marți, 26 aprilie 2011

Adrian Tutu este marele castigator "Romanii au talent"! Cum vi se pare?

Sunt un pic uimita de decizia juriului de la "Romanii au talent" de a da marele premiu de 120.000 de euro lui Adrian Tutu, un pusti de 19 ani din Focsani, cu o poveste trista de viata si un talent...nu foarte mare, dupa parerea mea! Inteleg ca pe unii ii impresioneaza melodia lui, mesajul "unii au tot si eu nu am nimic", tricolorul din spate, patriotismul lui, insa toate acestea depasesc vocea lui Narcis sau acrobatiile celor doi din trupa "Ballance" sau gimnastica la bara a Medeei?
Eu si toti cei pe care ii cunosc eram absolut convinsi ca Narcis Iustin Nanau va castiga! Au fost foarte multi concurenti talentati, ba cu vocea, ba cu dansul, ba cu acrobatiile, insa, sa fim seriosi, nimeni nu cred ca s-a asteptat ca marele castigator sa fie Adrian Tutu. Poate ca merita niste bani, un ajutor, data fiind povestea lui de viata, puterea cu care a trecut de greutati, pana acum, insa show-ul se numeste "Romanii au talent".
Dintre cei trei ramasi in finala finalei, Narcis Ianau, Valentin Dinu si Adrian Tutu, eu cred ca un talent cu adevarat mare, unic, nativ, neintalnit pe toate drumurile are Narcis. Voi ce spuneti?


ProTV.ro

Sylvia: "Cea mai mare teapă de emisiune, Românii au talent! Mi-am pierdut 4 ore degeaba în fața televizorului! Penibil. Păcat de promovarea emisiunii, deznodământul a fost dezastruos!" scrie Sylvia pe contul ei de Facebook, precizând că "Eminem al României" i s-a părut cel mai slab finalist.  "Frate, n-am nimic cu Adrian Țuțu, dar nu cred că talentul lui este unul spectaculos. La fiecare scară de bloc există câte un Adrian Țutu care compune hip hop. Era ok să ia un premiu de popularitate, eventual, dar nu să câștige. Deci, băiatul ăsta mi s-a părut cel mai slab. Oricare alt concurent ar fi câștigat nu aș fi fost așa dezamăgită" spune blonda, ai cărei favoriți au fost Narcis Iustin Ianău și trupa Ballance.

Mihai Traistariu: Sunt dezamăgit pentru că a câştigat cineva care nu se afla în preferinţele mele. Nu spun că nu e talentat, dar în ceea ce face el nu e atâta muncă. Am convingerea că se ştia de vreo lună cine va câştiga. Genul Hip-hop este pe val, iar un cântăreţ ca Iustin Nanău nu ar fi avut aceelaşi succes. A contat şi drama lui şi e clar că a fost destul de votat de oameni care au dat sms pentru poveste, nu pentru talent. Chiar eu am prieteni care l-au votat, dar din păcate el vorbeşte, nu cântă. Cunosc mulţi băieţi de cartier care sunt mult mai talentaţi decât el. Nu vreau să fiu răutăcios cu Adrian, dar opinia mea este că erau vreo cinci - şase care meritau să câştige. Dacă lua Iustin Narcis Ianău, imaginile cu el cântând ar fi ajuns în toată Europa".

Alecu Racoviceanu

Nu m-am consumat pentru concursul de talente, ştiam că managerial nu puteau câştiga o trupă de gimnaşti sau una de dansatori pentru că promovarea lor ulterioară ar fi adus cel mult vânzări de bilete la un show, adică mai nimic, faţă de investiţie. Nu ar fi fost productivă nici victoria unor tipi demni de Cartea Recordurilor, pentru că un record este ceva singular, greu de repetat sau depăşit, adică greu de vândut dincolo de momentul iniţial al realizării sale. Rămâneau soliştii vocali, uşor de promovat sub forma unor albume, uşor de impus şi, mai ales, apţi de a aduce pe piaţă mereu ceva nou, adică un produs vandabil şi cu o durată destul de lungă de viaţă publică.
Mergând pe acest calcul, am exclus de pe lista mea de pariuri şi contra-tenorul care a emoţionat masele, pentru că am intuit că în muzica posibil de ţesut în jurul vocii, timbrului său nu există potenţial finanaciar, poate cel mult potenţial de promovat România în elite, lucru care nu cred că s-a căutat cu această emisiune, date fiind nominalizările şi o bună parte dintre finalişti…. Ştiam toate astea şi totuşi m-am enervat la aflarea câştigătorului… M-am enervat ca o precupeaţă la o telenovelă care nu se termină cum vrea ea… asta e, recunosc.
Câştigătorul nu are voce, nu excelează în compoziţie, nu străluceşte în dans, nu are nimic artistic şi nici nu cred că publicul, aşa, de-a valma, a intuit că pe băiatul ăsta se poate lucra până la şlefuirea unui star autentic. Poate a emoţionat, însă, altceva. Nu are părinţii lângă el, ţara asta nu i-a oferit niciodată nimic, ba chiar i-a tăiat mai toate oportunităţile la care un băiat de vârsta sa poate spera… Şi totuşi, cu şapca aşezată şmechereşte, strigă că românii pot… Într-o perioadă în care Puterea, Opoziţia, francezii, nemţii, spaniolii, italienii ne fac hoţi, beţivi, corupţi, idioţi, leneşi… ce mai, în toate felurile, un puşti din ăsta ne aminteşte de sentimentul unic mândriei naţionale. Adică, poate că românii nu au votat un talent, dar sigur au mândrie… şi e nevoie de oarece talent pentru a ne aminti asta din când în când.



Miu Miu spunea...

eu as spune cu parere de rau pentru povestea trista a lui adrian ca era totusi un concurs nu o campanie umanitara...

Zuzele spunea...

Miu Miu, asta zic si eu! Mi se parea normal sa fie apreciat un talent, si nu povestea de viata a concurentilor.

Amalia spunea...

Well nu putem da vina pe juriu pentru ca decizia a fost luata prin votul publicului dar ce nu imi place mie este ca si la Romanii au talent si la Dansez pentru tine e aceeasi poveste.Nu castiga cine e mai talentat ci persoana care e mai batuta de soarta.In cazul asta nu mai are nici un sens sa cante, danseze etc.

Georgiana spunea...

Eu m-am si enervat, nu vreau sa mai aud nimic de baiatul asta...
Nu merita si punct. Eu nu auzisem de el pana in seara asta si eram ferm convinsa ca va castiga Narcis...ma depaseste ce s-a intamplat, cum de l-au votat romanii, totul...

Zuzele spunea...

@ Yellow Jade, eu am zis sa fiu mai diplomata, dar si eu m-am enervat tare, iar iubitul meu si mai tare, cu niste bipuri mai multe in enervarea lui :)))

@ Amalia, as mai zice eu ceva despre "votul publicului"... Sa fim seriosi, ca publicul nu face jocurile unui post tv sau ale unei emisiuni, fie ea Romanii au talent, Dansez pentru tine, Nora pentru mama si mai stiu eu ce alt show care cere - contra cost- parerea telespectatorilor...

dalyda spunea...

si eu credeam k va castiga Narcis Ianau si chiar cand sa zik Pavel Bartos castigatorul chiar ii zikeam prietenului meu daca castiga Tutu va fi un soc pentru toti,intreadevar poate treb sa castige Narcis ca are o voce incredibila fata de Tutu,dar va spun sincer ca ma bucur ca a castigat Tutu are si el talent,are si voce poate nu Wow,dar are si plus k ca are talentul de a compune si nu a interpreta melodiile altora..Bv lui,sper sa mai auzim de el,eu una chiar o sa-l ascult!

Anonim spunea...

nimeni nu stie cum voteaza publicul.ei pot zice orice.dar concursurile astea sunt si imagine si marketing,etc.

Miu Miu spunea...

sunt extrem de dezamagita de romani :(

Ionny spunea...

vaiii cati nervi am!!! Au votat toti bosorosii care in loc sa ia in calcul talnetul s-au uitat la caz. Sa nu mai zic de toate pustoaicele de 13 ani indragostite de rapperul in devenire. PENIBIL. In toata emisiunile a stiut sa fie lacrimogen si sa pomeneasca de parintii lui din cerurui. Cui ii pasa??? Nu mai sunt copii orfani? Nu dau 2 lei pe asta. A creat 3 melodii cu acelasi ritm si fara refern. Plictisior. Imi doream sa castige Iustin. Are o voce... de m-au luat toti fiorii de fiecare data cand l-am auzit. E un baiat deosebit. Sau trupa Ballance, care m-a lasat cu gura cascata. Ala talent, nu un rapper de 2 leI... Vai ce nervi am:)))

Anonim spunea...

talentul lui Iustin e unic, talentul lui Cosmin e unic... Talentul lui Adrian e nemaintalnit... a stiut exact ce trebuie sa faca pentru a castiga... in final cel care iasa castigator conteaza mereu... degeaba pareri de rau, discutii... in conditiile date a stiu ce trebuie sa faca sa iasa castigator, dupa comentariul lui Mihai Petre cred ca avea atatea voturi inainte de concurs incat nu putea fi ajuns din urma... sa aiba bafta toti concurentii... si voi la fel.

Ionny spunea...

Talentul lui Adrian e nemaintalnit...:)) hai ma lasi? Tu auzi ce scrii?=))

Special Koko spunea...

Nu cred ca "Romanii au talent" ar trebui comparata cu "Dansez pentru tine"...sunt chestii total diferite! Tocmai, ca la "Dansez pentru tine", asta e tema emisiunii! Dansezi pentru un caz, iar lumea asta voteaza!!

In schimb, in cadrul acestei emisiuni...trebuia promovat talentul, in niciun caz nu povestea de viata a concurentilor. Ceilalti 2 concurenti erau mult mai buni, iar Iustin (indiferent ca-l place lumea sau nu), are un dar incredibil! Sper ca amandoi sa fie promovati si ajutati...

Marie spunea...

Sunt intru-totul de acord cu tine...Narcis merita acest premiu, fara doar si poate...insa asa suntem noi cand vedem un Tricolor si alte decoruri, dar daca "domnii" nu au luat in seama vocea sparta a castigatorului...deh...fruntea sus, Narcis viitorul tau de acum incepe!!

dedeea spunea...

In semifinala au participat doi copilasi din orasul meu.Ambii avand o situatie materiala destul de grea.
Totusi,am avut ocazia sa vorbesc cu unul dintre ei si mi-a spus ca era foarte surprins de faptul ca l-a votat atata lume cat sa intre in finala.
Deci cred ca acest concurs s-a bazat pe votul publicului din moment ce parintii lui au dat (maxim 10 voturi).
Desi nu are un talent extraordinar,si face aceleasi miscari a reusit sa intre in finala.A lasat alti concurenti mult mai talentati in urma .
Si pot spune ca Adrian m-a impresionat cu povestea lui de viata.Dar in seara asta m-a exasperat.Ii inteleg drama,dar nu trebuie in fiecare melodie sa aminteasca de parintii lui(metoda de a sensibiliza).Nu trebuie sa ai aceeasi linie melodica.
Pe cand Narcis,este un adevarat talent.Cu o voce de aur si mult bun simt.Nu mare mi-ar fi mirarea daca Tutu cu banii castigati si-ar lua masina,piscina:)) si toate cele..si eventual sa uite de unde a plecat si ce a facut.

Anonim spunea...

Dupa parerea mea romanii au ales pe cine nu trebuie. Adrian nu are un talent nemaintalnit in comparatie cu altii.

Cupcake Splendens spunea...

la capitolul talent,erau altii care trebuiau sa castige,insa lumea l-a votat pt ca e un baiat sarac...sincer si eu l-as fi votat pt ca mi-era mila de el!mi-a spus tata ca nici macar haine nu a avut sa mearga la emisiune si ca lucreaza pe santier sa se supravietuiasca...asta da drama la 19 ani!sa speram ca acum va da la facultate si nu va cheltuii banii aiurea.

Pinkie spunea...

Si pentru mine a fost un soc!
Topul meu:
1. Ianau
2. Pustiul cu beat box sau Ballance
3. Valentin (tipu care a cantat)
4. Tutu...

Anonim spunea...

Cred ca Narcis are un talent adevarat si merita sa fie castigatorul! Multe categorii de persoane agreaza genul hip hop, de aceea a primit Tutu multe voturi din partea publiculuii, nu a fost ales de catre juriu.

Anonim spunea...

Nu pot sa cred cati oameni sunt intrigati ca a castigat Adrian....lumea l'a votat pentru a avea si el o sansa de afirmare,ceilalti (Narcis,Rebeka etc.)oricum se vor afirma fara doar si poate!Au fost votati cei care pe langa talent chiar ar fi avut nevoie de banii aia (Valentin si Narcis).Cred ca daca nu ar fi avut povestea asta de viata in spate nu ar mai fi fost atat de controversat si talentul lui ar fi fost mai apreciat.... imi pare rau sa o spun dar...penibili sunteti voi,cei atat de limitati!Tot respectul pentru Adrian,pentru talentul,pentru puterea,pentru munca si pentru bunul lui simt!

Andreea Elena spunea...

Hey,sa fim sinceri,nu cred ca v-ati fi dus voi la opera sa il ascultati pe narcis,sa fim serioase.Ma bucur ca a cantat Adrian,e gen Puya si imi place.Plus de asta,cineva de acolo a spus ca cei care nu au castigat,deja au semnat contracte cu diferite firme,sponsori,iar Valentin Dinu,va fi luat de Andra,vor face piese impreuna,chiar ea a zis si aseara.Deci cum ar veni,doi concurenti au castigat.Iar cum pe baiatul cu mingea l-a contactat Becali,pooate nu sa joace,dar e ceva,asa sunt sigura 100 la mie ca Narcis a fost vazut de cineva,pt ca are o voce extraordinara.De ce aruncati cu pietre in baiatul asta?Nu e vorba doar de povestea lui,dar chiar stie sa compuna si canta cu inima si sigur va fi ascultat de multa lume.Si multi din concurs au fost vazuti de cineva.

Este doar parerea mea si nu trebuie sa-mi sariti in cap,dar cred ca am dreptate.

Va pup.

Anonim spunea...

De ce sunteti atat de egoisti?:|Baiatul asta transmite ceva foarte important!tot voi o sa ascultati muzica lui sau vreti sa`mi spuneti ca ati fi ascultat muzica de opera a lui narcis?Nu cred;)
Asta este talentul sau de a transmite,nu stiti cat de important este sa mobilizezi o tara intreaga cum a facut el !Daca la votat o Romanie intreaga inseamna ca baiatul asta prin versurile lui i`a miscat pe toti!Narcis orcum o sa aiba o sansa ca toti ceilalti care au ramas in finala acest baiat nu ar fi avut niciodata..nu stiu daca ma intelegeti exact :) Dar poate ar trebuii sa va fanditi ca muzica lui,versurile lui sunt din suflet..nu stiu cati dintre voi ar putea ce face el!Acum sa va aud cum ma criticati:)

Felicia spunea...

Mie Narcis nu mi-a placut deloc.O voce efeminata .
Favorita era Medeea si apoi Tutu

Vera spunea...

Cata rautate! Sa vb asa despre cineva pe care nu-l cunosti, ca nu dai 2 lei pe suferinta lui... sa-i fie rusine cui a zis asta. Cat despre voturi, fiecare a votat cum a simtit, si dupa gusturi. Narcis are talent si Valentin la fel dar nu e vina lui Tutu ca n-au castigat ei. Sa zici ca s-a folosit de drama lui ca sa impresioneze, etc. Pai poate asta ii da lui inspiratie.Eu l-am votat fiindca ce canta el, hip hop, poate avea succes, este comercial. N-o sa mearga in veci nimeni la opera sa-l vada pe Narcis, chiar daca se sparg paharele cand incepe sa cante.

Anonim spunea...

Nu am sustinut pe nimeni, Medeea m-a impresionat cu munca ei... insa care dintre voim, fetelor, si-ar dori voce de bariton ???
"Talentul" lui Iancau, daca asta este, mi se pare ...nefiresc ...

Anonim spunea...

In primul rand au gresit cei din din juriu care s-au lasat induiosati de povestea de viata a lui Adrian si l-au "ajutat" sa ajunga in semifinale loc in care a inceput "cersirea" premiului. As vrea sa aflu care este talentul acestui baiat care nu a facut altceva decat sa vorbeasca un cantec. Si uite asa, continuam sa ne facem de ras in fata lumii. Oricum in sufletul meu castigator este Narcis.Sper sa fie ajutat sa mai auzim de el.Asta este nivelul de cultura...

kam spunea...

sa fim seriosi in momentul actual in Romanica se vinde doar cazul social si saracia...eu am 16 ani si normal era sa fiu atrasa de hip-hop dar vocea lui narcis m-a uimit ....el trebuia sa castige

Anonim spunea...

ce informate sunteti! halal jurnaliste!
premiul cel mare e acordat de public. s-a votat timp de 2 saptamani!

Andy spunea...

asa si voi gen "eu si iubitul meu, toti ceilalti pe care ii cunosc" il injurati pe adrian si va enervati din cauza lui pentru ca..? a ales publicul, decizia lor. mie imi place, si eu tot cu adrian am votat. si care e problema? da, si iustin are talent, MULT, mult mai mult decat adrian, dar cel din urma e de admirat pentru ca desi orfan, nu s-a luat de droguri, nu a furat si nu a facut alte prostii. prostii pe care multi din cei pe care ii cunosc le fac, la 15-18 ani ai lor. si e de admirat. sunt mandra ca sunt romanca pentru ca avem talente ca cei care au participat, dar sunt dezamagita de rautatile lumii. oricum nu pot sa cred ca ceilalti nu au castigat nimic...pe langa reclama sunt sigura ca un primit si cash. :) toate cele bune.

Alexandra spunea...

Mie mi-a placut Valentin Dinu la preselectii, insa dupa reactia pe care a avut-o la aflarea deciziei chiar m-a enervat. Narcis este talentat dar si ciudatel! Cat despre Adrian ma bucur ca a castigat. Am ramas uimita sa vad cati sustinatori are. Nu am votat deci ar fi culmea sa zic ceva de modul in care au votat romanii :)) Gusturile nu se discuta, iar preferatii mei au fost trupa Ballance.

Anonim spunea...

Mie imi place foarte mult Adrian si l-am sustinut de la inceput. Chiar vroiam sa castige marele premiu. Mi se pare foarte talentat, in schimb Narcis nu mi-a placut si nu imi place. Este doar parerea mea.
De la inceputul concursului mi-am zis:"Adrian o sa iasa castigator" si uite ca am avut dreptate:D

Roxxy spunea...

V-a impresionat povestea pentru ca asta v-a vandut acest Adrian. Sunt sigura ca si ceilalti au povesti impresionante, dar nu au "cersit"in stanga si in dreapta. Respect faptul ca nu mai are parinti si s-a descurcat singur, dar nu trebuia sa se foloseasca de asta. Asta nu era un teledon, era un concurs de talente, ori talentul de a vorbi pe o melodie il are oricine, iar de versuri nu mai zic....

Nu mi se pare cea mai fericita alegere pentru a ne reprezenta tara...

Monica - Pisica albastra spunea...

si eu credeam ca va castiga Narcis, dar nu mi-a parut rau ca a castigat Adrian.
dincolo de povestea trista de viata, despre care toti spun ca ar fi influentat voturile - baiatul asta chiar are talent!
nu e un talent atat de "in your face" sau de "nefiresc" cum l-au numit altii - ca cel al lui Narcis, insa nu putem nega ca e talentat!
sa fii in stare sa potrivesti cuvinte, versuri, sentimente...eu apreciez asta. Rap-ul poate fi adesea agresiv, al lui e tandru, emotional...face o muzica frumoasa si eu m-as duce cu drag sa-l ascult in concerte :)
seamana la voce si versuri cu Praetor de la Veritasaga, sper sa fie "mostenitorul" lui.
si - foarte important - pare a fii patriot si vrea sa ramana in tara, sa compuna despre Romania si romani. avem nevoie de asa ceva. e mai important sa investesti in asa un pusti decat in sloganuri si promo-uri Carpathian Garden.

cat despre Narcis - talentul lui e cu adevarat remarcabil si stiu sigur ca "ce e al lui e deja pus deoparte". lumea intreaga ar putea fii scena lui!
a spus deja ca aprimit oferte de colaborare...poate ca va pleca din tara...dar nici macar asta nu ma deranjeaza prea tare. a fii cantaret de Opera in Romania nu e atat de "glam" si e o cale sigura de a fii uitat si clasat, pus la naftalina...,
el poate face inconjorul lumii cu vocea lui si, daca chiar are bun simt, poate duce numele Romaniei pe culmi inalte.
daca l-as vedea cantand alaturi de Pavarotti si apoi mentionand faptul ca e roman....mi-ar tresari inima de bucurie.

eu vad destine diferite acestor copii si poate cartile au fost aruncate cum trebuie.
Narcis deja era predestinat la notorietatte, faptul ca nu a castigat el, desi e ciudat, poate e mai bine: a dat o sansa si altcuiva sa ajunga sus, caci el oricum va ajunge, fie ce-o fi....eu asa cred.

Anonim spunea...

@Anonim cred ca sigur te vei duce la un concert de opera a lui narcis:))) cred ca sigur te vei afla printre primele locuri la concertul lui Adrian!La nivel de cultura?ai te rog mi se face rau cand vad atata cinism:)) cred ca voi toate care ati lasat comm urat in legatura cu Adrian Tutu va duceti la concerte de opera frecvent,ce sa spun:d!Recunosc ca este talentat narcis dar mi se face sila cat de plin de el este si cat de siropos vorbeste poate reusim sa`i admiram talentul langa solcanu:))Asta doar sa fiu rautacioasa!Ciao astept un feedback:d

Anonim spunea...

Cum poti sa spui ca nu dai 2 bani pe povestea acestui baiat???Cum poti sa spui ca e penibil acest baiat care si'a compus piesa pentru concurs in tren,in drum spre Bucuresti?? SA VA FIE RUSINE!!Cat de ingrati si rigizi in gandire puteti fi? A fost sansa lui sa castige si mai presus de toti cei care l'au votat a fost CINEVA care probabil se pricepe mai bine decat orcine sa judece...!Obisnuiti'va cu ideea ca el e marele castigator.Al concursului si al propriei lui vieti...aaa...si poate ca singura lui vina este ca e mandru ca e roman...iata cum reactioneaza Romania:cu ura,invidie si superficilitate.Bravo Tutu,sa ai un cer senin in fata!

Alex spunea...

Inca o data romanii au confirmat traditia alegerilor gresite. Nu-i neg nefericita copilarie/adolescenta/viata, dar sa fim seriosi ce face el poate face cam orice pusti de pe strada pasionat de hip-hop. Am confirmat inca o data ca suntem un popor de pomanagii, ca in loc sa-l premiem pe cel mai talentat l-am premiat pe cel mai milog. Oricum, bravo lui pentru un singur lucru: mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste nimic! Si poate ca Marinaru' avea dreptate cand spunea ca suntem un popor de asistati sociali...ne place extraordinar de mult mila. A noastra dar mult mai mult a altora.
P.S.: Atunci cand nu trebuie sa reamnitesti tuturor odata la 30 de secunde ca esti orfan iti ies melodii ca asta:
http://www.youtube.com/watch?v=Jcz5s_Es4hc
Dar nu poti aparea cu ea la tv, ca deh, nu te mai voteaza nici draq:D. Popor talentat, sunteti un neam de milogi! :)))

Anonim spunea...

Toate lucrurile le randuieste Cineva acolo sus. Si daca asa a randuit pentru Adrian, eu ma bucur. Toti care au ajuns in semifinale au fost speciali fiecare in felul lui, si toti meritau sa castige. Recunoscinsa ca mi-am dorit sa castige Adrian si imi plce cum canta:) Nu le inteleg pe cele care sar in sus, si nu inteleg tonul postarii. Da, a fost Romanii au talent nu Dansez pentru tine, dar Oamenii au votat, nu juriul. Si oricine ar fi luat premiul, tot ar fi comentat restul, ca si peste tot. Nimeni nu poate multumii toate gusturile, de altfel ar fi si plictisitor. Eu in baiatul asta am vazut o dorinta f mare de a invinge, si mi-a impresionat placut. Nu fiti rai, e totusi inca Paste! De ce va mai salutati cu Hristos a inviat cand intrati pe bloguri si comentati urat la adresa unui baiat orfan care a castigat corectnumai pt ca n-a castigat cine va placea voua. Toti concurentii s-au bucurat pt el, a fost luat pe sus etc.

Anca spunea...

vad multa invidie si rautate pe aici...nimeni nu se indoieste de faptul ca Narcis e talentat, insa talentul lui e innascut si cu siguranta va ajunge departe si fara acei bani.ba mai mult va castiga cu mult peste aceasta suma. Tot ce ii lipsea era sa se faca cunoscut si asta a reusit deja. Adrian s-a luptat singur, fara sprijin din partea cuiva, sa ajunga sa se descurce singur. Si-a format si si-a dezvoltat un talent: sa cante, sa compuna, sa danseze..si chiar o face foarte bine. Nu e vorba de caritate, de mila...este vorba de sansa diferita a fiecaruia de a-si dezvolta talentul.Banii ii vor da o mana de ajutor sa se dedice mai mult la ceea ce ii place sa faca. Asa ca nu va mai consumati energia si nervii degeaba..acum vor avea toti trei sansa de a ajunge unde s-au dorit..

Anonim spunea...

Bravooo asa se spune:d

Caress spunea...

Extrem, extrem de dezamagitor ! Baiatul ala n-avea ce cauta acolo, nu este un talent. Adevaratii castigatori sunt Ianau, Ballance, Dinu, Agache si DFC, Medea, Rebeca.

Anonim spunea...

Sa stiti ca Iustin deja are cariera asigurata!A semnat ceva contract in UK parca...au dat in ziare sau la TV..nu mai tin minte...deci,daca castiga sau nu,tot promovat ramanea..Mie mi-ar fi placut sa castige Valentin,care si el are o voce extraordinara!

Anonim spunea...

@Ancuu: Probabil tu mergi la concerte de opera, eu ma duc la concerte rock.
Fi sigura ca o sa stau in primul rand la un concert Adrian Tutu:P:)

Bianca spunea...

Si eu eram sigura ca Narcis Iustin Ianau va castiga asa ca am ramas foarte surprinsa cand am aflat castigatorul.Cand am auzit cei trei concurenti ce se aflau pe primele 3 pozitii imi facusem un top:
1.Narcis
2.Valentin Dinu
3.Adrian Tutu,desi pot spune ca Adrian nu se afla in topul preferatilor mei.Ce pot spune este ca sunt oarecum dezamagita.In fine.

Mademoiselle spunea...

Imi doream mult sa castige Narcis,el are talent, emisiunea se numeste Roamanii au talent.Sa foloseasca sanatos banii castigati Adrian, dar sincer nu ii merita pentru ca , pe la blocuri vezi multi ca el ,farafamilie si care vorbesc in rime,ptr ca Adrian nici nu a cantat de fapt, a vorbit.Chiar era cel mai slab finalist.Cei care l-au votat,i-au votat de fapt povestea trista.Pacat ca A fost frumos totul pana la ....castigator.

Raluca Octavia spunea...

Ma asteptam sa castige el! Motivele le-a spus mai bine Alecu Racoviceanu!
Ce nu mi-a placut a fost avalansa de steaguri fluturinde din final,parca eram la Cantarea Romaniei! Oricum nu suntem departe de acele manifestari si concursuri!
Iar versurile melodiei, o forma moderna a cantecelelor patriotice de inainte! Avind in vedere orientarea politica a Pro-TV, nu ma mira alegerea - hip-hop patriotic, preaslavim romanii,optimismul, agitam fetite si baietei e scena cu steagurile pe sus... Mai avem putin si vom vedea si maniferstari hip-hop dedicate Blondei, Partidului Suprem...

Sorina spunea...

Vad ca este o singura persoana care tine cu Tutu...ma tu nici macar nu ai avut curajul sa iti dai numele,ai preferat sa ramai anonim....Si ceea cu nu inteleg eu este de ce te ascunzi?dupa cum vad toti si-au dat un nume si si-au asumat ce afierma.
Daca erai asa mandur si drept precum spui asuma-ti ceea ce spui.

sunshine spunea...

Te invit sa te inscrii la primul meu giveaway;;)
http://sunshinestar9.blogspot.com/2011/04/my-first-giveaway.html

Zuza O spunea...

Mie cea mai draga mi-a fost Rebeca :) o dulceata talentata!!!

Zuzele spunea...

@ monica pisica albastra: nu cred ca vei avea sansa niciodata sa-l vezi pe Narcis cantand langa Pavaroti. Doamne fereste sa-i vezi !!! :)))

Anonim spunea...

@Anonim o dai la coteala:)) Ati daqi cu vorbele`n gura singura:D citeste cu atentie ce am zis eu si ce ai zis tu:)) Doamne iarta`ma nu am nimic cu pref nimanui, si DA o sa merg la concertele lui Tutu si sunt sigura ca multi tineri se vor regasi in muzica lui,voi asta nu intelegeti ..muzica lui este comerciala se va vinde foarte bine, va mobiliza si va transmite si tocmai asta este ideea si este ceva ce Narcis asta al vostru nu o sa faca in VECI!

Anonim spunea...

ţuţu nu meritanici semifinala, dacă stau să mă gândesc, care semifinală? nici nu terbuiea înscris la concurs

john spunea...

Atâtea talente unice ROMÂNIE,şi a câştigat un nimeni, v-a şters nasul un derbedeu care într-un fel îşi plânge de milă, RUŞINE ROMÂNIE, ce înţelegeţi dar prin patriotism, dacă nu vă susţineţi adevăratele talente

Monica - Pisica albastra spunea...

da, Zuza, ai dreptate!!! am spus o prostie!!!
am si uitat ca nu mai traieste saracul Pavaroti....tz-tz-tz!
(eram prinsa in febra argumentarii si...am cam iesit din granitele realului)

Vasile spunea...

Mi se pare de ....rahat.In Suedia in 2008(la ei concursul se numeste Talang)castiga o fetita de vreo 12 ani Zara Larsson,vedeti pe yt ce canta.In Ungaria anul trecut la Megasztar castiga o romanca din Oradea,Renata Tolvai,vedeti ce a cantat.La americani in 2010 locul 2 il ia Jackie Evancho,o fetita(locul unu e luat de un profesionist care a scos in 2009 un disc).La noi din cei 3 finalisti 2 cantau si unul recita.A castigat recitatorul.Inseamna ca ne place mai mult teatrul decat muzica.

bogdan spunea...

canta foarte tare adrian ce sa stiti voi

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search