • Resurrection (rosu) - pentru par slabit care are nevoie de ingrijire profunda, par tratat chimic, vopsit constant, uscat artificial si coafat foarte des.
Eu folosesc samponul si balsamul din gama Resurrection si sunt foarte multumita!
Dincolo de mirosul incredibil de placut - vata de zahar+caramele+serbet de capsune+tort cu crema de zmeura- care ramane in par chiar si doua zile, efectele lui se vad/simt inca de la prima utilizare. 
Samponul face o spuma densa chiar daca este folosit intr-o cantitate mica, iar parul scartaie de curatenie chiar si dupa o singura aplicare. Chiar si fara balsam, parul nu este aspru sau ciufulit si iti poti trece degetele prin el cu usurinta. Aplicat pe toata lungimea parului, balsamul vine sa-i confere un plus de ingrijire, iar dupa clatire este matasos, foarte placut parfumat si pare foarte viguros, desi niciodata nu m-am putut lauda cu un fir gros si puternic, ba din contra.


M-am vopsit in urma cu o saptamana, asa ca parul meu are nevoie de ceva tratament intensiv, iar noutatea acestor produse consta in doua tehnologii uimitoare, spun specialistii, si anume NANO COMPLEX si MICRO SHIELD

N-am stiu ce inseamna, asa ca m-am documentat: nano complex reprezinta particule minuscule de silicon care merg spre zonele afectate ale firului de par (varfuri despicate, portiuni degradate) si le securizeaza intr-o retea cationica. Micro shield este un compus prezent in balsamul de par care ajuta la repararea parului si la pastrarea hidratarii, asa incat acesta sa nu fie uleios si incarcat. Pare SF descrierea asta si ma intereseaza foarte putin acest lucru, ceea ce conteaza pentru mine fiind rezultatul final.

Nu stiu care este treaba cu bula de silicon care sigileaza parul si repara stricaciunile, insa stiu ca parului meu ii prieste aceasta descoperire. Este matasos, stralucitor, fin, dar viguros in acelasi timp, parul pare greu si mult :) atunci cand ma joc cu mana prin el si firul foarte gros, desi la origine este fin si fragil. Sta intins de parca ar fi fost indreptat cu placa si ramane la fel chiar si a doua zi, iar varfurile sunt foarte sanatoase, ca acelea abia tunse, cam ca in poza din dreapta in care, btw, nu sunt eu. Spre deosebire de alte produse cu efecte similare imediat dupa uscare, antidotul Resurrection de la Tigi mi-l pastreaza asa pentru 2-3 zile la rand, fara ca parul sa se ingrase sau sa para imbacsit.

Va recomand cu drag si cu maxima sinceritate aceste produse!
Costa in jur de 60 de lei samponul de 250 ml si 70 de lei balsamul la aceeasi cantitate. Pot fi cumparate de la sediul Top Line, din saloanele de infrumusetare sau comandate de pe diverse site-uri, unele romanesti, altele straine unde am vazut ca sunt chiar mai ieftine decat la noi.
Pinkie spunea...

foarte util postul. si mie imi plac produsele fudge si tigi..rezultate extraordinare si un miros delicios!!!

Tulpina-Rosie spunea...

Da, eu am vazut la tine review-ul de la Fudge si am dat fuga pe un site si mi-am luat si eu ceva de la ei. Mi-a parut foarte bine ca am facut alegerea asta ca saracul par, ma parasea foarte rapid si pe mine. Cu siguranta o sa incerc si ceva de la Tigi.

Anonim spunea...

Eu momentan folosesc Joico Moisture Recovery si imi place mult dar as vrea sa il alternez cu altceva. Parul meu a trecut prin multe si mereu sunt in cautarea produsului perfect. Cred ca gama turcoaz mi s-ar potrivi!

Zuzele spunea...

Adelina, in momentul de fata parul meu nu mai este degradat si, cu toate astea, gama rosie mi se potriveste foarte bine. Chiar daca nu ai parul tocit si lipsit de viata, rau nu cred ca iti poate face un produs si mai concentrat:) Daca tu vrei turcoaz, ia-ti turcoaz, dar eu te sfatuiesc sa mergi pe rosu pentru ca nu are ce rau sa -ti faca. Pe cel turcoaz nu l-am incercat, deci nu ma pot pronunta! Daca iti cumperi, sa ne spui si noua cum este!

Zuzele spunea...

Pinkie, ce ai folosit de la Fudge si ce de la Tigi ?:)

Zuzele spunea...

Tulpina-rosie, multumesc mult pt incredere! Ce ti-ai cumparat de la Fudge?

adela sirghie spunea...

Si mie imi place mult samponul din gama Resurrection, desi nu aveam mari asteptari, in afara parfumului deosebit. E in My Top 3:)
Dar pe primul loc este tot Yes To carrots.

Anca Buzea spunea...

Imi plac recomandarile tale pentru par pentru ca am aceeasi problema cu parul vopsit excesiv si degradat asa ca in ultimele luni i-am acordat o atentie sporita si incepe sa arate mai bine! Multumim!!! O sa le incerc si eu ;)

Zuzele spunea...

Adela, trebuie neaparat sa incerc si eu samponul vietii tale ca m-ai omorat cu laudele la adresa lui :))

Zuzele spunea...

Ancutza, chiar te rog!!!! :)

Ema, Brasov spunea...

Si eu vreau sa incerc samponul preferat al Adelei. Am inteles ca se gaseste la Sephora. Inca nu am avut timp sa vad ce produse au adus la Brasov...
Imi pare bine ca iti place samponul de la Fudge. Ce nu inteleg la firma romaneasca care are exclusivitate pentru importul acestor produse din Anglia: nu le promoveaza.
Cu TIGI am avut experiente placute si altele mai putin placute. Din gama Tigi Bed Head Urban Antidotes nu am incercat nimic.
Ce le reprosez ambilor producatori si numai lor: produsele nu sunt sigilate - un mare minus la multe branduri profesionale.
Pupici!

Zuzele spunea...

Ema, Fudge ramane una dintre marile mele iubiri careia ii voi fi fidela ever!:) Daca ai ocazia, chiar te sfatuiesc sa testezi Urban Antidotes nr.3 ! Da, nu stiu de ce nu sigileaza produsele... Nu cred ca ar fi un deranj atat de mare, la urma urmei! Pup

Ema, Brasov spunea...

Chiar astazi am planificata o "vizita" la un distribuitor (reprezentanta in Brasov a firmei mentionate de tine) care comercializeaza si produse TIGI. Le-am vazut pe rafturi si am sa cer o oferta de preturi.
Ca despre sigilare, nemultumirea mea a fost generata cand am primit produse botezate, in cantitate mai mica sau redistribuite de la alte saloane. Odata am primit o ceara de styling si avea cateva fire de par in interior (culmea este ca produsul venise special pentru o clienta si ea a descoperit neplacutul aspect....)
Este ridicol sa bag nasul in fiecare bidonas sau cutie pentru a verifica daca romanul nostru a a "produs" ceva...

Raluca spunea...

Vaiii ce util e postarea aceasta.Spune'mi te rog,daca incerc doar balsamul de la Tigi are acelasi efect daca nu'l folosesc odata cu samponul?Eu folosesc sampon prof de la Londa care are 1000 de ml si costa 70 si ceva de lei,deci e mai vonvenabil.Dar pe balsam as da 70 de lei daca are acelasi efect fara sampon.Avem si noi Top Line in Iasi am sa trec pe acolo sa vad daca este.Sau doar la sediu in buc au?

Zuzele spunea...

Raluca, nu stiu ca nu le-am incercat separat! Ar putea fi foarte bun balsamul si separat, nu vad de ce nu. Eu am o masca Pantene ProV Brunette care este foarte buna indiferent de samponul folosit. Uite, diseara fac un experiment si folosesc balsamul Tigi cu sampon Fudge :) Sa vedem ce iese :))
Daca este TopLine si acolo, cu siguranta au si produse Tigi!

Raluca spunea...

:"> Ms mult de rasp.Astept sa'mi spui ce a iesit cu experimentul spus;) Te pup!

Raluca spunea...

Tot eu te deranjez:d Masca de la Tigi nu au?Eu stiu ca masca e mai buna ca balsamul din toate punctele de vedere,sau acest balsam face minuni mai ceva ca o masca?Eu am masca de la Londa si nu mai este buna de nimic:( degeaba ma dau cu ea si de asta as vrea sa incerc si altceva.pup!

Zuzele spunea...

Raluca, din gama asta nu cred ca eu masca. Dar balsamul rosu pe care il am eu este numarul 3 din gama, adica cel mai concentrat dintre ele. Cred ca are efectul unei masti normale. O sa incerc diseara si iti spun cum se comporta cu altfel de sampon :D

Raluca spunea...

Uhh ce usurare,atunci cu siguranta il voi incerca.Ms mult esti o draguta :*

deamyworld spunea...

Merci de pont! Trebuie sa le incerc si eu!

Raluca spunea...

Buna!Ai incercat sa te speli cu samponul de la Fudge si sa te dai cu balsamul de la Tigi?Ce a iesit?Este vreo diferenta daca nu te dai cu acelasi balsam din gama samponului?Isi face efectul la fel de bine chiar daca te speli cu alt sampon.Ms:*

Zuzele spunea...

Raluca, am testat! Efectul este wow, insa folosit impreuna cu samponul lui, balsamul este 2X wow :)
Eu l-am folosit cu sampon Kerastase pentru volum - poate nu alegerea cea mai buna, insa parul era stralucitor si moale. Nu la fel cum este cu samponul asociat lui, insa foarte ok si asa!O sa-l incerc si cu Fudge Colour Lock si revin cu un alt comentariu :)

Raluca spunea...

Ok,ms mult de raspunsuri si ma bucur ca am putut vb cu tine:) de acu imi ramane sa merg pe la top line sa vad daca au produse de la Tigi.:*

Anonim spunea...

Buna!Am aj in sfarsit la Top Line si ce crezi?Nu vand doar balsamul:(( ci la set care contine vreo 4 tuburi acel set balsamul asta rosu care il vreau eu,si celelalte tuburi erau de alte cul.In fine,si l'am intreb pe tipul de acolo daca as putea face comanda si mi'a spus ca da.Dar acu stau si ma intreb oare e original?Daca isi pune capac ca un nesim?Imi poti recomanda un site sau pe cineva de incredre unde as putea face comanda?Ca totusi as vrea sa incerc aceste balsam si nu mi se pare chiar asa mult 70 de lei la cant.de 250 ml cum ai spus si tu in postare.Mersi pt tot.:*

Raluca spunea...

Scuze acum am vaz sa vad daca mi'ai rasp am bifat din greseala cu anonim :-s P.S Setul e cel din postare:D

Zuzele spunea...

Raluca, marti eu am treaba la Topline si incerc si aici sa vad daca au doar balsam. Daca vrei, ti-l pot cumpara eu si ti-l trimit! Site-uri de pe care poti comanda nu stiu.. Ma mai interesez si iti spun daca aflu ceva...
Mi se pare ciudat sa vanda tot setul! Fiecare cumpara ce vrea si ce i se potriveste. E aberant sa obligi omul sa cumpere tot pachetul!
te pup

Raluca spunea...

Crede'ma ca asa e,mi'a impins setul ca marlanii,si culmea e ca nici nici pe viitor no sa vanda separat asta ma intriga cel mai atre.Esti foarte draguta dar imi este jena sa te deranjez.Oricum,luna viitoare mi'as putea achizitiona balsamul:D .Ms mult pt tot :*

Raluca spunea...

aaa si sa'mi spui te rog si cat costa la voi din curiozitate ca aici n'au stiut sa'mi spuna cat ar fi balsamul separat;))

Zuzele spunea...

Oricum, eu ma uit si aici la Topline si iti spun ce si cum:)
Pup
PS: nu ma deranjezi! :P

uKa spunea...

Am o curiozitate f.mare.Eu am parul f despicat,o bucata buna din par din pacate:(si as dori sa incerc balsamul Resurrection citind postarea ta,avand parul cum l-ai descris tu pe al gtau de la inceput.Am parul moale,deloc des cu fir subtire care ma usuc constant cu pheonul,uneori si placa bag in el,vopsit frecvent,etc.si e uscat,despicat si nu-mi place deloc cum sta.Acum curiozitatea mea e,te-ai tuns sau ti l-a reparat balsamul Tigi cel cu rosu??Parca nu prea m-as tunde o bucata asa mare din par,as incerca tigi ca sa mi-l repare.Specific ca eu imi tund varfurile o data la 1 luna jumatate si de cate ori ma vopsesc adica la 3 luni doar la radacina,rareori tot parul,imi ia ce-i mort,grosul acela inestetic,plus imi da forma,deci ma tund ca lumea intr-un cuvant.Multumesc anticipat de rasp.:*:*

Zuzele spunea...

@ uKa, eu ma tund la 2 ani:)) doar atunci cand am mare chef de o schimbare radicala si mi-l tund pana la ureche. In rest, il las sa creasca atat cat vrea el si il tratez cu diverse produse pe care incerc sa le trec in revista si pe blog. Balsamul si samponul din gama rosie de la Tigi sunt fffff bune. Pe langa miros, sunt si de f buna calitate si fac minuni:) Daca te hotarasti sa le incerci, sa-mi spui si mie cum iti plac:) Pupici

uKa spunea...

Pe bune???Pai atunci nu ma mai tund,incerc mai intai Tigi si daca face minuni si la parul meu m-am scos,daca nu,tre sa ma tund:))P.S Stii cumva cum pot recunoaste un produs intr-adevar profesional de unul fake?Mi-as comanda un balsam de la Tigi asta rosu de pe strawberry:D Am si top line la iasi dar am vaz ca pe strawberry au la un pret mai ok ;) Cand imi iau iti voi spune daca mi-a facut bine,cu siguranta te si pup virtual de te sufoc daca imi repara parul.Cu toate ca imi iau doar balsamul,fara sampon,ca sampon folosesc de la Londa profesional.

uKa spunea...

Buna!Am revenit in leg cu Tigi.Am fost la top line si am gasit tigi Resurrection conditioner ala rosu care de mult il vroiam dupa ce am citit aici cat de bine face parului si de la joico k-pak tot pt par agresat.Diferenta dintre ele era la pret-76 lei cel de la Tigi care are 200 ml si cel de la joico tot 76 lei dar avea 300 ml.Eu l'am ales pe cel de la Tigi am facut bine?:))Sau era la fel de bun cel de la Joico si ieseam mult mai bine la cantitate.Ca sa nu mai scriu inca o data daca esti draguta sa te uiti la comenturile de mai sus sa vezi cum mi'am descris parul:DCu toate ca inainte de sarb am taiat bine din el si arata mai ok.Acu sarcina mea e sa'l intretin cu produse ok.Sampon nu mi'am luat ca nu mi'a convenit pretul.Imi iau de la Londa Profesional gama pt hidratarea parului :D la 1000 ml cu 73 lei,cu toate ca tu mi'ai spus ca ai incercat sampon din alta gama si conditioner'ul de la tigi si are acelasi efect.Am vb si cu tipa de la top line si a spus ca samponul nu repara,curata mai fragil,il lasa matasos si cam atat.

Anonim spunea...

si eu am gasit cam tot ce ai nevoie de la Tigi și au oferta 1+1 gratis www.tigi-romania.ro

Anonim spunea...

Dupa ce am citit postul tau, am vrut neaparat sa imi iau acest sampon..si pentru ca de 2 ani de zile locuiesc in BUlgaria, si in tara vin destul de rar, imi faceam griji de unde sa il iau...ei bine, am cautat, am gasit si bine am facut! ca m-au costat ambele(sampon plus balsam ) fix 40 de leva (din care transportul 6leva), adica 80 de lei! de unde preturile astea exorbitante? site ul de unde l-am luat este bulgaresc, insa coletul a venit din Cehia! azi l-am primit, inca nu l-am folosit. revin cu impresii.

Anonim spunea...

Mda...am revenit...m-am spalat in seara pentru a doua oara..Cred ca am avut asteptari prea mari, dupa ce am citit aici..Parul meu tot super incurcat e a doua zi dupa spalare, dar nu-i nimic, mai am rabdare..A, si inca ceva..balsamul miroase putin ciudat..parca putin a vechi..unde vad data de expirare? stie cineva? Diana

Zuzele spunea...

@ Diana, este posibil sa fi cumparat produse contrafacute. Din cate stiu, bulgarii sunt artisti la asa ceva - parfumuri, haine, creme, etc.
Poate de aici si pretul foarte mic pe care l-ai platit!
Nu asta este efectul samponului si al balsamului Tigi cu pricina. Parul ramane neted si matasos, stralucitor si moale. Si miroase a zmeura si fructe de padure, o aroma fructata si extrem de placuta.
Sau, vorba ta, este posibil sa fie expirate. Pai trebuie sa scrie undeva pe produse data expirarii. Uita-te cu atentie!
Te pup

Anonim spunea...

Multumesc pentru raspuns...site-ul este bulgaresc, insa pachetul a venit din Cehia... (enzo.bg se numeste site-ul, daca nu am voie sa scriu, te rog sa modifici comentariul)...intre timp l-am mai folosit,intr-adevar, am scapat de problema cu incurcatul, insa mi se ingrasa extraordinar de repede :(...trebuie sa il spal la 2 zile...data de expirare nu am gasit-o...nu pot sa spun ca e wow, intr-adevar luceste, samponul miroase exact asa cum ai zis,cred ca la balsam o sa renunt...:( Inca o teapa pe lista mea cea lunga...Diana

Unknown spunea...

Buna!Citind blogul tau, vad ca ai ceva experienta cu produsele cosmetice..:) Eu caut produse pt parul meu, vopsit ,uscat si cu varfuri despicate... si blond de multa,multa vreme... Joico, Fudge, Tigi...?Ce ma sfatuiesti?Multumesc! Si spor...e frumos ceea ce faci!

Unknown spunea...

Buna am vazut articolul tau si este foarte interesant. Am parul ars de la placa si vopsele eu sunt innebunita dupa blond si am parul deteriorat m-am tuns si la fel am problema asta de 3 ani cred daca nu mai mult.imi poti recomanda te rog cel mai bun produs sa fie parul meu ca nou? Multumesc

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search