marți, 29 martie 2011

Iulia Albu aka Flapper Girl, in rochie transparenta la Gopo

Atat de transparenta -creatie proprie, apropo- incat lenjeria intima era un accesoriu mult prea la vedere, asa incat a fost indepartat fara regrete! Cum vi se pare noua Iulia Albu? Pe un site, la Libertatea parca, am vazut ca au poreclit-o "de Vil", de la Cruella de Vil :))

Ea este o fata draguta, dar nu inteleg ce-i cu machiajul ala ingrozitor si coafura ciufulita. Mi-e imposibil sa inteleg de ce se urateste singura, dar din cate am inteles promoveaza ceva... Ce, nu stiu exact, dar urmeaza sa aflam!
yoana spunea...

eu cred ca decat sa se urateasca in halul asta mai bine ar sta cu copilul acasa..promoveaza un stil vestimentar necunoscut inca la noi :)) cel putin asa spunea la tv..e urata si cu si fara machiaj..cel putin eu asa o percep

Amalia spunea...

Tocmai am scris si eu despre asta si am spus ca e fix Marylin Manson in varianta feminina...groaznic...zaluda:))

Anonim spunea...

Poate incearca sa semene cu Lady Gaga sau ceva asemenator:|

Invizibilul spunea...

Isi iubeste atat de mult sotul incat vrea sa devina mai urata decat el . :))

Anonim spunea...

imi pare rau sincer pt ea,ar fi fost de bun gust daca imbraca un body culoarea nude cu insertii din dantela de la La Perla...asa e pur si simplu styleless daca nu si chiar vulgara!..apoi e regula cu "Don’t let the dress wear you" sau dupa cum spunea si D. Vreeland "Elegance is refusal"

Corina spunea...

Aratare.

LittleD spunea...

Ma lasa rece persoana ei, insa mi se pare mie, sau primele 2 poze o fac sa para anorexica?

Mi se pare asa nesanatos cand ajungi in asa o extrema...

Roxy spunea...

Promoveaza moartea, ca altceva nu pot sa-mi inchipui. Nu e ea foarte frumoasa de la natura, da vad ca ii place sa fie hidoasa.

iri spunea...

doamne in poza de jos pare cu 15 ani mai batrana si de 10 ori mai trista:-s oribil:-ss

Machiaj Ochi spunea...

Pe mine a inceput sa ma socheze din ce in cemai mult, fiecare apartie a ei.

anca spunea...

E desteapta fata, atrage atentia cu look-ul asta excentric si-i cresc vanzarile lui barbatu-sau. Ea isi doreste dintotdeauna sa transmita ca e " speciala". Daca pe ea o face fericita ipostaza asta...e ok. Mi-ar placea sa stiu ca e asa intr-adevar. La noi majoritatea mimeaza.

Fabuloasa spunea...

Ar fi bine sa ne pregateasca ceva spectaculos si minunat, altfel n-o vom ierta pentru look-urile din ce in ce mai stranii!

andreea spunea...

imi plac rochiile flapper, dar asta e cam transparenta, nu ar fi o problema daca ar asorta ceva sa mearga la flapper (tanga nu exista in '20), parul imi place, la fata nu-mi dau seama, poza de jos poate sa fie special regizata sa arate straniu.
dar pana la urma, nu v-ati plictisit de frumusetile comune gen 'telenovele sud-americane'?

Unknown spunea...

Mie, personal, nu mi-a placut niciodata femeia asta.
But that's just me...

Unknown spunea...

mah in primeel 2 pozee arata cat de cat binisorr dar in 2 poza..nu e ea ce dku aveati.Oricum naturala e mai frumaosa de 10

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search