duminică, 20 martie 2011

Va vine sa credeti ca ea are 8 copii?



V-am mai prezentat-o pe Kate Gosselin, mamica-eroina de 36 de ani care a adus pe lume 8 copii din doua focuri:) Doi, o data si sase, a doua oara. Tocmai ineditul situatiei i-a oferit un reality-show foarte urmarit, "Kate plus 8", in urma caruia s-a imbogatit. Initial, emisiunea se numea "Jon & Kate plus 8", insa taticul Jon a decis sa fuga cu doctorita sotiei sale.
Dedicatie speciala pentru Gospo:


Suri spunea...

Da, am urmarit emisiunea de la inceput, mai ales ca eram in ultimile luni de sarcina, stateam acasa oricum si ma si interesa... sincer o apreciez foarte mult, e frumos sa ai multi copii dar si foarte greu...

Iulia spunea...

super , si eu urmaream emisiunea

A.M. spunea...

noi urmarim de ceva timp emisiunea. cei mici sunt tare dragalasi. ea este de admirat ca a reusit sa se descurce singura dupa ce Jhon si-a luat zborul

Pixie spunea...

eheee tot timpul urmaresc emisiunea :D dar de cand sa desp de barbasoo sia cam luato in cap

SoSheSays spunea...

wowwwwww asta e tot ce pot spune
cat despre sot, un porc in toata regula haha

Monica - Pisica albastra spunea...

sincer, duduia arata bine, dar, desi am tot respectul pentru ceea ce incearca sa faca (am urmarit emisiunea0, trebuie sa dam Cesarului ce e al Cesarului si sa constientizam ca arata asa in principal datorita multiplelor interventii chirurgicale si nu numai.
de asemenea, mamica stresata are o intreaga armata de bone, baby-sittere, paznici, stlisti si antrenori la dispozitie. nu are grija de copiii aia singura...ea fuge la sala sau la salonul de bronzat sau la "Dancing with stars" (varianta lor pt "Dansez pt tine") in timp ce o armata de doici cu pregatire in domeniu se ocupa de plozi.

iar barbatu-su a fugit de fapt cu fiica doctorului ei chirurg plastician, cel care i-a efectuat liposuctia si corectia abdomenului pe care il afiseaza in poze :)))
ironic, nu?

Irina spunea...

Mie imi place foarte mult de ea. Si cum arata si tot. Nu imi vine sa cred cat e de calma si de calculata cu copiii...

Zuzele spunea...

Monica, eu sunt convinsa ca fara sport si dieta nu ar fi aratat asa! Bisturiul corecteaza si el, dar nu face minuni:) Oana Roman nu ar arata asa nici cu toate operatiile estetice din lume:)))

Irina spunea...

La inceputul emisiunii nu am vazut nicio bona sau doar foarte rar, nicio operatie, niciun stilist, niciun paznic etc... Ca intre timp s-a schimbat situatia, asta nu mai stiu, ca n am mai vazut decat foarte rar, dar cred ca foarte mult din ce a devenit ea acum e influenta producatorilor emisiunii... s-a despartit de John, trebuie sa fie schimbata, sa para (si e) o femeie puternica, atragatoare, independenta..

Monica - Pisica albastra spunea...

da, Zuza, din punctul asta de vedere ai dreptate: ea militeaza mereu pentru o alimentatie corecta si isi hraneste si copiii foarte sanatos. o admir pentru asta.
si face si sport, e adevarat...dar oare ar fi avut timp sa faca sport daca nu ar fi avut tot felul de ajutoare?
sunt mamici cu doi copii doar si nu au timp de sala si nici de bani de salon de coafat si albiri profesionale la dentist din 2 in 2 saptamani...mamicile acelea normal ca vor fi frustrate cand media le baga in ochi imaginea asta a "mamei eroine" perfecta din toate punctele de vedere...iar ele abia au timp (si asta cu bunavointa) sa se epileze la timp si poate, cu putin noroc, sa-si refaca stratul de oja dupa ce au spalat 10 biberoane si 100 de farfurii :)

aah...si aceasta transformare in bine e foarte recenta la Kate...la inceputul filmarilor, in primele serii, statea in pijamale 24/24...avea o freza de baietoi neingrijit si zicea ca uita sa se spele si pe dinti...iar sotul ei zicea ca avea cele mai proaste gusturi vestimentare...abia dupa mass-media s-a sesizat si au inceput sa-i trimita tot felul de consilieri si ajutoare si, incet-incet, au transformat-o intr-un simbol pozitiv.
Kate asa cum o vedem acum e un "produs", o tehnica de propaganda, marketing si audienta...artificial creata cu un scop. nu zic ac nu e o schimbare in bine pentru saraca femeie, normal ca e...spun numa ca e bine sa privim lucrurile in perspectiva.

Zuzele spunea...

Monica, ai mare dreptate! Asa este! Abia poti sa ai timp pentru tine atunci cand ai un copil, daramite 8. Iti dai seama ca nu poti creste singura 8 copii, cat de eroina ai fi tu. Fizic nu ai timp pentru toti, chiar daca ai inceta sa traiesti pentru tine..
Dar, chiar si asa, chiar daca esti o mamica fara ajutorul unei bone, eu cred ca poti inlocui farfuria cu sarmale cu un fel de mancare cu mai putine calorii sau prajiturile cu ceva fructe...
Nu stiu eu cum voi face fata acestei perioade pentru ca nu am copii, dar trebuie macar sa incerci. Chiar daca nu vei arata, poate niciodata ca si Kate... Macar sa fii impacata cu tine ca ai incercat, ca pui capul pe perna fara sa te simti vinovata ca ai dat gata jumatate de tort ramas de la ziua piciului tau :))

Hanna spunea...

Mie imi place de Kate si nu cred ca a beneficia de ce i se pune la dispozitie e ceva rau sau care ar insemna ca daca are grija de ea nu mai are de copii. Pana la urma, la inceput cand era si John, nu am vazut in emisiune prea multe ajutoare si mi se pare normal ca acum cand e singura sa aiba persoane care sa o ajute. In plus, chiar ea a declarat ca oameni precum garzile de corp, chiar ea i-a solicitat pentru ca ii era teama de public la cat de expusa e familia ei. Pe princpiul 'cere si ti se va da'. All my love for Kate and appreciation for Kate!

Gospodina de Criza spunea...

Pentru ca tot imi plac paralelele tale, mi-ar fi placut si poza unei romance cu 8 copii! Hmmm!

Zuzele spunea...

Gospo, dorintele tale sunt comenzi pentru mine!:D uite ca pun si poza cu o romanca:)

iri spunea...

pe cat de mult mi-a placut de kate la inceput, pe atat de rau ma enerveaza acum. i s-a cam urcat celebritatea la cap. ce avea daca ramanea doar femeia aia puternica si foarte buna mama? chiar ii trebuia dancing with the stars, scandal amoros, make over total si alte alea?

Anonim spunea...

eu ma bucur tare mult ca Kate a reusit sa faca ceva si pt ea, cu 8 copii e greu sa mai ai grija si de tine, chiar daca are o armata de bone...la inceput nu avea, si s-au descurcat, acum daca isi permite...de ce sa se chinuie singura de nebuna. ajutorul este mereu binevenit...
si dupa atatia ani in care copiii au fost pe primul loc nu credeti ca merita si ea sa se simta bine in propriul corp, sa faca ceva pt ea? Doar pt ca are 8 copii nu inseamna ca viata ei s-a sfarsit!

mie imi place tare mult de ea, inca de la primele emisiuni am stiu ca ei o sa divorteze, era ceva in relatia lor care-i trada, oricat de obosit si stresat esi, intr-un cuplu trebuie sa aplici 2 reguli: regula bunului simt si cea in care te porti cu celalalt exact asa cum ti-ar placea ca el sa se poarte cu tine! Ori ei, in loc sa se ajue isi reprosau tot timpul si in locsa rezolve problemele ei cautau vinovati. Nu asa se face!

Cya spunea...

Imi place noul ei look.Imi plac copiii ei.E lucida, glam pe alocuri, casnica (aici nu simpatizez cu ideea, but whatver works for her), devotata, puternica.

Certurile clar au inceput din momentul in care John simtea ca prea multa atentie nu-i prieste, pe cand lui Kate ii place si acum enorm sa fie in centrul atentiei.Pana una-alta, Kate are de onorat un contract cu TLC, si daca asta presupune sa se conformeze regulilor entertainmentului, so be it, facem si un makeover, participam si la Dancing with the stars.Care-i baiul? Si noi am fi procedat la fel in locul ei.Din partea mea toata stima.

Anonim spunea...

Nu stiue cine e doamna sau ce face ea. Dar ultima poza e cea mai frumoasa. :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search