miercuri, 16 martie 2011

Iata de ce iubesc eu cainii !!!



Un câine din Japonia refuză să-şi părăsească amicul canin rănit.
Deşi totul în jurul lui este distrus şi nici el nu este într-o stare foarte bună, câinele dă dovadă de o loialitate ieşită din comun. Datorită eforturilor asociaţiei Japan Earthquake Animal Rescue and Support ambii câini sunt acum într-un adăpost în siguranţă.
PS: ma enerveaza foarte tare comparatia cainilor cu oamenii, in sens negativ desigur si cum este unu mai cretin, mai rau, mai fara suflet i se spune "caine". La fel si in cazul duduilor cu o anumita conduita rusinoasa in viata. Respectiva este "catea". Nimic mai fals! Nu facem decat sa jignim bietele animale!
Cititi AICI o poveste absolut minunata despre "cateaua-mama" care nu va fi niciodata Monica Columbeanu!
Iulia spunea...

ce trist e , si mie imi plac animalutele si chiar ar trebui sa le ajutam atunci cand putem sau ni se iveste ocazia pt ca ele singure uneori nu se pot ajuta

bianca. spunea...

Iubesc cainii si intr-adevar, sunt niste animale cu adevarat speciale. Loialitatea lor iesita din comun ma surprinde de fiecare data!!

Georgiana spunea...

Zuzi, te ador pt. postarea asta!
Daca oamenii ar avea suflet de caine, sunt convinsa ca am trai intr-o lume mai buna! Din pacate, nu meritam nici macar comparatia pt. ca nu ne ridicam la nivelul lor din multe puncte de vedere.
Eu invat mereu de la cateii mei! Am o catelusa cu simt matern foarte dezvoltat - a alaptat randuri de caini si matze luate de la gunoi, unde cetateni cu suflet mare i-au aruncat.
Pratic face lactatie falsa de fiecare data cand strange mama cate un pui mic (la varsta la care suge), ii ingrijeste de parca sunt ai ei, sufera cand ii dam.
Cainii sunt pur si simplu extraordinari!

Zuzele spunea...

Jade, mi s-a facut pielea de gaina citind ce ai scris :)
Ai citit si editorialul la care faceam trimitere, cu cateaua-mama? Este minunat :)

Anca Buzea spunea...

Ce frumusei sunt amandoi, bietii de ei... Si cum se sustin unul pe altul. Ma bucur ca i-a gasit cineva si a reusit sa-i ajute! Ti se rupe inima cand vezi astfel de imagini..

Corina spunea...

E ireal de frumos ce face catelisul asta.
Mi-am adus aminte si de filmuletul ala cu pisicile, il mai stii? La ala am plans de m-am umflat !

Zuzele spunea...

Da, stiu filmuletul cu pisicile! Din pacate, acolo a fost cu final urat :(

Adelina Eneșca spunea...

Cainii sunt mult mai presus decat oamenii. Iubesc animalele si fac tot ce pot sa le ajut. Emotionant!
p.s: care e video-ul cu pisicile?

Zuzele spunea...

Adelina, iata clipul cu pisica

http://www.antena3.ro/life-show/bizar/o-pisica-incearca-sa-si-resusciteze-prietena-lovita-de-o-masina-video-98244.html?cpage=7

Georgiana spunea...

L-am citit, e induiosator, superb! Sunt convinsa ca nici o catelusa, niciodata pe lumea asta, nu si-a aruncat/parasit puiutii.
Pupici!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search